Inscrie firma »
S************************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE

ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE

Tip produs: acensor pentru materiale | MONTCHARGE | lift de marfa
Producator: LITEX
 

Prezentare ELEVATORUL platforma inchisa pentru materiale TIP MONTCHARGE

Platforma pentru materiale este construita astfel incat sa protejeze bunurile care trebuie manevrate pe inaltime.
Elevatorul se poate monta in exteriorul cladirii sau in interior, fiind proiectat pe o structura autoportanta zincata, astfel incat sa reziste mediilor agresive. Corespunde normativului in constructii NP 051-2001, fiind potrivit chiar si pentru cladiri de patrimoniu.
Datorita sistemului de antrenare, doua cabluri din otel centrate pe fulie motoare dubla si tren lateral cu contragreutati, functionarea este extrem de silentioasa iar consumul de energie si zgomotul sunt extrem de reduse. Miscarea este sigura, uniforma si fara vibratii. Pozitionarea grupului motor, deasupra platformei, pe sistemul portant, determina dimensiunea redusa a constructiei. Alimentarea se face de la un circuit casnic obisnuit, 220 Vac, cu impamantare, care sa suporte un curent maxim de 10 A, sau de la un circuit trifazic 3 x 380 Vca, care sa suporte un curent maxim de 6 A. Motorul este de 650 W, trifazic.
Cabina este construita din otel inoxidabil si poate avea dimensiuni minime de : 400 x 400 x 800 mm (adanc x lat x inalt), pana la 1000 x 1000 x 1200 mm.
Statiile pot fi suprapuse pe aceeasi parte sau in planuri opuse, putandu-se asigura si cate doua usi de incarcare (opuse) in fiecare statie. Nu se poate asigura accesul adiacent. Elevatorul poate avea o inaltime maxima de 12 m cu 6 statii.
Comenzile sunt intuitive si foarte simple iar din punct de vedere al sigurantei in utilizare, instalatia corespunde ultimelor norme europene din domeniu. Platforma corespunde normativului de siguranta EN81 (inchidere interblocata) si se opreste instantaneu la deschiderea fortata a unei usi de acces sau la agatarea marfii in turn. La intrarea in statie, platforma emite un sunet de avertizare si permite deschiderea usilor.
Usile sunt construite din otel inoxidabil si pot fi montate la nivelul podelei, variantele ISO-B si ISO-C, sau la inaltimea de 800 mm de la podea, varianta ISO-A. Deschiderea usilor poate fi de tip ghilotina sau cu balamale.
Elevatorul are si un sistem manual de miscare, in cazul unei defectiuni. Toate circuitele de comanda sunt de tensiune joasa, fiind construite in tehnologia digitala si sunt montate intr-o cutie etansa din PVC, tip IP54.
Structura elevatorului este autoportanta deoarece este construita din segmente verticale si orizontale ce se imbina demontabil, cu sprijin pe patru laturi si contine ramforsari oblice si pentru stabilizare. Efortul se scurge pe verticala pana la baza turnului. Baza pe care se monteaza turnul trebuie sa sustina o greutate de 350 Kg pentru paltforma de 50 Kg, sau 450 Kg pentru platforma de 100 Kg. Turnul construit se fixeaza pe inaltime in cel putin patru puncte la fiecare etaj.
Elevatorul cu platforma inchisa pentru marfa poate fi montat, in functie de spatiul necesar pentru incarcare, inaintea construirii peretilor de mascare si protectie a turnului. Spatiul de siguranta necesar la ultima statie este de 2700 mm de la podea.
PREZENTARE S************************************
MEMBRU
GRATUIT
S************************************
12 861 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
S************************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: platforma - servoscara - accesibilizare

PRODUSE ASEMANATOARE CU ELEVATORUL PLATFORMA INCHISA PENTRU MATERIALE TIP MONTCHARGE

PLATFORMA verticala ELVORONPLATFORMA verticala ELVORON
PLATFORMA verticala ELVORON
latforma verticala tip Elvoron intra in gama lifturilor usoare. Se poate monta intr-o structura independenta, usoara, ...
EUR 1
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRAPLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
PLATFORMA servoscara GSL ARTIRA
Servoscara GSL, cunoscuta si sub denumirea de platforma inclinata sau oblica, este construita astfel incat se poata ...
EUR 1
PLATFORMA verticala OPALPLATFORMA verticala OPAL
PLATFORMA verticala OPAL
Platforma ridicatoare Opal, este un elevator vertical cu constructie modulara, fiabil si rezistent, construit pentru ...
EUR 1
PLATFORMA servoscara X3PLATFORMA servoscara X3
PLATFORMA servoscara X3
Foarte asemanator cu GSL Artira, Servoscara X3, este o platforma autoridicatoare care se poata monta numai pe scara ...
EUR 1
Elevator scaunElevator scaun
Elevator scaun
Elevatorul "SCAUN" este destinat persoanelor cu mobilitate redusa care nu utilizeaza un fotoliu rulant, utilizat in ...
EUR 1

ELEVATORUL PLATFORMA INCHISA PENTRU MATERIALE TIP MONTCHARGE ESTE LISTAT IN: