Inscrie firma »
S******************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Circuit Anglia - Benelux  & Germania

Circuit Anglia - Benelux & Germania

Tip produs: anglia | circuit anglia
Producator: Agentia Vacanta de Vis -CONSTANTA
 

Prezentare Circuit Anglia - Benelux & Germania

Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km )
Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre graficul rutelor si orasele de imbarcare la sfarsitul programului ). Sosire seara si cazare la Budapesta.
Ziua 2. VIENA & SALZBURG ( 570 km )
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Viena. Vizitam orasul imperial incepand cu un tur panoramic al Ring-ului (Ringstrasse), unde vom admira Parlamentul, Opera, Primaria, dupa care continuam pietonal din Piata Maria Tereza, trecand prin curtea Palatului Hofburg, pana la Domul Sf. Stefan. Tranzitam Austria spre Orasul lui Mozart, Salzburg, asezat in umbra impunatoare a fortaretei Hohensalzburg, cea mai veche si bine conservata fortificatie din Europa, de unde se deschide o superba panorama a orasului. Dupa un tur pietonal, ne indreptam spre cazare, situata in zona Salzburg.
Ziua 3. CASTELUL CHIEMSEE & MUNCHEN ( 530 km )
Mic dejun. Plecam spre capitala Alsaciei, Strasbourg, trecand prin inima Bavariei, cu un popas pe malul lacului Chiemsee, in centrul caruia, pe o insulita, se inalta falnic Castelul Herrenchiemsee al lui Ludovic al II-lea, o replica veritabila a Palatului Versailles. Urmatoarea oprire este Munchen, unde vom avea la dispozitie cca. 2 ore pentru masa de pranz si explorarea centrului orasului. Sosire seara la Strasbourg si cazare.
Ziua 4. STRASBOURG – LUXEMBOURG - HAGA ( 595 km )
Mic dejun. Incepem ziua cu un tur pietonal in centrul istoric, incluzand impresionanta Catedrala gotica ( a patra ca inaltime din lume ) si Ceasornicul, dupa care putem alege o plimbare cu vaporasul pe raul Ill, de unde se pot admira pitorescul cartier Petit France si Consiliul Europei. Plecare spre Haga via Luxemburg, oras cosmopolit si modern, sediul parlamentului Uniunii Europene, unde vom vizita Piata Constitutiei, Catedrala, Palatul Ducal (exterior). Sosire si cazare Haga-Leiden.
Ziua 5. AMSTERDAM - HAGA ( 150 km )
Mic dejun. Vizitam Amsterdam, supranumit ‘Venetia Nordului’: Leidseplein ( squar larg si deosebit de animat, cu numeroase cafenele si terase ) Rijkmuseum, Muzeul Van Gogh, Fabrica de diamante ‘Costa Diamonds’ iar apoi ne imbarcam intr-o mini croaziera cu vaporasul pe canale pentru un tur panoramic. Dupa-amiaza ne indreptam spre Haga, unde vom vizita Muzeul Regal Mauritshuis, Palatul Pacii (exterior). Intoarcere la hotel si cazare.
Ziua 6. ROTTERDAM - BRUGGE - LONDRA ( 480 km )
Dupa micul dejun vom continua voiajul nostru cu tur panoramic al Rotterdam-ului, cel mai mare oras portuar din Europa. Plecare spre Anglia via Anwerp, al doilea oras ca marime al Belgiei, in centru caruia vom descoperi frumusetea arhitecturala flamanda, intruchipata in cladiri monumentale ca cea a Primariei sau a Catedralei, care adoposteste si picturi celebre ale pictorului baroc Rubens. Urmatorul popas va fi la Brugge, oras de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul din cele mai bine conservate din Europa, este parte din patrimoniul cultural UNESCO. In interiorul impresionantei Catedrale este pastrat, potrivit legendei, un flacon cu Sfantul Sange, care este scos in public cu ocazia Invierii, intr-o procesiune fastuasa cu caracter medieval, desfasurata anual din 1291. Traversarea Canalului Manecii cu ferry-boatul de la Calais la Dover. Sosire seara la Londra si cazare.
Ziua 7. LONDRA
Mic dejun. Vizitarea capitalei anglo-saxone: Palatul Buckingham, St. James Park, Big Ben (simbolul metropolei, Turnul cu Ceas al Palatului Westminster), Abatia gotica Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii ), Tower Bridge, Tower of London, Catedrala St. Paul, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Hyde Park. Seara plimbare optionala cu vaporasul pe Tamisa. Cazare Londra.
Ziua 8. WINDSOR, STONEHENGE, SALISBURY ( 350 km )
Mic dejun. Excursie optionala la Windsor, resedinta familiei regale britanice, continuand apoi spre Stonehenge, pentru vizitarea monumentalului complex megalitic. Urmatorul popas va fi in Salisbury, a carui catedrala gotica, construita incepand cu anul 1220, este o capodopera desavarsita a arhitecturii englezesti medievale. Catedrala se mandreste cu cel mai inalt turn din Marea Britanie si cea mai mare manastire din Anglia. Intoarcere la Londra via Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase maritime din Europa, din al carui port a plecat celebrul vapor Titanic in prima si ultima sa calatorie. Seara nu ratati o vizita la celebrul megastore Harrods sau o plimbare pe renumita Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Cazare Londra.
Ziua 9. OXFORD, CASTELUL WARWICK & STRADFORD
Mic dejun. Astazi va sugeram o excursie optionala de exceptie, plecand mai intai spre Oxford, cel mai mare centru universitar, dupa care vom continua cu vizitarea faimosului Castel Warwick, datand din vremea lui William Cuceritorul, unde, potrivit legendelor, poti intalni fantomele celor care au locuit aici de-a lungul vremii. Ultimul popas va fi in pitorescul orasel Stradford-upon-Avon, locul de nastere al Marelui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla astazi inmormantat celebrul dramaturg. Intoarcere seara la Londra si cazare.
Ziua 10. CANTERBURY - GENT - BRUXELLES ( 325 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra in prima parte a zilei, prilej de a vizita British Museum sau Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud. Plecare in jurul pranzului spre Dover pentru traversarea pe continent. Popas en route la Canterburry, orasel in care se afla impozanta catedrala, locul unde a fost asasinat arhiepiscopul Thomas Beckett. Inainte de Bruxelles, vom face o scurta oprire in Gent, un veritabil oras muzeu, unde vom putea admira bogatiile flamande medievale din centrul vechi: Catedrala St. Bavo (exterior), Primaria, Turnul Belfry. Sosire seara la Bruxelles si cazare.
Ziua 11. BRUXELLES – KOBLENZ ( 295 km )
Dupa micul dejun, vizita in Bruxelles: Palatul Regal, Grand Place, Primaria, Manneken Pis, Atomium si Mini- Europa. Plecare spre Germania. Sosire la Koblenz, localitate situata la confluenta raurilor Rin cu Mosela. Cazare Koblenz sau zona.
Ziua 12.VALEA RINULUI & HEIDELBERG ( 700 km )
Mic dejun. Dimineata plecare spre Praga, urmand traseul prin minunata Vale a Rinului cu legendara Stanca Lorelei si impunatoarele castele medievale. Drumul continua spre Praga via Heidelberg, oras de un farmec aparte, unde vom admira impresionanta constructie renascentista ce gazduieste cea mai veche universitate sau vom putea urca pana la impunatorul castel din sec. al XV-lea, unul din cele mai importante monumente culturale din Germania. Cazare Praga.
Ziua 13. PRAGA – BUDAPESTA ( 530 km )
Dupa micul dejun, tur de oras Praga: Podul Carol, Catedrala Sf. Vit, Ceasul Astrologic, Cartierul Evreiesc. Continuam itinerariul spre Budapesta. Sosire in cursul serii. Optional, croazirea pe Dunare cu cina inclusa, prilej de a admira panorama superba a orasului. Cazare Budapesta.
Ziua 14. BUDAPESTA – BUCURESTI ( 790 km )
Mic dejun. Plecare spre Bucuresti. Sosire seara, in jurul orei 24.00, in functie de trafic si de formalitatile vamale.
SERVICII INCLUSE:

● transport autocar licentiat 3*;
● 13 nopti cazare cu mic dejun (vezi detalii despre hoteluri la sfarsitul programului) astfel: 2 nopti Budapesta ( dus-intors)-hotel 3*, 1 noapte zona Salzburg-hotel 2*, 1 noapte Strasbourg-hotel 2*, 2 nopti zona Haga ( Leiden )-hotel 3*, 4 nopti Londra-hotel 3*, 1 noapte Bruxelles-hotel 4*, 1 noapte Koblenz-hotel 3*, 1 noapte Praga- hotel 3*;
● biletele de ferry-boat Calais-Dover-Calais;
● vizitele cuprinse in program;
● ghid din partea agentiei pe traseu.

NU SUNT INCLUSE IN COSTUL PROGRAMULUI:

● asigurarea medicala;
● intrarile la obiectivele turistice;
● excursiile optionale;
● plimbarea cu vaporasul ( Chiemsee, Strasbourg, Amsterdam, Brugge, Londra, Budapesta );
● alte servicii decat cele mentionate.

PLECARI
1 iul, 14 aug
PREZENTARE S********************
MEMBRU
GRATUIT
S********************
42 402 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: VACANTE

PRODUSE ASEMANATOARE CU CIRCUIT ANGLIA - BENELUX & GERMANIA

Franta - Benelux & GermaniaFranta - Benelux & Germania
Franta - Benelux & Germania
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 635
Anglia – Franta - Benelux  Marele TurAnglia – Franta - Benelux  Marele Tur
Anglia – Franta - Benelux Mar...
program autocar 15 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 695
Anglia – Scotia - Irlanda & BeneluxAnglia – Scotia - Irlanda & Benelux
Anglia – Scotia - Irlanda &...
program autocar 20 zile Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre ...
EUR 998
Franta Clasica & Germania - AustriaFranta Clasica & Germania - Austria
Franta Clasica & Germania - Austria
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 495
Praga & Viena Capitalele ImperialePraga & Viena Capitalele Imperiale
Praga & Viena Capitalele Imperiale
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
RON 299
Austria & Castelele BavarieiAustria & Castelele Bavariei
Austria & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 339
Germania Istorie si CulturaGermania Istorie si Cultura
Germania Istorie si Cultura
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 655
Scandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul AtlanticuluiScandinavia – Tarile Baltice – St. Petersburg Ruta de Aur & Drumul Atlanticului
Scandinavia – Tarile Baltice &...
Ziua 1. BUCURESTI – BUDAPESTA ( 790 km ) Ora 6:00 plecare din Bucuresti spre Budapesta ( vezi detalii despre ...
EUR 1285
Austria - Cehia & Castelele BavarieiAustria - Cehia & Castelele Bavariei
Austria - Cehia & Castelele Bavariei
Ziua 1. BUCURESTI – VIENA - PRAGA ( 345 km ) Intalnire in aeroportul Otopeni si zbor Bucuresti - Viena ora ...
EUR 399

CIRCUIT ANGLIA - BENELUX & GERMANIA ESTE LISTAT IN:

CIRCUIT ANGLIA - BENELUX & GERMANIA - PRODUSE SIMILARE