Inscrie firma »
Diet Ripped

Diet Ripped

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Diet Ripped

Pierderea in greutate este una din problemele cele mai discutate atunci cand vine vorba de sanatate, deoarece acest lucru poate imbunatati semnificativ sanatatea si poate scadea riscul aparitiei bolilor de inima si a altor afectiuni severe. Diet Ripped de la Ultimate Nutrition este creat pentru a-ti scadea apetitul si pentru a creste nivelul de energie, care determina scaderea in greutate. Acest produs natural dietetic contine un amestec unic de fibre dietetice, botanice si antioxidanti, care conlucreaza pentru a-ti stavili apetitul.
Cand am creat Diet Ripped, ne-am focalizat atentia asupra ingredientelor care pot ajuta la diminuarea apetitului, taie pofta, cresc metabolismul, nivelul de energie si cresc cantitatea de calorii arse. Am examinat cu atentie abilitatea fiecarui ingredient in parte de a arde grasimea si de a opri grasimea a se stoca in corp.
Glucomannan este o fibra dietetica solubila in apa care este extrasa din coaja de konjac. Deoarece glucomannan poate absorbi in apa un volum mult mai mare decat cel al ei, este foarte util in sustinerea scaderii in greutate via starea de satietate. Glucomannan intarzie golirea stomacului, conducand la o absorbtie graduala a zaharului dietietic; acest lucru poate reduce cota de zahar din sange care este normala dupa o masa.
Locuitorii din India folosesc Gymnema Sylvestre ca distrugator de zaharuri de mai multe secole. Gymnema Sylvestre a fost folosita cu succes in controlul nivelului de zahar din sange fara a-l reduce la un nivel normal. Datorita naturii sale non-toxice si proprietatii de a inabusi zaharurile, Gymnema Sylvestre joaca un rol important in tratarea afectiunilor cauzate de excesul de zahar.
Extractul de seminte de struguri si extractul de ceai verde sunt bogate in flavonoid, fitochimicale care au proprietati antioxidante pe care unii cercetatori le considera ca fiind mai bune decat cele ale vitaminei C si vitaminei E. Experimentele in vitro au demonstrat ca polifenolii, antioxidanti prezenti in cantitati mari in extractul de seminte de strugure, stimuleaza colapsul grasimii. Ceaiul verde poate ajuta la intensificarea metabolismului, reducerea apetitului si pierderea in greutate. Ajuta de asemenea la reducerea oboselii si cresterea nivelului de energie.
Acidul alfa-lipoic ajuta corpul in 2 directii: de a tranforma alimentele in energie si de a oferi protectie antioxidanta. Acidul alfa-lipoic sprijina ciclul Krebs, actiunea fundamentala de producere a energiei in corpul uman. Acidul alfa-lipoic sustine producerea de ATP actionand ca un catalizator in producerea coenzimei A.
Rolul de antioxidant al acidului alfa-lipoic este la fel de important. Este cunoscut faptul ca ajuta la neutralizarea efectelor radicalilor liberi asupra corpului prin intensificarea functiei antioxidante a glutationei. Pe langa acest aspect, acest nutrient asista vitamina B in producerea energiei din proteine, carbohidrati si grasimi provenite din alimente. Vitamina B joaca un rol major in ruperea si utilizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Plus ca vitamina B faciliteaza degajarea de glicogen din ficat si muschii scheletici, astfel incat sa poata fi folosit pentru formarea de energie.
Nu mult va dura pana te vei opri din a ravni la mancare. Combinand amestecul unic de suprimare a apetitului cu agenti arzatori de grasimi, credem ca am creat una dintre cele mai eficiente pilule pentru dieta. Reteta pentru o dieta de succes este simpla: consuma mai putin si arde mai multe calorii. Diet Ripped te poate ajuta!!!

Intrebari frecvente:

1.Poate Diet Ripped sa inlocuiasca activitatea fizica sau sa schimbe obiceiurile alimentare, ca mod de a slabi?
Nu. Folosirea Diet Ripped in a ajuta la scaderea in greutate trebuie sa fie combinata cu activitate fizica si o dieta echilibrata. In incercarile lor de a gasi un mod eficient de a slabi, multe persoane uita rolul vital pe care exercitiile fizice il joaca in mentinerea unei greutati normale si sanatoase a corpului. Odata ce ai ajuns la greutatea ta ideala, atentia ta se va indrepta dinspre programul de slabit spre un plan de mentinere a acestei greutati. Acum este momentul in care exercitiile fizice capata importanta maxima.

2.Ce trucuri exista pentru a obtine efecte maxime cu Diet Ripped?
Un truc foarte important este sa bei multa apa. Te rog sa bei cel putin 500 ml de apa cu fiecare doza. Acest lucru este important din mai multe motive: eficienta glucomannanului se bazeaza pe abilitatea lui de a umfla stomacul. Aceste fibre absorb apa ca un burete ceea ce duce la o senzatie de satietate. De asemenea, apa este un diminuator de apetit natural care nu contine calorii si colesterol. Este saraca in sodiu, ajuta corpul sa metabolizeze grasimea, mentine muschii si pielea tonice si mareste nivelurile de energie. Cu atat de multe beneficii, ar trebui sa bem cel putin 2 litri de apa zilnic!

3.Poate ca Diet Ripped sa ma faca nervos sau anxios?
Nu, nu ar trebui sa te faca sa te simti nervos sau anxios. Vei simti ca ai mai multa energie, dar nu nervozitate. Am creat Diet Ripped astfel incat sa contina pe o doza mai putina cofeina decat intr-o ceasca de cafea. Stiind acest lucru, este bine sa limitezi consumul de cofeina din alte surse atata timp cat urmezi dieta cu Diet Ripped.

Informatii nutritionale detaliate:
Diet Ripped
Portie: 2 capsule
Cantitati/portie:
Vitamina B6 25 mg
Amestec patentat Diet Ripped 1.4 g

Alte ingrediente: gelatina, celuloza microcristalina, dicalciu fosfat, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 capsule
- Portie/flacon: 60
Ca suplimente nutritive, serviti o doza de Diet Ripped cu cel putin 500 ml de apa cu 30-60 minute inainte de masa. Nu serviti mai mult de o doza intr-o perioada de 4 ore, si maxim 3 doze pe zi. Nu consumati Diet Ripped la mai putin de 5 ore pana la ora de somn.
Nota: Fiecare doza de Diet Ripped contine 20 mg de cofeina.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 715 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU DIET RIPPED

Ultra RippedUltra Ripped
Ultra Ripped
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
Ultra RippedUltra Ripped
Ultra Ripped
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
Ripped Fuel Ephedra FreeRipped Fuel Ephedra Free
Ripped Fuel Ephedra Free
Ripped Fuel Ephedra Free este destinat persoanelor care doresc sa piarda in greutate si/sau sa castige masa musculara ...
Ripped Fuel ExtremeRipped Fuel Extreme
Ripped Fuel Extreme
Ripped Fuel Extreme este un supliment alimentar modern pentru pierderea greutatii corporale prin accelerarea arderii ...
Perfect DietPerfect Diet
Perfect Diet
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
Xenadrine RFA-1Xenadrine RFA-1
Xenadrine RFA-1
Este timpul pentru ceva diferit. Este timpul pentru puterea clinica!Va prezentam noua putere clinica Xenadrine RFA-1 ...
Power CapsPower Caps
Power Caps
Ai nevoie de ceva care sa iti mareasca energia in zilele lungi si obositoare? Pentru mame si sotii, atletii ...
Power CapsPower Caps
Power Caps
Ai nevoie de ceva care sa iti mareasca energia in zilele lungi si obositoare? Pentru mame si sotii, atletii ...
Prostar WheyProstar Whey
Prostar Whey
Pentru toti atletii, proteina este probabil cel mai important supliment nutritiv. In cazul atletilor inplicati in ...