Inscrie firma »
T************************ Prezentare firma Produsele firmei Contact
Ocean 21

Ocean 21

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Ocean 21

Ocean 21 este un preparat natural complet, cu o compozitie exclusiv vegetala. Prin componentele sale, contribuie la revitalizarea organismului si la mentinerea echilibrului sau biochimic.

Una din principalele sale componente este legendara Aloe Vera, cunoscuta de mii de ani pentru proprietatile sale benefice si supranumita "planta nemuririi". Planta este constituita 99-99.5% din apa si 0,5-1% din material solid. Acesta insa contine 200 de substante chimice, dintre care 75 cu actiune sinergica. Substantele active sunt obtinute din frunze. Principalele componente chimice ale frunzei de Aloe Vera sunt: acidul salicilic - avand efect similar aspirinei (puternic antiinflamator); aminoacizi - constituenti de baza ai proteinelor, antrachinone - cu efect analgezic (in cantitati mici), antibacterian si antiviral; enzime care faciliteaza digestia (prin descompunerea zaharurilor); hormoni care participa la procesele de vindecare; minerale Ca, Cr, Cu, Mg, Mn, Na, Zn - care ajuta la mentinerea sanatatii sub multiple aspecte; saponine cu efect antiseptic intestinal; steroli cu efecte antiinflamatoare, antiseptice pulmonare si analgezice; zaharuri (mono si polizaharide) - cu efecte antivirale si anti-inflamatoare; vitaminele A, B, C, E - antioxidative.
O buna parte compozitia produsului o constituie algele marine, denumite si legume ale marii sau verdeturile oceanului. O importanta prezentare a acestor alge o vom face in continuare...

Ascophyllum Nodosum este o alga comuna, care creste pe tarmurile stancoase si adapostite ale Oceanului Pacific. Este utilizata ca o mancare obisnuita, fiind deosebit de hranitoare.

Chondrus Crispus este raspandita pe coastele Irlandei, Angliei, Scotiei, Americii - pe tarmurile Atlanticului. Contine: polizaharide, proteine, mucilagii, iod, brom, fier, vitamina A si B1, oligo-elemente.

Fucus Vesiculosus contine uleiuri volatile, celuloza, mucilagii, substante amare, sodiu, iod. Virtutiile sale tamaduitoare au fost folosite de milenii de populatia tarior din Asia, nordul si estul Europei. Literatura de specialitate ii confera efecte antidiabetice, antibacteriene, antivirale. Neutralizeaza radicalii liberi, reducand astfel lezarea celulei de catre acestia si prevenind cancerul.

Laminaria Digitata este o planta marina care se hraneste prin toata suprafata sa. Numele ei japonez - Kombu - inseamna fericire si, in traditia nipona, aceasta planta se ofera cadou cu ocazia unor evenimente importante: an nou, aniversari, casatorii. Contine calciu (de 14-20 de ori mai mult decat branza), Fe, Mg si vitaminele A, B si E. Este alga cea mai bogata in iod. Din aceste alge se produc diferiti aditivi alimentari fara aport caloric. Efecte pozitive observate: scaderea colesterolemiei, reglarea tensiunii arteriale (hipo si hiper), temperarea evolutiei sclerozei in placi, prevenirea unor decalcifieri si artrite, favorizarea motilitatii intestinale.

Porphyra Yezoensis, cunoscuta si sub denumirea de Nori, se intalneste pe coastele Marii Nordului, Marii Baltice si Oceanului Pacific. Este o alga rosie, utilizata ca aliment. In Coreea si Japonia se cultiva industrial. Este bogata in acid aspartic, acid glutamic, glicina, taurina. Asigura sanatatea sistemului circulator, scade nivelul colesterolemiei, participa la recircularea enterohepatica a acidului biliar.

Palmaria Palmate este o alga marina de culoare rosie, care se gaseste pe tarmurile joase, prinsa de pietre sau de alte alge. In America de Nord si Europa (Anglia, Irlanda, Islanda), frunzele sale sunt consumate crude ca substituent al legumelor, sau uscate si folosite sub forma de condiment. In multe tari sunt utilizate ca nutret pentru animale. Contine aproximativ 25% proteine, 45% carbohidrati, 4% grasimi si 26% saruri minerale.

Produsul natural Ocean 21 mai contine extracte din planta Pau D'Arco (Tabebuia Impetiginosa). Aceasta planta creste in padurile din America de Sud. Indigenii o foloseau pentru tratarea malariei, anemiei, colitelor, afectiunilor respiratorii, racelilor, reumatismelor, sifilisului. Are actiune terapeutica imptriva artritei. Planta este cunoscuta pentru efectele sale antioxidante, imunostimulente, laxative, s.a. Contine minerale (Ca, Fe, Mn, Se, K, Zn), vitamine (C, A, B1, B2 s.a), fibre, precum si substante biologic-active. Are proprietiti analgezice, antibacteriene, antioxidante, antiinflamatoare, antireumatice, antivirale. De asemenea, manifesta un pronuntat efect antifungic, antiparazitar, antimutagenic, anticarcinogen.

Red Beet (sfecla rosie) este o planta nutritiva care contine: minerale (K, Na, P, Ca, Fe), vitamine (A, C, B3, B1, B6, B2); fibre. Este un stimulator general al organismului. Imbunatateste rezistenta, este usor de digerat si se utilizeaza in anemie, pentru combaterea constipatiei, in unele afectiuni ale ficatului, pielii, tulburari de menstruatie, obezitate si nervozitate.

Merisorul (cranberry) contine vitamina C, bioflavonoide, antocianide, acid citric, acid elagic, acid benzoic. Creeaza un mediu nefavorabil pentru bacteriile din tractul urinar. Este antiscorbutic, bronhodilatator si previne bolile cardiovasculare. Are efect vasodilatator, anticancerigen si este un bun antiseptic urinar.

Morcovul (red carrot) contine: caroteni, vitamine (A, B1, B2, K, Mg, Mn, Cu, Fe, S), uleiuri esentiale, pigmenti. Prin proprietatile sale antioxidante neutralizeaza radicalii liberi, prevenind cancerul si in general bolile degenerative.

OCEAN 21 este un preparat natural care poate fi recomandat pentru mentinerea starii de sanatate a aparatului cardiovascular, digestiv, respirator, reno-urinar, a sistemului nervos, endocrin, imunitar.


Un flacon de Ocean 21 are 946 ml de preparat lichid concentrat si costa 155 RON (pretul de depozit). O portie de 15 ml contine:


Combinatie brevetata din extracte de alge
marine: Alaria Marginata, Ascophyllum
Nodosum, Chondrus Crispus, Fucus
Vesiculosus, Laminaria Digitata, Porphyra
Yezoensis, Palmaria Palmate, Ulva Lactuca
Suc de Aloe Vera (din frunze)
Extract de Pau D'Arco (de zece ori concentrat)
Suc concentrat de merisor
Extract de sfecla rosie
Extract de morcovi
Complex de oligoelemente
Calorii
Proteine
Carbohidrati
Grasimi
Sodiu
PREZENTARE T************************
MEMBRU
GRATUIT
T************************
44 064 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
T************************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Sanatate/Frumusete » Articole de igiena si infrumusetare

PRODUSE ASEMANATOARE CU OCEAN 21

ParaProtexParaProtex
ParaProtex
Organismul uman poate fi considerat ca un "instrument biologic sofisticat" si superinteligent care, daca este bine ...
ViragoVirago
Virago
Sistemul imunitar are un rol esential in apararea organismului fata de diferite boli. Unele componente din sange si din ...
Joint ProtexJoint Protex
Joint Protex
Aproximativ 15% din populatia lumii sufera de afectiuni locomotorii. Acestea reprezinta unele din cele mai frecvente ...
Menopausal FormulaMenopausal Formula
Menopausal Formula
La un moment dat in viata, fiecare femeie trebuie sa faca fata schimbarilor intervenite o data cu varsta. Pentru ...
Energy & MemoryEnergy & Memory
Energy & Memory
Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine ...
Zen ThonicZen Thonic
Zen Thonic
Zen Thonic, suplimentul nutritiv natural produs de CaliVita International, este un amestec complex de extracte din ...
Pro-State PowerPro-State Power
Pro-State Power
Prostata este o glanda a sistemului reproductiv masculin, situat in spatiul pelvisubperitoneal, dedesubtul vezicii ...
NONI capsuleNONI capsule
NONI capsule
Noni sau Morinda Citrifolia este originara din Asia, Australia si unele insule din Pacific. Este un arbust mic, peren. ...
Slim FormulaSlim Formula
Slim Formula
Excesul ponderal - in majoritatea cazurilor determinat de excesul caloric - nu mai este considerat in zilele noastre un ...
OCEAN 21 - PRODUSE SIMILARE