Inscrie firma »
T************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Rhodiolin

Rhodiolin

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Rhodiolin

Omul modern este supus, aproape in orice moment al zilei, stresului. Responsabilitatile permanente fata de familie si serviciu, conflictele, bolile si traumatismele, problemele financiare, zgomotul si poluantii din mediul existential constituie factori de stres. Dupa o perioada indelungata, o data cu acumularea numeroaselor neplaceri, trebuie sa facem fata si sa ne luptam cu stari si situatii tot mai complicate si mai numeroase. Stilul de viata impune un ritm de activitate ultra-accelerat si deseori pot aparea simptome ale unor boli pe fond nervos.

Imbolnavirile, in general, sunt cauzate intr-o pondere incredibil de ridicata - 85% - de influentele nocive ale stresului asupra organismului. Ulcerul, ateroscleroza, hipertensiunea, diabetul, starile depresive sunt doar cateva dintre aceste boli.

In ultimii 10 ani s-au conceput diferite preparate naturale cu extracte de plante adaptogene si minerale, unul dintre acestea fiind RHODIOLIN, produs de CaliVita International, Farmington, USA.

Rhodiolin este un produs naturist special, care contine Zinc si extras de Rhodiola Rosea, planta cunoscuta si sub numele de "radacina arctica" sau "radacina aurie". Rhodiola Rosea este originara din muntii Siberiei, traind la o inaltime de aproximativ 3.000 m. Alte plante din aceeasi specie traiesc pe cel mai inalt lant muntos din lume, Himalaya, nu o data fiind intalnita la inaltimi de 6.000 m si chiar mai mult.

Primele referiri la Rhodiola Rosea apar in scrierile popoarelor antice din Asia de Est si Mijlocie. Acestea o descriu drept o planta sacra, avand calitati "supranaturale", tamaduitoare. Circula multe legende populare care sustin ca cine bea in fiecare zi un ceai preparat din aceasta planta, va trai pana la 100 de ani.

Cercetatorii din China au remarcat proprietitile uimitoare ale misterioasei plante utilizand radacinile ei pentru prevenirea infarctului miocardic, "purificarea" sangelui si ameliorarea circulatiei sanguine. In medicina populara rusa, de-a lungul sutelor de ani, a fost intrebuintata cu succes impotriva racelilor si a unor boli virale, pentru irigarea sanguina corespunzatoare a tesuturilor si in prevenirea infarctului miocardic. Se crede ca prelungeste viata celui care o consuma, intarindu-l fizic si mai ales psihic.

Rhodiolin este un echilibrator exceptional in cazul stresului si un protector al sistemului imunitar, ameliorand sau restabilind apararea organismului impotriva bolilor. Asigura imunotoleranta si supravegheaza activitatea sistemului imunitar fata de procesele maligne. Mentine homeostazia organismului, asigurand astfel echilibrul intre sistemul imunitar si nivelul hormonal. Creste nivelul serotoninei si dopaminei la persoanele expuse stresului, scazand in acelasi timp efectele componentelor potential nocive, adica nivelul hormonilor gluco-corticoizi (cortizol, gluco-corticoid), asigurand nivelul optim al acestora.

Rhodiola Rosea reduce influentele nocive ale stresului asupra inimii, normalizeaza bataile neregulate (aritmia), asigura o irigare locala optima, reduce durerile. Are efecte antitumorale prin potentarea sistemului de aparare a organismului impotriva substantelor nocive.

Rhodiolin creste energia sexuala. Poate avea efecte benefice in anumite tulburari sexuale la ambele sexe.

In cazul diabeticilor, accelereaza producerea insulinei, respectiv creste sensibilitatea la insulina si astfel reduce nivelul glicemiei. Protejeaza ficatul fata de substantele toxice.

Rhodiolin-ul are si o puternica activitate antioxidanta. Poate fi benefic nu numai impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si ale agentilor mutageni, dar si in regenerarea leziunilor aparute la nivelul acidului deoxiribonucleic (DNA). Mai mult, substantele biologic active, rosavina si salidrosidele, determina cresterea serotoninei la nivelul creierului si amelioreaza starile depresive.

Rhodiola Rosea imbunatateste performanta sportivilor si creste rezistenta fizica a acestora. Accelereaza anabolismul (creste masa fibrelor musculare contractile), asigura folosirea mai eficienta a rezevelor metabolice. Amelioreaza starea generala, asigura prospetime spirituala. Imbunatateste memoria si, in general, munca intelectuala.

Rhodiolin ne poate ajuta sa traim mai mult si sa ne pastram conditia fizica, puterea de viata si sanatatea psihica pana la sfarsitul zilelor.


Un flacon Rhodiolin are 120 de capsule gelatinoase si costa 85 RON (pretul de depozit). 0 capsula contine:

- Extract concentrat de Rhodiola Rosea
(echivalent cu 500 mg pulbere)
- Zinc
- Calorii
- Proteine
- Lipide
- Alte ingrediente: gelatina.
PREZENTARE T************************
MEMBRU
GRATUIT
T************************
44 049 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare

PRODUSE ASEMANATOARE CU RHODIOLIN

ViragoVirago
Virago
Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din ...
Zen ThonicZen Thonic
Zen Thonic
Zen Thonic, suplimentul nutritiv natural produs de CaliVita International, este un amestec complex de extracte din ...
Oxy MaxOxy Max
Oxy Max
Mentinerea homeostazei organismului nostru necesita aproximativ 1000 ml (1 litru) de oxigen care trebuie sa ajunga la ...
Slim FormulaSlim Formula
Slim Formula
Excesul ponderal - in majoritatea cazurilor determinat de excesul caloric - nu mai este considerat in zilele noastre un ...
Energy & MemoryEnergy & Memory
Energy & Memory
Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine ...
ImmunaidImmunaid
Immunaid
Scaderea capacitatii de aparare a organismului este deseori trecuta cu vederea sau subevaluata, desi aceasta indica o ...
Arginine PlusArginine Plus
Arginine Plus
Cercetarile stiintifice au demonstrat ca L-arginina, unul dintre aminoacizii esentiali, intarzie dezvoltarea tumorilor, ...
Liver AidLiver Aid
Liver Aid
Ficatul, considerat si "bucataria magica" a organismului, indeplineste numeroase functii: este centrul metabolismului ...
Ocean 21Ocean 21
Ocean 21
Ocean 21 este un preparat natural complet, cu o compozitie exclusiv vegetala. Prin componentele sale, contribuie la ...
RHODIOLIN - PRODUSE SIMILARE