Inscrie firma »
Perfect Diet

Perfect Diet

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Perfect Diet

Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice cresc temperatura corpului, inlesnind arderea caloriilor ca si caldura, pentru a fi folosite ca sursa de energie si impiedicand stocarea lor ca si grasimi.
Sunt eficiente suplimentele termogenice care contin ingrediente cheie care creeaza un mediu pentru arderea grasimilor si care lucreaza sinergetic. Ingredientele din Perfect Diet fac acest lucru si reduc apetitul, in timp ce cresc energia din corp.

- Portocala amara
Portocala amara are propritetati termogenice si ajuta la suprimarea apetitului. De asemenea, ofera sinefrina, necesara pentru mai multa energie. Portocala amara contine a compozitie rara de 5 amine care sunt esentiale pentru a tranforma metabolismul intr-o metoda de a arde grasimile. Contine si sinefrine alcaloide care ajuta corpul sa-si conserve energia atunci cand nu exista consum de alimente. Ca rezultat, portocala amara descompune grasimile, creste cantitatile de energie si creste rata metabolica a caloriilor arse.

- Extract de guarana
Guarana este o sursa importanta de energie care creste vigilenta mentala, lupta cu oboseala si scade apetitul. Guarana contine cofeina si alti fenoli care au in componenta antioxidanti. Ei grabesc arderea caloriilor si grasimilor nedorite prin proceul termogenic. Guarana mai contine si componenti alcaloizi: teobromina si teofilina, care strunesc apetitul de la a tanji dupa zaharuri si carbohidrati si imbunatateste scaderea in greutate.

- Extract de ceai verde
Ceaiul verde contine numerosi componenti, printre care se numara catechina. Beneficiile antioxidantilor din ceaiul verde sunt binecunoscute. Ceaiul verde mareste metabolismul, reduce apetitul si ajuta la pierderea in greutate. De asemenea, reduce oboseala si creste nivelul de energie.

- Coaja de salcie alba
Coaja de salcie alba este o sursa de salicina si de alti componenti salicilati. Cand este combinata cu alte ingrediente, mareste eficienta arderii grasimilor si ajuta in metabolismul grasimilor.

- Cayenne
Cayenne este un ingredient natural, termogenic, care s-a demonstrat ca creste temperatura corpului, determinand marirea cheltuirii de energie pentru termoregulatie. Ingredientul activ din cayenne este capsaicina alcaloida. Acest component creste rata metabolica a corpului si ajuta la arderea unor mai mari cantitati de grasimi.

- Yerba Mate
Este folosita ca un stimulator natural al pierderii in greutate si a reducerii apetitului. Este cunoscuta si pentru ca creste energia si imbunatateste functionarea sistemul digestiv. Yerba Mate contine mateina, o ruda apropiata a cofeinei. Mateina are aceleasi efecte ca si cofeina, dar nu si aceleasi efecte secundare. Mateina stimuleaza atat corpul, cat si mintea. Yerba Mate are proprietati termogenice si lipotice, care ajuta la cresterea folosirii energiei in oxidarea grasimilor. Contine de asemenea si saponine, care ajuta la scaderea in greutate, la fel ca si saponinele din frunzele de ceai verde.

Informatii nutritionale detaliate:
Perfect Diet
Portie: 2 capsule
Cantitati/portie:
Mate (frunze) 547 mg
Extract de guarana (seminte) 547 mg
Cayenne (fruct) 150 mg
Extract de portocala amara (fruct) 133 mg
Extract de ceai verde (frunze) 63 mg
Extract de salcie alba (coaja) 60 mg

Alte ingrediente: gelatina, celuloza, dicalciu fosfat, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 2 capsule
- Portie/flacon: 45
Ca suplimente nutritive, serviti o portie de Perfect Diet de 2 ori pe zi, cu 60 de minute inainte de fiecare masa (mic-dejun si pranz). Persoanele care au sub 68 de kg pot incepe prin a servi o capsula cu 60 de minute inainte de masa. Sa nu serviti acest supliment seara sau cu mai putin de 6 ore pana la ora de culcare.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 603 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU PERFECT DIET

Ultra RippedUltra Ripped
Ultra Ripped
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
Ultra RippedUltra Ripped
Ultra Ripped
Un termen folosit in mod uzual atunci cand vine vorba de arzatoare de grasimi este termogenic. Suplimentele termogenice ...
Dyma-Burn Xtreme 100 capsuleDyma-Burn Xtreme 100 capsule
Dyma-Burn Xtreme 100 capsule
Dyma-Burn Xtreme, produs de Dymatize, este un supliment nutritiv termogenic obtinut dintr-un amestec de plante care ...
RON 123
Fatblock ThermogenicFatblock Thermogenic
Fatblock Thermogenic
Fatblock Thermogenic de la Vitalmax este o formula complexa care contine substante eficiente care actioneaza termogenic ...
RON 25
Thermoextreme HardcoreThermoextreme Hardcore
Thermoextreme Hardcore
Suplimentul alimentar ThermoXtreme Hardcore a fost realizat de compania California Fitness in urma studierii celor mai ...
RON 55
Fat Burner Liquid (fiole)Fat Burner Liquid (fiole)
Fat Burner Liquid (fiole)
Fat Burner Liquid (fiole) de la Vitalmax – idealpentru scaderea in greutate. Contine indulcitori naturali si ...
RON 4
ThermogainThermogain
Thermogain
Este adevarat! Produsele termogenice obisnuite nu fac nimic pentru a-ti intari masa musculara in timp ce urmezi o dieta ...
Extra Strengh Xenadrine EFXExtra Strengh Xenadrine EFX
Extra Strengh Xenadrine EFX
Milioane de persoane din intreaga lume sunt supraponderale. Acest fapt explica prezenta pe piata a tone de produse ...
Xenadrine Energy 8 HourXenadrine Energy 8 Hour
Xenadrine Energy 8 Hour
Milioane de persoane din intreaga lume sunt supraponderale. Acest fapt explica prezenta pe piata a tone de produse ...
PERFECT DIET - PRODUSE SIMILARE