Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035-20)

Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035-20)

 

Prezentare Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035-20)

Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li poate fi utilizata atat ca masina de tuns iarba cu sac de iarba cat si ca dispozitiv de maruntire. Sacul de iarba este usor de manevrat cu o fereastra de vizualizare pentru indicatorul de nivel si cu un orificiu mare de umplere. Cand tundeti cu dispozitivul de maruntire gazonul taiat este maruntit fin si distribuit uniform pe gazon actionand astfel ca un fertilizator natural. Masina de tuns iarba este alimentata de o baterie litiu-ion reincarcabila de 36 V/30 Ah usor de intretinut. Aceasta poate fi reincarcata oricand fara efect asupra memoriei. Inaltimea de taiere dorita poate fi reglata usor in cinci pasi pe un cadran ce poate fi citit cu usurinta. Intrerupatoarele sunt pozitionate convenabil si sunt moi la atingere. Rotile din plastic moale care nu deterioreaza gazonul si cu suprafata de rulare speciala ofera o aderenta perfecta. Practica: datorita manerului pliabil cu blocator rapid masina de tuns iarba poate fi pliata economisind spatiu. In acest fel masina de tuns iarba PowerMax(tm) surprinzator de usoara poate fi transportata si depozitata usor.

Caracteristici


* Tehnologie cu baterii puternice - puternicele baterii litiu-ion reincarcabile sunt de inalta performanta usor de intretinut fara efect asupra memoriei si usor de schimbat.


* 3 in 1: prindere tundere maruntire - fie colectati iarba taiata tunzand direct in sacul de iarba integrat fie utilizati functia de maruntire. Aceasta functie marunteste iarba taiata in timpul tunderii si o distribuie pe gazon ca fertilizator natural. Indiferent pentru ce functie va decideti - munca dvs. va fi considerabil mai usoara.


* Aruncare usoara a ierbii taiate - o fereastra de vizualizare in sacul de iarba indica momentul cand acesta trebuie golit. Indepartarea simpla dintre barele manerului si orificiul mare face ca aruncarea sa fie foarte usoara.


* Reglati usor inaltimea de taiere - inaltimea dorita de taiere poate fi reglata usor si central in cinci pasi cu o singura miscare a mainii pe un cadran care poate fi citit cu usurinta.


* Depozitare compacta - manerul se pliaza rapid si usor pentru un transport simplu si pentru o depozitare compacta.
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
816 363 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU MASINA DE TUNS IARBA CU ACUMULATOR REINCARCABIL POWERMAX(TM) 36 A LI (GARDENA 4035-20)

Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li poate fi utilizata atat ca masina de ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li poate fi utilizata atat ca masina de ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041-20)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041-20)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li poate fi ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037-20)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037-20)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36 E GARDENA usoara si simplu de utilizat este ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42 E GARDENA, usoara si simplu de utilizat, este un dispozitiv absolut si ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36 E GARDENA, usoara si simplu de utilizat, este un dispozitiv absolut si ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A LiMasina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica maºinã de tuns iarbã cu acumulator reincãrcabil PowerMax(tm) 42 A Li poate fi ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A LiMasina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica maºinã de tuns iarbã cu acumulator reincãrcabil PowerMax(tm) 36 A Li poate fi utilizatã ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043-20)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043-20)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42 E GARDENA usoara si simplu de utilizat este un ...

MASINA DE TUNS IARBA CU ACUMULATOR REINCARCABIL POWERMAX(TM) 36 A LI (GARDENA 4035-20) ESTE LISTAT IN: