Capere bio in otet
Tip produs: produse bio | produse organice | produse conserveProducator: LaSelva
Prezentare Capere bio in otet
Capere bio in otet
Gramaj: 130g
Ingrediente: Capere, apa, otet 21%, sare.
Mugurii floriferi inca verzi ai caperului (Capparis Spinosa), conservati in otet sau vin, sunt utilizati drept condiment sau garnitura la diferite preparate culinare.
In gastronomie caperele sunt folosite mai ales la prepararea sosurilor: sosul tartar, sosul remoulade, sosul italian de rosii. Datorita gustului lor picant, caperele se folosesc pentru aroma si culoare la foarte multe preparate populare in Italia si Spania. Cel mai frecvent se folosesc in salate cu rosii si legume. De asemenea, se gatesc cu piure de mazare sau se adauga la sosurile de tomate cu cateva stafide.
Tag-uri: Capere bio in otet, capere, capere in conserva, capere conservate, produse bio, legume, produse organice, legume conservate, conserve, alimente bio, mancare bio, ecologic, natural, bio, LaSelva, produse LaSelva, producator LaSelva
S************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton: