Cozonac fara gluten cu ciocolata
Tip produs: fara gluten | produse fara gluten | cereale fara glutenProducator: Dr. Schar
Prezentare Cozonac fara gluten cu ciocolata
Cozonac cu ciocolata fara gluten ''Panettone al cioccolato''.
Produs dietetic indicat in dietele fara gluten.
Acest produs este realizat din ingrediente naturale fara gluten.
Gramaj: 180g
Ingrediente: Apa, faina de orez, margarina vegetala nehidrogenata ( uleiuri si grasimi de palmier, cacao, rapita, emulgator: E-471 si E-475, corector de aciditate: E-330, arome naturale ),amidon de porumb, fulgi de ciocolata 8%( zahar, cacao, emulgator: lecitina de soia, arome ), drojdie, agenti de ingrosare: guma guar, stabilizator: sorbitol, sare, emulgator: E-471, stabilizator de aciditate: acid citric, arome.
Produsul poate obtine urme de lapte.
Produsul este ambalat in conditii de siguranta.
Valori nutritive/100g:
Valoare energetica: 316kcal ( 1323 kj )
Proteine: 3,9g
Carbohidrati: 42,6g
Grasimi: 14,4g
Tag-uri: Cozonac fara gluten cu ciocolata, cozonac, cozonac fara gluten, ciocolata, produse fara gluten, alimente fara gluten, paine fara gluten, cereale fara gluten, celiachie, boala celiaca, produs Dr. Schar, producator Dr. Schar
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: