Inscrie firma »

R*************************

Prezentare firma Produsele firmei Contact
 

Prezentare R*************************

Avand peste 40 ani de experienta in domeniul constructiilor, GRUPUL REYNAERS ALUMINIUM este unul dintre liderii pe piata europeana in ceea ce priveste dezvoltarea, comercializarea si distribuirea sistemelor din aluminiu de calitate pentru ferestre, usi, elemente glisante, pereti cortina, luminatoare si parasolare. Sistemele REYNAERS ofera solutii atat pentru constructiile noi, cat si pentru cele vechi ce necesita a fi renovate.

Situata in Duffel-Belgia, compania REYNAERS continua sa se extinda pe plan international. Are reprezentante in aproape toate tarile din Europa, in China si in Orientul Mijlociu, si exporta in diferite tari din Africa si America Latina. Compania are in prezent aproximativ 930 angajati.

Principala activitate a firmei REYNAERS se concentreaza pe cercetarea si dezvoltarea sistemelor din aluminiu, coordonarea productiei, izolarea si tratarea suprafetelor profilelor si accesoriilor, pe comercializare, distributie si suport tehnic si comercial pentru fabricanti.

Accesul international a permis extinderea cu regularitate a gamei de produse oferind solutii potrivite pentru pietele locale. REYNAERS furnizeaza de asemenea, solutii tehnice pentru arhitecti si fabricanti.

Fiecare segment al lantului de aprovizionare este supus controlului riguros. Astfel, REYNAERS poate sa asigure ca sistemele indeplinesc toate cerintele tehnice legate de produs si cele nationale.

De asemenea, se ofera si un sistem garantat 10 ani pentru profilele din aluminiu, vopsire si anodizare, bariera termica si accesorii. Certificatul ISO 9002 garanteaza ca fiecare comanda este procesata eficient de la momentul primirii pana la serviciile post-livrare.

Institutul REYNAERS din Duffel (Belgia) este un centru international de specializare si un loc de intalnire pentru clientii, furnizorii, arhitectii, partenerii si angajatii nostri.

Institutul REYNAERS gazduieste un centru de testare, un centru de automatizari si un centru de pregatire. In centrul de testare, toate sistemele sunt testate riguros pentru a fi conforme cu standardele europene in vigoare. In centrul de automatizari sunt prezentate cele mai recente echipamente si tehnologii pentru procesarea automata a tuturor sistemelor REYNAERS.
Institutul ofera de asemenea infrastructura necesara pentru cursuri de pregatire, seminarii si prezentari de produse.

REYNAERS este prezenta pe piata romaneasca din 2002 si are sediul central in Bucuresti. Echipa va sta la dispozitie pentru a va oferi solutii tehnice, calculatii pentru elaborarea ofertelor cu soft-uri specifice, training de specialitate precum si suport comercial.
PREZENTARE R*************************
MEMBRU
GRATUIT
R*************************
7 913 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
R*************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Energie/Resurse/Metale » Aluminiu

ULTIMELE PRODUSE ALE REYNAERS ALUMINIUM ROMANIA

Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiuSisteme si accesorii pentru pereti-cortina din profile de aluminiu
Sisteme si accesorii pentru pereti-cortina din pro...
Peretii-cortina REYNAERS sunt special conceputi pentru a putea raspunde celor mai exigente cerinte de design. In functie ...
Luminatoare cu profile din aluminiuLuminatoare cu profile din aluminiu
Luminatoare cu profile din aluminiu
Sistemele de luminatoare cu profile din aluminiu REYNAERS ofera solutii tehnice optime, de la costructia de acoperisuri ...
Ferestre cu tamplarie profile din aluminiuFerestre cu tamplarie profile din aluminiu
Ferestre cu tamplarie profile din aluminiu
Sistemele de profile din aluminiu pentru ferestre REYNAERS sunt disponibile in diverse modele, putand fi indeplinite ...
Brisesoleil-uri din aluminiuBrisesoleil-uri din aluminiu
Brisesoleil-uri din aluminiu
Preocuparea pentru economisirea energiei cladirilor este un fenomen relativ recent. In ultimii ani s-a ajuns la ...
REYNAERS ALUMINIUM ROMANIA ESTE INSCRISA IN