Inscrie firma »
F********************** Prezentare firma Produsele firmei Contact
VIPRE Enterprise - Antivirus for Business

VIPRE Enterprise - Antivirus for Business

Tip produs: antivirus | antispyware
 

Prezentare VIPRE Enterprise - Antivirus for Business

Conceput "de admini pentru admini", programul VIPRE Enterprise a fost proiectat de la inceput pentru prevenirea si protejarea impotriva atacurilor de tip malware.

Consola de management centralizat al programului VIPRE va permite sa accesati si sa controlati instalarea agentilor, actualizarea bazelor de semnaturi, a fisierelor malware din carantina, configuratile si politicile agentilor, programarea scanarilor si actiunile recomandate pentru amenintarile malware detectate.
- Performante ridicate, consum mic de resurse
- Tehnologie antivirus+antispyware de ultima generatie
- Consola de management centralizat
- Monitorizare in timp real, 24/7, prin intermediul tehnologiei Active Protection™
- Protectie completa impotriva atacurilor provenite via email
VIPRE Enterprise - Prezentare Generala
VIPRE Antivirus inglobeaza detectia tuturor tipurilor de malware intr-un sistem unitar, puternic si eficient.
Infractorii cibernetici combina diferite tipuri de malware cum ar fi: virusi, viermi informatici, troieni, rootkit-uri si inginerie sociala pentru a infecta calculatoarele utilizatorilor. Protejarea organizatiei dumneavoastra impotriva acestor tipuri de amenintari complexe este preocuparea principala a departamentului IT din orice organizatie. Aceste atacuri cauzeaza de multe ori ingreunarea si chiar blocarea calculatoarelor si pun in pericol confidentialitatea si integritatea datelor companiei.

Pornind de la eforturile continue pentru a stopa aceasta evolutie rapida a malware-ului, Sunbelt a infiintat proiectul VIPRE - o solutie diferita ce combina protectie anitivirus, antispyware, anti-rootkit si alte tehnologii antimalware intr-un produs unitar si foarte bine structurat. Incepand de la zero, Sunbelt a conceput VIPRE pentru a incorpora cele mai bune idei despre combaterea noii generatii de atacuri malware in cea mai simpla si eficienta modalitate. Rezultatul este o solutie anti-malware remarcabila, rapida si eficienta.

Software antivirus-antispyware de inalta calitate
La baza progamului VIPRE se afla un mecanism antivirus si antispyware care imbina detectarea tuturor tipurilor de malware intr-un singur sistem eficient si puternic. Noua tehnologie a fost conceputa in mod exclusiv de Sunbelt, fara a se folosi de programe antivirus din generatia veche. Programul VIPRE foloseste tehnici diverse pentru pentru a inspecta caracteristicile tuturor tipurilor de fisiere ce pot reprezenta eventuale amenintari. Pornind de la o simpla detectare bazata pe semnaturi pana la o analiza euristica sofisticata a fisierelor malware, VIPRE stabileste rapid daca un fisier este infectat sau nu - avand posibilitatea de a detecta atat amenintari existente cat si amenintari nou aparute, inca nedetectate.
Nu incetineste calculatorul!
Sondajele facute pe utilizatori arata ca cea mai mare nemultumire cu privire la solutiile antivirus este consumul ridicat de resurse. VIPRE este conceput in asa fel incat sa nu consume resursele calculatorului si optimizeaza experienta dvs in asamblu ca utilizator al calculatorului, minimalizand avertismentele si notificarile.
Monitorizare in timp real prin intermediul tehnologiei Active Protection™
Tehnologia VIPRE Active Protection™ ofera monitorizare in timp real si protectie impotriva atacurilor malware atat cunoscute cat si nou aparute. VIPRE Active Protection™ actioneaza la nivel de kernel al sistemului Windows, detectand malware-ul si oprindu-l inainte sa actioneze asupra sistemului. Include trei metode de protejare a utilizatorului:
- Utilizare de semnaturi - compararea unui fisier pentru a gasi potrivirea exacta in baza de semnaturi VIPRE
- Analiza euristica - analizeaza caracteristicile interne ale unui fisier pentru a determina posibilitatea ca acesta sa fie un malware
- Analiza comportamentala - observa actiunile actuale ale unui program pentru a determina daca exista posibilitatea de a fi un malware
Combinatia acestor trei tehnici ofera o protectie in timp real extraordinar de puternica pentru utilizator.

Protectie completa impotriva atacurilor via email
VIPRE include protectie complexa impotriva virusilor din email, cu support direct pentru Outlook, Outlook Express si Windows Mail; si suport pentru orice program de email care foloseste POP3 si SMTP.
Dashboard-ul configurabil va ofera o consola de administrare centralizata ce se bazeaza pe politicile programului; contine metode multiple de implementare!
VIPRE Enterprise are mai multe metode de implementare care ofera flexibilitate in felul in care sunt instalati diferiti agenti in sistemul utilizatorului. In cadrul Consolei de administrare, exista o optiune de implementare a agentilor care va ajuta la selectarea felul in care vreti sa decurga procesul de instalare si va sprijina in instalarea configuratiilor. (Instalare tip "Silent Push", fisier MSI, Ad Policy bazata pe OU, raza IP si liste de calculatoare).
Tehnologie complexa de scanare bazata pe agenti
Agentul VIPRE este bazat pe aceeasi tehnologie ca si VIPRE Antivirus + Antispyware. Motorul de scanare implementat in VIPRE Enterprise foloseste un mecanism de scanare de mare viteza ce permite scanarea unui volum mare de informatii intr-o perioada scurta de timp avand un impact redus asupra performantelor calculatorului utilizatorului. Prin intermediul interfetei agentului, utilizatorii pot opri si porni scanarile si pot administra propria lor carantina.

Metode multiple de instalare si implementare in reteaua companiei
VIPRE Enterprise suporta metode multiple de instalare a agentilor, oferind astfel flexibilitate in modul de implementare a solutiei in reteaua companiei. Prin intermediul Consolei de administrare aveti posibilitatea de a selecta optiunile pachetelor de instalare precum si configurarea acestora.

Agentii pot fi instalati folosind optiunea "silent push install" (folosind WMI sau RPC si share-uri cu drepturi de administrare), ca un fisier MSI sau ca un fisier executabil de tip "self-extracting". In plus, puteti crea politici bazate pe unitati organizationale (grupuri de utilizatori) iar programul VIPRE Enterprise va instala automat agentii pe oricare dintre utilizatorii sau statiile adaugate in respectivul grup.

Management bazat pe politici
VIPRE Enterprise contine modalitati sofisticate de creare a politicilor si ofera un management complex al agentilor, oferind posibilitatea de a programa scanarile rapide, scanarile in adancime precum si setarea optiunilor de scanare.
In plus, puteti stabili metode pentru utilizatorii de la distanta si locatia de unde vor descarca acualizarile de pe internet. Puteti configura setari diferite pentru fiecare utilizator in functie de nivelul fiecaruia.

Raportare
Caracteristicile de raportare ale VIPRE Enterprise faciliteaza posibilitatea admistratorilor de a programa si de a personaliza biblioteca lor de rapoarte. Prin intermediul unui programator de rapoarte aveti posibilitatea de a programa si trimite pe e-mail orice tip de raport catre anumiti utilizatori; se simplifica astfel considerabil procesul de expediere de rapoarte catre management. In plus, un editor de rapoarte personalizate va permite sa modificati rapoartele existente sau sa creati propriul dumneavoastra raport.
PREZENTARE F**********************
MEMBRU
GRATUIT
F**********************
15 954 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
F**********************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Servicii/Consultanta » Consultanta in Afaceri si Finante

PRODUSE ASEMANATOARE CU VIPRE ENTERPRISE - ANTIVIRUS FOR BUSINESS

VIPRE Counter Spy - Antispyware si Antimalware - for BusinessVIPRE Counter Spy - Antispyware si Antimalware - for Business
VIPRE Counter Spy - Antispyware si Antim...
CounterSpy Enterprise a fost evaluat cel mai bun program antispyware pentru intreprinderi de caatre reviste de top. Ca ...
VIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home OfficeVIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home Office
VIPRE Antivirus & AntiSpyware - Home...
VIPRE Antivirus + Antispyware este un software de o inalta performanta care nu incetineste calculatorul asa cum fac ...
VIPRE Counter Spy - Antispyware & Antimalware - Home OfficeVIPRE Counter Spy - Antispyware & Antimalware - Home Office
VIPRE Counter Spy - Antispyware & An...
CNET a considerat programul CounterSpy drept cea mai buna solutie anti-spyware si antimalware. Programul CounterSpy ...
VIPRE  iHate Spam - Antispam & Antiphising - Home OfficeVIPRE  iHate Spam - Antispam & Antiphising - Home Office
VIPRE iHate Spam - Antispam & Antip...
iHateSpam este o solutie antispam ce se adreseaza utilizatorilor Microsoft Outlook si Outlook Express. Este una ...
NINJA Email Security - Antivirus&Antispam&Antimalware - for BusinessNINJA Email Security - Antivirus&Antispam&Antimalware - for Business
NINJA Email Security - Antivirus&Ant...
Program de securitate a serverelor de email Exchange care include protectie antivirus si antispam de talie mondiala, ...
Sunbelt Personal Firewell - Home OfficeSunbelt Personal Firewell - Home Office
Sunbelt Personal Firewell - Home Office
Un program de tip Personal Firewall controleaza schimbul de informatii efectuat intre calculatoare prin Internet sau ...
Sunbelt Exchange Archiver - for BusinessSunbelt Exchange Archiver - for Business
Sunbelt Exchange Archiver - for Business
Arhivarea mesajelor e-mail pentru imbunatatirea performantelor serverului Exchange Performanta serverului Exchange are ...
Curs SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIEICurs SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITATII INFORMATIEI
Curs SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SECURITAT...
Curs intensiv de 5 zile : 3 module concentrate intr-un singur curs! Data: conform pogramarii. Locatia: Sediul "TUV ...
Finantari nerambursabile- fonduri structuraleFinantari nerambursabile- fonduri structurale
Finantari nerambursabile- fonduri struct...
Destinatari: IMM, administratii publice locale, ONG... Detalii de produs: - Studiu de fezabilitate conform HG ...

VIPRE ENTERPRISE - ANTIVIRUS FOR BUSINESS ESTE LISTAT IN: