Inscrie firma »
T*************************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037-20)

Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037-20)

 

Prezentare Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037-20)

Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36 E GARDENA usoara si simplu de utilizat este un dispozitiv absolut si poate fi utilizata ca o masina de tuns iarba cu sac de iarba sau ca dispozitiv de maruntire. Sacul de iarba este usor de manevrat cu o fereastra de vizualizare pentru indicatorul de nivel si cu un orificiu mare de umplere. Pentru golire acesta poate fi usor scos dintre barele manerului cu o miscare de ridicare. Cand tundeti cu dispozitivul de maruntire gazonul taiat este maruntit fin si distribuit uniform pe gazon actionand astfel ca un fertilizator natural. Cu puternicul motor PowerPlus chiar si tunderea ierbii inalte sau umede nu este o problema. Datorita acestei tehnologii inovatoare greutatea totala este redusa semnificativ si in combinatie cu rotile mari cu suprafata speciala de rulare masina de tuns iarba este mai mobila si mai usor de manevrat. Lucrul se efectueaza uniform si usor pe iarba. Inaltimea dorita de taiere poate fi reglata usor in cinci pasi pe un cadran ce poate fi citit cu usurinta. Practica: manerul se pliaza rapid si usor pentru un transport simplu si pentru o depozitare compacta.

Caracteristici


* 3 in 1: prindere tundere maruntire - fie colectati iarba taiata tunzand direct in sacul de iarba integrat fie utilizati functia de maruntire. Aceasta functie marunteste iarba taiata in timpul tunderii si o distribuie pe gazon ca fertilizator natural. Indiferent pentru ce functie va decideti - munca dvs. va fi considerabil mai usoara.


* Motor PowerPlus puternic - putere suplimentara pentru ingrijirea eficienta a gazonului - sistemul PowerPlus cu motor de inalta performanta si angrenaj performant pentru o tundere placuta si eficienta a gazonului.


* Aruncare usoara a ierbii taiate - o fereastra de vizualizare in sacul de iarba indica momentul cand acesta trebuie golit. Indepartarea simpla dintre barele manerului si orificiul mare face ca aruncarea sa fie foarte usoara.


* Reglati usor inaltimea de taiere - inaltimea dorita de taiere poate fi reglata usor si central in cinci pasi cu o singura miscare a mainii pe un cadran care poate fi citit cu usurinta.


* Tundere usoara - datorita greutatii totale reduse a masinii de tuns iarba aceasta poate fi orientata si ghidata cu usurinta prin gradina.

Specificatii tehnice


* Volum colector 40 lit

* Putere 1500 W

* Reglaj inaltime de taiere Central

* Latimea de taiere 36 cm

* Pozitii reglaj pe inaltime 5

* Inaltime de taiere min-max 20 - 60 mm

* Capacitate pe suprafata de lucru 500 m² +/- 20 %

* Greutate 15 kg
PREZENTARE T***************************
MEMBRU
GRATUIT
T***************************
821 498 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T***************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: retelistica - casti bluetooth - telecomunicatii

PRODUSE ASEMANATOARE CU MASINA ELECTRICA DE TUNS IARBA POWERMAX(TM) 36E (GARDENA 4037-20)

Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42 E GARDENA, usoara si simplu de utilizat, este un dispozitiv absolut si ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36E (Gardena 4037)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 36 E GARDENA, usoara si simplu de utilizat, este un dispozitiv absolut si ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043-20)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42E (Gardena 4043-20)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 42 E GARDENA usoara si simplu de utilizat este un ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li poate fi utilizata atat ca masina de ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li poate fi utilizata atat ca masina de ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041-20)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li (Gardena 4041-20)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 42 A Li poate fi ...
Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035-20)Masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li (Gardena 4035-20)
Masina de tuns iarba cu acumulator reinc...
Puternica masina de tuns iarba cu acumulator reincarcabil PowerMax(tm) 36 A Li poate fi utilizata atat ...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 32E (Gardena 4033-20)Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 32E (Gardena 4033-20)
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(...
Masina electrica de tuns iarba PowerMax(tm) 32 E GARDENA cu o greutate redusa este excelenta pentru ...
Masina de tuns iarba pe benzina 51 VDA (Gardena 4051)Masina de tuns iarba pe benzina 51 VDA (Gardena 4051)
Masina de tuns iarba pe benzina 51 VDA (...
Puternica masina de tuns iarba pe benzina 51 VDA GARDENA este dotata cu motorul Briggs & Stratton de calitate ...

MASINA ELECTRICA DE TUNS IARBA POWERMAX(TM) 36E (GARDENA 4037-20) ESTE LISTAT IN: