Inscrie firma »
F********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
NINJA Email Security - Antivirus&Antispam&Antimalware - for Business

NINJA Email Security - Antivirus&Antispam&Antimalware - for Business

Tip produs: antivirus | antispam | server email
 

Prezentare NINJA Email Security - Antivirus&Antispam&Antimalware - for Business

Program de securitate a serverelor de email Exchange care include protectie antivirus si antispam de talie mondiala, precum si o filtrare puternica, granularizata, a atasamentelor.
Securitatea emailului trece la un alt nivel cu programul antispam, antivirus si antimalware pentru serverele Microsoft Exchange. Timpul de administrare a serverelor Exchange a devenit un factor foarte important. Cu Ninja Email Security veti petrece doar jumatate din timpul de administrare fata de alte programe similare.
- Opriti acum mesajele spam si atasamentele virusate cu ajutorul programului de securitate Ninja!
- Pret per utilizator cu pana la 50% mai mic fata de programele concurente!
- Implementat in mii de site-uri de productie, la nivel mondial!
- Mecanisme multiple de scanare antivirus si filtrare antispam!
- Filtrare inteligenta si flexibila a atasamentelor, bazata pe politici!

Ninja Email Security - Prezentare Generala
Aveti nevoie de protectia serverelor Exchange impotriva valurilor necontenite de spam, malware, virusi, spyware, phishing si atacuri "zero-day"?
- Ninja functioneaza de doua ori mai repede decat alte programe de acest gen, si necesita un timp de administrare cu pana la 50% mai mic decat alte suite concurente
- Plug-inuri ce ofera protectie impotriva virusilor, programelor spyware, mesajelor spam, atacurilor de tip phishing
- Arhitectura de noua generatie bazata pe plug-inuri, ce ofera flexibilitate si capacitate de extindere a solutiilor oferite
- Filtrare inteligenta si flexbila a atasamentelor, bazata pe politici
Solutia antispam folosita nu detecteaza spamul de tip imagine si pdf? Ninja le detecteaza!

Prin intermediul tehnologiei Sunbelt Dedicated Image-Spam: Unul dintre putinele mecanisme de acest gen, acest nou tip de mecanism foloseste tehnologie proprietara care detecteaza imaginile spam infiltrate in emailuri.
V-ati saturat sa folositi produse de securitate diferite pentru protejarea serverului Exchange?

Folositi produse diferite de protectie antispam, antiphishing, antivirus, antimalware, filtrarea atasamentelor?
Poate ca a venit timpul sa schimbati toate aceste produse cu unul singur care va protejeaza de orice fel de amenintari. Programul Ninja Email Security va protejeaza de toate amenintarile si in acelasi timp mareste siguranta serverului Exchange. Mai nou, Sunbelt a introdus programul Sunbelt Exchange Archiver care functioneaza perfect cu Ninja.
Ninja Email Security este un program din generatia viitoare usor de folosit si foarte eficient. Ninja va protejeaza de toate pericolele (spam, phishing, virusi si alte amenintari) si va ofera o flexibilitate si siguranta fara precedent.
Consum de resurse foarte scazut - Siguranta imbunatatita

Arhitectura imbunatatita a programului Ninja se integreaza perfect cu programul Exchange si nu consuma resursele inutil, codul programului fiind optimizat pentru un consum minim de resurse. Puteti sa instalati acest program pe orice tip de server Exchange si nu veti mai avea batai de cap. Compania Sunbelt detine certificarea "GOLD Certified Microsoft Developer", codul programului Ninja fiind dezvoltat si optimizat impreuna cu specialistii Microsoft.
Metoda de protectie structurata pe mai multe nivele

Ninja ofera mai multe nivele de securitate pentru a inspecta si curata mesajele email si pentru administrare. Folosind mai multe mecanisme de scanare atat pentru spam cat si pentru virusi, in timp ce integreaza alte reguli de securitate, toate verificarile mesajelor au loc la nivel de server si nu la nivel de utilizator - nu este nevoie de softwareinstalat pe clientul si toate modulele functioneaza perfect impreuna. Ninja este o combinatie puternica de "cei mai buni" intr-unul singur.
Filtrare puternica a atasamentelor bazata pe tehnologia SMART™

Spre deosebire de programele de securitate mai vechi care filtreaza informatiile la intrare, tehnologia Suspicious Mail Attachment Removal Technology™ (SMART) este primul filtru de atasamente bazat pe politici care se bazeaza pe directia emailului - inbound, outbound sau inauntrul organizatiei. In plus, analizeaza mai multe tipuri de fisiere pentru stabili adevarata lor identitate, in contrast cu metoda de cercetare a extensiilor de fisiere.
Ceea ce inseamna ca redenumirea unui fisier nu va face posibila trecerea de filtrul acestui program si functioneaza ca o protectie de atacuri "zero-day". Este bazat pe politici pentru a permite administratorilor sa creeze seturi de reguli diferite pentru utilizatori sau grupuri de utilizatori pentru dispune de detectare si eliminare a spamurilor 100% si in acelasi timp sa permita patrunderea si iesirea exceptiilor mentionate in politica programului. Filtrarea de atasamente si antivirusul care lucreaza impreuna sunt foarte eficiente, cu un impact foarte mic asupra resurselor serverului.
Administrarea plug-inurilor, bazata pe politici

Arhitectura bazata pe plug-inuri a programului Ninja a fost proiectata luand in considerare flexibilitatea si capacitatea de extindere. Astfel , veti dispune de un sistem puternic care va permite sa administrati intreaga suita de securitate. Puteti crea politici personalizate folosind sistemul integrat de administrare a plug-inurilor.
Momentan, Ninja include plug-inuri de protectie antispam, antiphishing si antivirus. Programul este insa construit pentru a facilita integrarea de noi optiuni ce vor fi adaugate ulterior si care vor include filtrarea si auditarea continutuliui si multe altele. Mecanismele de protectie actuale sunt:
- Antispam: tehnologii multiple, oferite de Cloudmark si Sunbelt (antiphishing integrat)
- Antivirus: motoare de detectie oferite de Authentium si BitDefender
- Filtrarea atasamentelor: Mecanismul de filtrare Sunbelt cu o metoda avansata (control asupra directiei si nivelului sursei) sau filtrarea atasamentelor la un nivel granularizat
Avand abilitati extinse de a crea politici, va puteti crea politici personalizate pentru grupuri de utilizatori sau pentru utilizatori individuali folosind Active Directory. Puteti stabili parametri bazati pe un utilizator si/sau cerintele companiei. Daca vreti, puteti pur si simplu asocia toti utilizatorii cu politici Ninja implicite si sa va instalati un program puternic in doar cateva minute. Sau, puteti crea termeni de utilizare pentru grupuri diferite sau utilizatori individuali. Si, nu este nevoie de instalarea si mentinerea unei liste de adrese IP blocate si sa creati, constant, alte reguli. Dispuneti de posibilitatea de a regla agresivitatea cu care se detecteaza toate mesajele spam.
Implementare rapida in medii Exchange 2000, 2003 si 2007

Consola de administrare a programului Ninja va permite sa instalati, sa configurati si sa administrati suita de protectie email dintr-o singura locatie. Proiectat ca un snap-in de tip MMC, instalarea decurge usor, cu un minim de efort in configurare. Ninja functioneaza perfect cu Microsoft Exchange si ofera protectie impotriva tuturor genurilor de amenintari. In plus, Ninja faciliteaza crearea politicilor prin intermediul multiplelor optiuni disponibile in interfata de tip MMC.
Mecanisme multiple de scanare pentru o detectare si protectie avansata

Ninja este proiectat astfel incat sa va protejeze compania atat de spam/phishing cat si de virusi. Avand mecanisme muliple de scanare antispam si impotriva virusilor, veti primi automat evaluari mult mai precise cu privire la amenintarile provenite prin intermediul mesajelor email care incearca sa patrunda in reteaua dumneavoastra. Ninja nu numai ca va protejeaza de virusi, spam si alte amenintari dar filtreaza si atasamentele inainte ca acestea sa ajunga la utilizatori.
Muta automat fisierele infectate in directorul de carantina al utilizatorului

Programul Ninja isi foloseste abilitatile multiple de detectare inclusiv tehnologia RBL, renumitul mecanism antispam Cloudmark si premiatul mecanism antispam produs de Sunbelt. Plug-inul detecteaza in mod eficient folosind atat tehnologia euristica cat si abilitati de verificare bazate pe semnaturi. Ninja poate sterge, muta in carantina, adauga eticheta in Subiect, sau poate trimite fisierele infectate intr-un director personalizat din casuta electronica a utilizatorului Exchange.
Abilitatile regulilor personalizate va ofera posibilitatea de a controla spamul si orice fel de email. Puteti adauga la aceste reguli altele create, bazate pe propritatile mesajelor email (cum ar fi text, expeditor, IP, header sau subiect).
Determinarea exacta a expeditorului si adaugarea automata in "whitelist"

Avand in vedere numarul tot mai mare de atacuri de tip phishing, identifcarea adreselor legitime si deosebirea lor de adrese false este foarte importanta. Folosind SPF, utilizatorii pot verifca daca un anumit tip de email s-a emis de unde se presupune. Ninja ofera utilizatorilor posibilitatea de a participa la activitatea programului SPF, ajutand la reducerea riscului de atacuri phishing si email fraudulos. Functionalitatea "auto-whitelist" adauga in mod automat adresele de email ale destinatarilor mesajelor expediate. Aceasta tactica reduce cu mult primirea mesajelor infectate. Spre deosibire de alte produse care au o singura lista de blocare la nivel de server, Ninja are un mod de blocare si o lista alba pentru fiecare utilizator in parte.
Detectare si eliminare agresiva a virusilor

Ninja foloseste tehnologii antivirus multiple care scaneaza atat mailurile primite cat si mesajele expediate. Avand incluse doua plug-inuri antivirus, sansele de infectare sunt reduse drastic. Puteti stabili parametrii de scanare pentru fiecare politica a programului lucru care va permite sa dezinfectati si/sau sa mutati in carantina parti ale unui email, rupand in bucati mesajul si mutand in carantina numai fisierele infectate. Puteti de asemenea sa stabiliti actiuni de carantina la nivel de politica si sa stabiliti avertismente bazate pe politica catre alte contacte importante din organizatia dumneavoastra.

Prin aceasta metoda bazata pe mai multe nivele de protectie, Ninja nu numai ca muta in carantina si curata virusii dar, de asemenea blocheaza atasamente posibil infectate si cauta semnaturi ale virusilor obisnuiti in timpul procesului de scanare, inclusiv analiza fisierelor comprimate (RAR si ZIP) din emailuri. Ninja verifica automat daca se pot face actualizari ale bazelor de semnaturi asigurand cea mai buna protectie antivirus.
Analiza continutului si filtrarea atasamentelor

Folosindu-va de capacitatea programului Ninja, puteti sa configurati inspectia si filtrarea continutului potrivit politicilor de securitate ale companiei. Filtrul SMART™ al programului Ninja scaneaza headerul unui fisier pentru a verifica daca un atasament este ceea ce pare sau daca nu a fost cumva redenumit.
Puteti stabili reguli bazate pe utilizatori si tipuri de fisiere, care va permite sa mutati in carantina orice continut periculos sau atasamente incluzand: .doc, .exe, .dll, .pdf, scripturi VB si altele.
Optiuni configurabile de raportare pentru toate plug-in-urile

Ninja ofera un sistem de raportare pentru toate plug-inurile, ce contine un set de raporturi predefinite, dar care ofera insa si posibilitatea de a genera rapoarte personalizate. Mecanismul de raportare permite generarea de rapoarte la nivel de sistem, grup, si/sau utilizator.
PREZENTARE F**********************
MEMBRU
GRATUIT
F**********************
16 022 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta in Afaceri si Finante

PRODUSE ASEMANATOARE CU NINJA EMAIL SECURITY - ANTIVIRUS&ANTISPAM&ANTIMALWARE - FOR BUSINESS

VIPRE Enterprise - Antivirus for BusinessVIPRE Enterprise - Antivirus for Business
VIPRE Enterprise - Antivirus for Busines...
Conceput "de admini pentru admini", programul VIPRE Enterprise a fost proiectat de la inceput pentru prevenirea si ...
Sunbelt Exchange Archiver - for BusinessSunbelt Exchange Archiver - for Business
Sunbelt Exchange Archiver - for Business
Arhivarea mesajelor e-mail pentru imbunatatirea performantelor serverului Exchange Performanta serverului Exchange are ...
VIPRE  iHate Spam - Antispam & Antiphising - Home OfficeVIPRE  iHate Spam - Antispam & Antiphising - Home Office
VIPRE iHate Spam - Antispam & Antip...
iHateSpam este o solutie antispam ce se adreseaza utilizatorilor Microsoft Outlook si Outlook Express. Este una ...
VIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home OfficeVIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home Office
VIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home...
VIPRE Antivirus + Antispyware este un software de o inalta performanta care nu incetineste calculatorul asa cum fac ...
VIPRE Counter Spy - Antispyware si Antimalware - for BusinessVIPRE Counter Spy - Antispyware si Antimalware - for Business
VIPRE Counter Spy - Antispyware si Antim...
CounterSpy Enterprise a fost evaluat cel mai bun program antispyware pentru intreprinderi de caatre reviste de top. Ca ...
Sunbelt Personal Firewell - Home OfficeSunbelt Personal Firewell - Home Office
Sunbelt Personal Firewell - Home Office
Un program de tip Personal Firewall controleaza schimbul de informatii efectuat intre calculatoare prin Internet sau ...
VIPRE Counter Spy - Antispyware & Antimalware - Home OfficeVIPRE Counter Spy - Antispyware & Antimalware - Home Office
VIPRE Counter Spy - Antispyware & An...
CNET a considerat programul CounterSpy drept cea mai buna solutie anti-spyware si antimalware. Programul CounterSpy ...
Curs MANAGEMENTUL LANTULUI DE FURNIZORICurs MANAGEMENTUL LANTULUI DE FURNIZORI
Curs MANAGEMENTUL LANTULUI DE FURNIZORI
Curs: MANAGEMENTUL LANTULUI DE FURNIZORI Durata: 3 zile Locatia: Sediul "TUV Austria Romania" Ziua 1: - ...
Curs LOGISTICA si ACHIZITII: Principii-Metode-Tehnici de Excelenta!Curs LOGISTICA si ACHIZITII: Principii-Metode-Tehnici de Excelenta!
Curs LOGISTICA si ACHIZITII: Principii-M...
Durata: 1 zi (9-16,30) Locatia: Calea Plevnei 139 - Sect.6 Politica logisticii ( PL ) si politica achizitiei ...

NINJA EMAIL SECURITY - ANTIVIRUS&ANTISPAM&ANTIMALWARE - FOR BUSINESS ESTE LISTAT IN: