Inscrie firma »
Substatii si incalzitoare de apa instant, pentru prepararea apei calde de consum

Substatii si incalzitoare de apa instant, pentru prepararea apei calde de consum

Tip produs: incalzitoare de apa instant
 

Prezentare Substatii si incalzitoare de apa instant, pentru prepararea apei calde de consum

Schimbatoarele de caldura au fost proiectate pentru sisteme de termoficare, fiind potrivite pentru aplicatii de incalzire, in specialA pentru sistemele cu doua trepte dupa racire (pre-incalzire),A de racire, industriale sau de preparare a apei calde menajere. Acestea pot fi brazate cu o trecere, cu garnituri si o trecere, brazate cu doua treceri.
Incalzitoarele deA apa calda pot fi echipate optional cu capac, supapa unisens/ de siguranta, vana termostatica:
- Akva Vita -A incalzitor instantaneu pentru apa calda cu regulator de presiune, poate satisface necesarul de apa calda de consum pentruA o casa cu o singura familie, cu putere termicaA de 32.3kW la o temperatura pe tur de 60 de grade CelsiusA si o presiune diferentiala de 0.2bar din reteaua de termoficare.
- Akva Lux - incalzitor pentruA  un circuit de preparare instantanee a apei calde cu regulator direct de temperatura si de presiune destinat caselor mai mari, care au mai multe bai sau cazi de hidromasaj. Se poate folosi deasemenea si pentru locuinte colective cu putine niveluri.
- Termix OneA - incalzitor instantaneu pentru apa calda ce permite o utilizare eficienta a caldurii si performante superioare de functionare. Este recomandat pentru locuinte unifamiliale sau pentru locuinte colective cu maximum 10 apartamente.
- Termix BV - incalzitor instantaneu pentru apa calda cu performante excelente privind utilizarea eficienta a caldurii, ocupind un spatiu minim. Este livrat cu regulatoare directe de temperatura sau automate. Recomandata pentru cladiri de apartamente de mari dimensiuni, scoli.
- Termix BL - incalzitor de apaA cu comenzi electronice, produs pentru sisteme de acumulare, este recomandat pentru cladiri de apartamente de mari dimensiuni sau pentru cladiri publice. Este disponibil pentru sistemele de acumulare cu cerere instantanee mare.A 
Substatii de termoficare - preparare indirecta incalzireA 
- VX - Solo - substatie de termoficare pentru incalzire cu racordare indirecta. Este echipata cu racorduri pentru cazan, pompa Alpha , mosor flexibil pentru contorul de energie termica.
- Termix VX Compact 20 - este ideala in situatiile in care este necesar un nivel ridicat de siguranta impotriva spargerii conductelor sau al inundatiilor in sistemul de incalzire.
- Termix VX Compact 28 - este solutia pentru incalzirea cladirilor cu maximum 25 de apartamente. Solutie completa pentru incalzire ce ofera siguranta optima, transfer de energie eficient, constructie usor accesibila pentru service si design compact.
- Termix VX-W - este o solutie completa pentru prepararea apei calde de consum si incalzire ce ofera siguranta optima, transfer de energie eficient, constructie usor accesibila pentru service si design compact.
- H22 - substatie de termoficare pentru incalzire cu racordare indirecta. Substatia este echipata cu racorduri pentru cazan, precum si cu un mosor pentru contorul de energie termica pe returul circuitului primar. Substatia este livrata fara carcasa si vas de expansiune.
Substatii de termoficare - preparare directa incalzire
Preparare A.C.C. -A  substatiile Termix VMTD - sunt ideale pentru racordarea directa la sistemele de termoficare. Substatia este echipata cu regulator de presiune diferentiala pentru controlul caderii de presiune in circuitul de radiatoare.
Preparare A.C.C. circuit de amestec
- Akva Vita S - substatie compacta de termoficare cu racordare directa pentru incalzire si prepararea instantanee a apei calde de consum cu derivatie si conducte de racord pentru circuitul de radiatoare montate in amonte de bucla de amestec.
- Akva Lux S - substatie compacta utilizata in sistemele de termoficare pentru incalzire cu racordare directa si prepararea instantanee a apei calde de consum, cu derivatie si conducte de racordare pentru circuitul de radiatoare montate in amonte de bucla de amestec.
- Termix VMTD MIX-B - solutie completa cu incalzitor pentru apa calda si cu un circuit de incalzire cu controlul presiunii diferentiale si bucla de amestec.
- Termix VMTD MIX-Q - solutie completa cu incalzitor integrat pentru apa calda si cu circuit de incalzire cu control al presiunii diferentiale si bucla de amestec.
- Termix VMTD Compact 20 - ideala pentru instalatii de dimensiuni mai mari, cuprinzand 7-14 apartamente, in care radiatoarele si conductele sunt in stare suficient de buna pentru a permite racordarea directa la sistemul de termoficare, fara riscuri, in cazul in care furnizorul de servicii de termoficare nu impune prezenta unui schimbator de caldura pe partea de instalatie.
- Termix VMTD Compact 28 - substatie flexibila destinata acoperirii unui necesar ridicat de apa calda.
Substatii uni/multi familiale
- Akva Vita TDP-FA - centrala de apartament cu performante superioare si utilizare simpla, adecvata in special pentru sisteme cu doua conducte.
- Akva Lux TDP-F - substatie de apartament cu performante superioare si utilizare simpla, adecvata in special pentru sistemele cu doua conducte.
- Akva Multi TDP-F - substatie de apartament cu performante superioare si utilizare simpla, bazata pe un regulator mixt cu actionare directa.
- Termix VMTD-F - solutie completa cu incalzitor pentru apa calda si un circuit de incalzire controlat cu un regulator de presiune diferentiala, utilizabila in case pentru una sau mai multe familii si pentru sisteme decentralizate.

Substatii mici - preparare indirectaa incalzirii A.C.C.
- Akva Vita VX-2000 - substatie de termoficare pentru incalzire cu racordare indirecta si prepararea instantanee a apei calde de consum.
-A Akva Lux VX - substatie de termoficare cu racordare indirecta pentru incalzire si preparare instantanee a apei calde de consum.
- Termix VVX -A substatie de termoficare pentru incalzire cu racordare indirecta si preparare a apei calde de consum cu regulator direct de temperatura.
- Termix VVX-Q - solutie completa pentru prepararea apei calde de consum si incalzire ce ofera siguranta optima, transfer de energie eficient, constructie usor accesibila pentru service si design compact.
- Termix VVX Compact 20 - adecvata pentru maximum 14 apartamente si reprezinta o solutie completa pentru prepararea apei calde de consum si incalzire ce ofera siguranta optima, transfer de energie eficient, constructie usor accesibila pentru service si un design compact.
- Termix VVX Compact 28 - solutie completa pentru incalzire si prepararea apei calde de consum ce combina eficienta si siguranta exceptionala in exploatare cu performantele superioare in functionare.
Substatii pentru termoficare - preparere directa/indirecta A.C.C. si vas de acumulare
- Termix BTD - substatie cu vas de acumulare pentru instalatiile in care radiatoarele si conductele de apa calda pot fi racordate direct la reteaua de termoficare si pentru care furnizorul de servicii de termoficare nu impune prezenta unui schimbator de caldura in instalatie.
- Termix BVX -A substatie pentru incalzire cu racordare indirecta, cu vas de acumulare pentru circuitul de preparare apa calda de consum si cu regulator direct de temperatura sau regulator electronic.
PREZENTARE D******
MEMBRU
GRATUIT
D******
13 630 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
D******
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente termoficare - incalzire pardoseala

PRODUSE ASEMANATOARE CU SUBSTATII SI INCALZITOARE DE APA INSTANT, PENTRU PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM

Vane cu sfera si vane de reglare motorizate pentru apartamente, spatii comercialeVane cu sfera si vane de reglare motorizate pentru apartamente, spatii comerciale
Vane cu sfera si vane de reglare motoriz...
Vanele cu sfera DANFOSS,A cu performante ridicate, sunt proiectate special pentru retele de termoficare, retele de ...
Schimbatoare de caldura pentru sisteme de termoficareSchimbatoare de caldura pentru sisteme de termoficare
Schimbatoare de caldura pentru sisteme d...
Schimbatoarele de caldura au fost proiectate pentru sisteme de termoficare, fiind potrivite pentru aplicatii de ...
Robineti de echilibrare pentru sistemele de incalzireRobineti de echilibrare pentru sistemele de incalzire
Robineti de echilibrare pentru sistemele...
Robinetii de echilibrare au rolul de a crea echilibrul in sistemele hidraulice pentru controlul climatului interior, ...
Incalzire prin pardoseala - cu agent termicIncalzire prin pardoseala - cu agent termic
Incalzire prin pardoseala - cu agent ter...
Produse pentru incalzireA cu agent termic,A prin pardoseala: - Sistemul FH, de control a incalzirii prin ...
Termostate de radiator si accesoriiTermostate de radiator si accesorii
Termostate de radiator si accesorii
Senzorii termostatici: Danfoss ofera o gama completa de senzori si robinete potrivite diferitelor tipuri de sisteme de ...
Termostate de cameraTermostate de camera
Termostate de camera
Gama de produse: Termostatele de camera simple : O gama moderna de termostate de camera cu modele pentru sisteme de ...
Incalzire prin pardoseala - sistem electricIncalzire prin pardoseala - sistem electric
Incalzire prin pardoseala - sistem elect...
Sistemul electric de incalzire prin pardoseala - este o varianta viabila de a incalzi spatii, asigurind un microclimat ...

SUBSTATII SI INCALZITOARE DE APA INSTANT, PENTRU PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM ESTE LISTAT IN:

SUBSTATII SI INCALZITOARE DE APA INSTANT, PENTRU PREPARAREA APEI CALDE DE CONSUM - PRODUSE SIMILARE