Inscrie firma »
S************************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
 

Prezentare PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA

Servoscara GSL, cunoscuta si sub denumirea de platforma inclinata sau oblica, este construita astfel incat se poata monta pe orice tip de scara, dreapta, curba sau in spirala.
Elevatorul se poate monta in exteriorul cladirii sau in interior, fiind proiectat sa reziste mediilor agresive. Corespunde normativului in constructii NP 051-2001, fiind potrivita chiar si pentru cladiri de patrimoniu.

Datorita sistemului de antrenare, cablu din otel centrat de sfere antifrictiune prin tuburile glisiere, functionarea este extrem de silentioasa iar consumul de energie si zgomotul sunt extrem de reduse, miscarea fiind sigura, uniforma si fara vibratii. Pozitionarea grupului motor, in afara platformei, pe sistemul portant, determina dimensiunea redusa a platformei si constructia eleganta si zvelta. Alimentarea se face de la un circuit casnic obisnuit, 220Vac, cu impamantare, care sa suporte un curent maxim de 16A. Atunci cand nu este utilizata, platforma se pliaza pe verticala, ocupand un spatiu de maxim 250 mm. In timpul in care platforma nu este utilizata, tuburile glisiere sunt folosite ca mana curenta. La cerere, platforma poate fi dotata cu un scaun pliabil, prevazut cu centura de siguranta sau poate fi automatizata, asigurand astfel un confort sporit la utilizare. Viteza de deplasare a platformei este variabila, fiind accelerata pe traseul liniar si incetinita in curbe.

Comenzile sunt intuitive si foarte simple iar din punct de vedere al sigurantei in utilizare, instalatia corespunde ultimelor norme europene din domeniu. Platforma se opreste instantaneu la intalnirea orcarui obstacol ori la presarea rampelor de acces in caz de alunecare. Panoul sensibil de sub platforma exclude pericolul de strivire. In timpul deplasarii, platforma are lumini intermitente de atentionare, iar in caz de necesitate, butonul STOP, amplasat in platforma, opreste in siguranta sistemul si emite semnale sonore de avertizare. Elevatorul are si un sistem manual de miscare, in cazul unei defectiuni. Toate circuitele de comanda sunt de tensiune joasa, fiind construite in tehnologia digitala si sunt montate intr-o cutie etansa din PVC, tip IP55. Daca se intrerupe alimentarea cu electricitate, pentru autonomie de 15-20 de minute, se poate utiliza un alimentator tip UPS.

Sistemului se monteaza pe picioare din otel, cu prindere pe trepte, pe laterala treptelor sau in golul scarilor. De asemenea, tuburile portante pot fi montate direct pe zid, fara picioare. In toate cazurile, platforma sustine in siguranta, o sarcina de 250 Kg.

Privind in directia de urcare, sistemul poate fi montat pe stanga sau pe dreapta scarilor iar in functie de spatiul necesar pentru imbarcare, statia inferioara poate fi in linie cu scara, rasucita la 90 de grade sau la 180 de grade. Optional platforma poate fi parcata ascuns la capatul superior de cursa. Constructia si sistemul de antrenare permite accesibilizarea scarilor cu inclinatie de pana la 72°, lungimea maxima a traseului fiind de 70 m, cu maxim 10 statii. Platforma are dimensiuni standard: 800x900 mm, precum si dimensiuni speciale: 700x750 mm (pentru scari inguste), 800x1050 mm sau 800x1220 mm (lat x lung).

Toate piesele sistemului sunt protejate anticoroziune prin vopsire in camp electrostatic. Culoarea standard este RAL 7030 (gri-piatra), la cerere se poate finisa cu vopsea de alta culoare sau pentru conditii foarte corozive, tuburile glisiere si picioarele pot fi protejate prin zincare calda.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
12 864 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: platforma - servoscara - accesibilizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU PLATFORMA SERVOSCARA GSL ARTIRA

PLATFORMA servoscara X3PLATFORMA servoscara X3
PLATFORMA servoscara X3
Foarte asemanator cu GSL Artira, Servoscara X3, este o platforma autoridicatoare care se poata monta numai pe scara ...
EUR 1
ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGEELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE
ELEVATORUL platforma inchisa pentru mate...
Platforma pentru materiale este construita astfel incat sa protejeze bunurile care trebuie manevrate pe inaltime. ...
RON 1
Elevator scaunElevator scaun
Elevator scaun
Elevatorul "SCAUN" este destinat persoanelor cu mobilitate redusa care nu utilizeaza un fotoliu rulant, utilizat in ...
EUR 1
PLATFORMA verticala OPALPLATFORMA verticala OPAL
PLATFORMA verticala OPAL
Platforma ridicatoare Opal, este un elevator vertical cu constructie modulara, fiabil si rezistent, construit pentru ...
EUR 1
PLATFORMA verticala ELVORONPLATFORMA verticala ELVORON
PLATFORMA verticala ELVORON
latforma verticala tip Elvoron intra in gama lifturilor usoare. Se poate monta intr-o structura independenta, usoara, ...
EUR 1