Inscrie firma »
Schimbatoare de caldura pentru sisteme de termoficare

Schimbatoare de caldura pentru sisteme de termoficare

Tip produs: schimbatoare de caldura
 

Prezentare Schimbatoare de caldura pentru sisteme de termoficare

Schimbatoarele de caldura au fost proiectate pentru sisteme de termoficare, fiind potrivite pentru aplicatii de incalzire, in specialA pentru sistemele cu doua trepte dupa racire (pre-incalzire),A de racire, industriale sau de preparare a apei calde menajere. Acestea pot fi brazate cu o trecere, cu garnituri si o trecere, brazate cu doua treceri.
Schimbatoare de caldura brazate cuA 1 trecere - au fost proiectate pentru sisteme de termoficare si ofera un design compact si proprietati excelente de transfer de caldura. Acestea sunt potrivite pentru aplicatii de incalzire si aplicatii pentru apa calda menajera, dar si in HVAC, aplicatii de racire si industriale. In aceasta gama intra urmatoarele produse:
- XB 04; XB 06 H/L; XB 10; XB 20; XB 24; XB 30; XB 36; XB 40; XB 51 H; XB 60; XB 70 H/M.
Schimbatoarele de caldura brazateA cu 2 treceriA - au fost proiectate pentru sisteme de termoficare si ofera un design compact si proprietati excelente de transfer de caldura. Acestea se potrivesc pentru aplicatiile de incalzire in special pentru sistemele cu doua trepte dupa racire (pre-incalzire) si aplicatii de apa calda menajera cu circularea apei calde. In aceasta gama intra urmatoarele produse:
- XB 04-2; XB 10-2; XB 20-2; XB 30-2; XB 51 H-2;
Schimbatoarele de caldura cu garnituri -A au fost proiectate pentru sisteme de termoficare, si ofera proprietati excelente de transfer de caldura. Acestea sunt potrivite pentru aplicatii de incalzire si aplicatii pentru apa calda menajera, in special unde este necesara curatarea schimbatoarelor de caldura, dar si in HVAC, aplicatii de racire si industriale. In aceasta gama intra urmatoarele produse:
- XG 10; XG 20; XG 30; XG 40; XG 50

PREZENTARE DANFOSS
MEMBRU
GRATUIT
DANFOSS
10 251 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
DANFOSS
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: echipamente termoficare - incalzire pardoseala

SCHIMBATOARE DE CALDURA PENTRU SISTEME DE TERMOFICARE ESTE LISTAT IN: