Croissant fara gluten cu ciocolata
Tip produs: fara gluten | paine fara gluten | produse fara glutenProducator: Dr. Schar
Prezentare Croissant fara gluten cu ciocolata
Croissante fara gluten cu ciocolata.
Gramaj: 250g
Ingrediente: Amidon de porumb, apa, margarina vegetala hidrogenata ( ulei si grasimi de soia, rapita si floarea-soarelui ), apa, emulgator: E-471, corector de aciditate: acid citric, arome, colorant: E-160a(i)), crema gianduja 11,6%( zahar, ulei vegetal, alune 8%, faina de soia, amidon de cartof, pudra cacao degresata 6%, emulgator: lecitina de floarea-soarelui, arome ), zahar, ou, izolat proteic din soia, drojdie, agent de ingrosare: E-464, fibre vegetale, stabilizator: sorbitol, agent de crestere: E-575, si bicarbonat de sodiu, ulei vegetal, emulgator: E-471, sare, acidifiant: acid citric, aroma.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 367kcal ( 1535kj )
Proteine: 3,5g
Carbohidrati: 46,6g din care zaharuri: 14,7g
Grasimi: 18,5g din care saturate: 6,1g
Fibre: 2,1g
Sodiu: 0,2g
Tag-uri: Croissant fara gluten cu ciocolata, croissant, croissant fara gluten, corn, cornuri, cornuri fara gluten, produse fara gluten, alimente fara gluten, paine fara gluten, celiachie, boala celiaca, produse Dr. Schar, producator Dr. Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: