Inscrie firma »
Motoare electrice Torqeedo - Base Travel

Motoare electrice Torqeedo - Base Travel

Tip produs: Motoarele outboard Torqeedo
Producator: Torqeedo
 

Prezentare Motoare electrice Torqeedo - Base Travel

Punctul de pornire pentru motoarele outboard de inalta eficienta

Motoarele din gama BaseTravel se alatura modelelor Travel. Sunt la fel de eficiente din punct de vedere al transmisiei dar, ca si motoarele electrice conventionale, se conecteaza prin intermediul cablurilor la acumulatori standard cu plumb. In locul arborelui care se poate plia, ele sunt echipate cu un arbore fix. Deoarece acumulatorul cu litiu nu este integrat la modelele BaseTravel, aceste motoare sunt considerabil mai putin costisitoare decat motoarele Travel. Mai mult, pot fi folosite si cu acumulatori cu o capacitate mai mare.

Modelul BaseTravel 401 functioneaza la o tensiune de 12 V, in timp ce BaseTravel 801 functioneaza la o tensiune de 24 V. Motorul se livreaza impreuna cu cablul pentru conectare la acumulatorul standard cu plumb, cu siguranta integrata. Ca si in cazul acumulatorului pentru modelul Travel, adaptorul serveste ca intrerupator principal. Cablul de suntare se livreaza pentru conectarea in serie dintre doi acumulatori de plumb (pentru BaseTravel 801).

Adaptorul pentru BaseTravel si acumulatorii cu litiu pot fi fixati pe arbore cu ajutorul unui dispozitiv de prindere.
Compatibilitate:
BaseTravel functioneaza si cu acumulatori cu litiu

In cazurile in care mobilitatea BaseTravel este importanta sau in cazul unei surse secundare de alimentare, motorul poate functiona si cu acumulator Travel inlocuibil, disponibil ca accesoriu. Prin folosirea acumulatorilor cu litiu, motoarele BaseTravel ating aceleasi performante ca si motoarele model Travel.
Cunostinte de baza cu privire la calculul intervalului pentru motoarele electrice:
Domeniul si timpul de functionare pentru sistemele de actionare electrice cu acumulator se calculeaza urmand cei patru pasi de mai jos:

1. Calcul al capacitatii acumulatorului existent: Pentru a calcula capacitatea se inmulteste tensiunea acumulatorului (in volti) cu sarcina acesteia (in amperi - ora). Un acumulator de 12 V cu sarcina 100 Ah are, deci, o capacitate de 1.200 Wh, in timp ce 2 acumulatori conectati in paralel, fiecare cu o tensiune de 24 V si o sarcina de 75 Ah au o capacitate de 1.800 Wh.

2. Calcul al cantitatii necesare de energie: BaseTravel 401 are, de exemplu, o tensiune de intrare de 400 W. 400 Wh sunt deci necesari pentru o ora de functionare la tensiune maxima.

3. Calcul interval: intervalul initial se poate afla luand in calcul vitezele care se pot atinge (vedeti graficul de la pagina 25). De exemplu, BaseTravel 401 poate atinge o viteza de 3,5 noduri (6,5 km /h). Cu un acumulator de 12 V la 100 Ah (capacitate rezultata 1.200 Wh), teoretic, acesta poate functiona timp de trei ore la viteza maxima si poate acoperi o distanta de 10,5 mile marine (19,5 km).

4. Acumulatorii cu plumb au o rezistenta relativ scazuta la curentii de inalta tensiune; de exemplu, capacitatea lor scade semnificativ sub capacitatea lor nominala imediat ce un consumator incearca sa utilizeze curenti de inalta tensiune. Pentru a calcula un interval realist, acest aspect trebuie avut in vedere. In cazul in care acumulatorul nu este insotit de specificatiile cu privire la eficienta curentilor de inalta tensiune, atunci se va lua in considerare tabelul de la pagina 9. Pentru aceasta, se va afla in primul rand greutatea acumulatorului; de exemplu, greutatea acumulatorului de 12 V la 100 Ah din exemplul de mai sus poate fi de 40 kg. In cazul unui consum de 400 W, atunci sarcina de curent de inalta tensiune va fi de 10 W /kg din greutatea acumulatorului. Pierderea din capacitatea efectiva se poate estima din tabel si trebuie sa fie mai mica de 20%, in functie de calitatea acumulatorului. Intervalul care se poate atinge va fi de aproximativ 8,4 mile marine (15,6 km). Din acest calcul se pot desprinde doua reguli: prima, aceea ca motoarele cu o tensiune ridicata de intrare necesita acumulatori mari cu plumb pentru a putea acoperi distante rezonabile. si cea de-a doua, ca mecanismele de actionare cu eficienta scazuta consuma capacitatea acumulatorului in doua moduri: pe de o parte, nu transforma eficient energia folosita in energie de propulsie. Pe de alta parte, creeaza sarcini de curenti de inalta tensiune care nu sunt necesare acumulatorului, simultan cu descresterea capacitatii acestuia.
PREZENTARE A***************
MEMBRU
GRATUIT
A***************
223 396 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
A***************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Ambarcatiuni Mici

PRODUSE ASEMANATOARE CU MOTOARE ELECTRICE TORQEEDO - BASE TRAVEL

Motoare electrice Torqeedo - TravelMotoare electrice Torqeedo - Travel
Motoare electrice Torqeedo - Travel
Ambarcatiune revolutionara: extrem de usoara, mobila si rezistenta Motoarele outboard Torqeedo cu acumulator ...
Motoare electrice Torqeedo - CruiseMotoare electrice Torqeedo - Cruise
Motoare electrice Torqeedo - Cruise
Eficient si puternic - Torqeedo prezinta cel mai puternic motor outboard de pe piata (24 V) Avand puterea de ...
Motoare electrice Torqeedo - PowerMotoare electrice Torqeedo - Power
Motoare electrice Torqeedo - Power
Bun-venit in prezent: Torqeedo Power pe baza de litiu-mangan Torqeedo asigura acum acumulatori de ultima generatie ...
Motoare electrice Torqeedo - UltralightMotoare electrice Torqeedo - Ultralight
Motoare electrice Torqeedo - Ultralight
Primul motor autentic pentru caiac Un motor outboard pentru caiac trebuie sa intruneasca anumite standarde speciale: ...
Motoare electrice Torqeedo - Cruise RMotoare electrice Torqeedo - Cruise R
Motoare electrice Torqeedo - Cruise R
Noul standard pentru motoarele outboard electrice Noul model Cruise din seria R se adreseaza ambarcatiunilor cu ...
Barci alumimiu Linder 445 Basic SportsmanBarci alumimiu Linder 445 Basic Sportsman
Barci alumimiu Linder 445 Basic Sportsma...
* Lungime: 4.51 m * Latime: 1.75 m * Greutate: 177 kg * Hull depth: 0.73 m * Putere: 20 HP * ...
Motor inboard Mercury MerCruiser 5.0L MPI - 260 CPMotor inboard Mercury MerCruiser 5.0L MPI - 260 CP
Motor inboard Mercury MerCruiser 5.0L MP...
Ultimele modele V8 Bravo de motoare sterndrive cu injectie multiport (MPi) sunt acum disponibile optional cu sistemul de ...
Motor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG MPi - 300 cpMotor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG MPi - 300 cp
Motor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG...
Ultimele modele V8 Bravo de motoare sterndrive cu injectie multiport (MPi) sunt acum disponibile optional cu sistemul de ...
Motor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG MPi Horizon - 300 cpMotor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG MPi Horizon - 300 cp
Motor inboard Mercury MerCruiser 350 MAG...
Ultimele modele V8 Bravo de motoare sterndrive cu injectie multiport (MPi) sunt acum disponibile optional cu sistemul de ...

MOTOARE ELECTRICE TORQEEDO - BASE TRAVEL ESTE LISTAT IN: