Inscrie firma »
R************************* Prezentare firma Produsele firmei Contact
Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu

Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu

Tip produs: ferestre
 

Prezentare Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu

Peretii-cortina REYNAERS sunt special conceputi pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de design. In functie de cerere se pot oferi sistemele traditionale de fatade sau sistemele high-tech casetate.

-CW 50 este un sistem pentru pereti-cortina si luminatoare care nu numai ca ofera libertate creatiei, dar a fost proiectat pentru a asigura maximum de luminozitate, avand o latime a profilelor de 50 mm. Sistemul ofera opt variante constructive, fiecare cu stilul sau individual: clasic, structural, roof application, high insulation, horizontal lining, slim line, alu on steel si fire proof. Complexitatea sistemului face posibila orice combinatie de planuri verticale si inclinate precum si integrarea diferitelor tipuri de ferestre si usi. Gama extinsa ofera de asemenea solutii tehnice pentru diferite cerinte ale unei fatade.
-CW 60 este un perete-cortina izolat termic, cu o latime vizibila a profilelor de 60 mm. La acest sistem vitrajul este asigurat cu cleme de ghidaj pe structura de sustinere si este sustinut sub rigla la o distanta de 25 mm. CW 60 este fabricat dintr-o gama larga de profile care permit integrarea tuturor tipurilor de deschideri, profilele avand momente de inertiei mari, permitand astfel instalarea pe fatade inclinate, curbe sau verticale.
-CW 60-DRL este un sistem de perete cortina izolat termic. Bagheta sa este fixata folosind garnituri turnate din silicon. Acest sistem asigura o solutie optima pentru bagheta si adauga fatadei un aspect deosebit, de planeitate. CW 60-DRL este valabil atat in varianta izolata cat si neizolata. Izolarea este realizata prin benzi de poliamida de 23 mm si indeplineste standardele Europene in vigoare.
-CW 86 permite construirea fatadelor tip caseta, folosind o structura traditionala (CW 86). De asemenea permite preasamblarea completa a fatadelor (CW 86-EF) in atelier. Sistemul CW 86 este disponibil in varianta geam structural (SG) si in varianta casetata (CG). Se pot dezvolta si alte variante (prin lipire, linii orizontale, etc). De asemenea sistemul permite atat folosirea elementelor fixe cat si a celor mobile fara a fi sesizate din exterior. CW 86 permite folosirea atat a geamurilor simple de 6 mm cat si a geamurilor termoizolatoare de 24, 28 sau 30 mm pentru varianta geam structural. Se mai pot monta si paneluri termoizolatoare.A 
-STAR 50 este un sistem de perete cortina cu geam structural. Mai exista de asemenea varianta STAR 50-CG, la care geamul este montat in acelasi suport al casetei structurale, ce ramane vizibil din exterior. Cele doua variante (geam structural sau varianta casetata) pot contine elemente fixe si elemente mobile.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
8 121 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Aluminiu

PRODUSE ASEMANATOARE CU SISTEME SI ACCESORII PENTRU PERETI-CORTINA DIN PROFILE DE ALUMINIU

Brisesoleil-uri din aluminiuBrisesoleil-uri din aluminiu
Brisesoleil-uri din aluminiu
Preocuparea pentru economisirea energiei cladirilor este un fenomen relativ recent. In ultimii ani s-a ajuns la ...
Ferestre cu tamplarie profile din aluminiuFerestre cu tamplarie profile din aluminiu
Ferestre cu tamplarie profile din alumin...
Sistemele de profile din aluminiu pentru ferestre REYNAERS sunt disponibile in diverse modele, putand fi indeplinite ...
Luminatoare cu profile din aluminiuLuminatoare cu profile din aluminiu
Luminatoare cu profile din aluminiu
Sistemele de luminatoare cu profile din aluminiu REYNAERS ofera solutii tehnice optime, de la costructia de acoperisuri ...

SISTEME SI ACCESORII PENTRU PERETI-CORTINA DIN PROFILE DE ALUMINIU ESTE LISTAT IN: