Inscrie firma »
Creapure Creatine Monohydrate

Creapure Creatine Monohydrate

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Creapure Creatine Monohydrate

Marea provocare pentru atleti si impatimitii de fitness este de a-si mentine muschii si creierul in stare buna. Acesta este in special cazul altetilor. Ei au nevoie sa-si recapate puterea musculara repede dupa antrenamente intense.
Contractiile musculare si relaxarea sunt comandate de energia celulara furnizata de adenozina trifosfat. Muschii au un stoc limitat de ATP, totusi. Nivelurile de ATP scad rapid in timpul exercitiilor, in special in arderile intense, scurte din activitatile anaerobice. Multi atleti au nevoie de reaprovizionare imediata cu energie in muschi in timpul antrenamentelor fizice care contin exercitii ca sprinturile sau ridicarea greutatilor.
In aceste situatii, corpul produce ATP - combustibilul energetic celular, care ofera muschilor control si mobilitate.
Cat de mult sau eficient este ATP-ul produs depinde de cantitatea de creatina fosfat stocata in celule. Creatina este biomolecula care produce ATP. Creatina face parte din compozitia interna a corpului uman si este produsa de ficat si stocata in creier, schelet si muschii inimii unde este ca un iaz care produce ATP. Creatina este substanta cheie care ajuta ATP sa alimenteze muschii. Mai multa creatina in muschi inseamna mai multa energie produsa care permite acestora sa lucreze mai mult, la o intensitate mai mare.
Cum ajuta creatina muschii sa lucreze cu mai multa eficienta si sa-si revina mai repede? Creatina stocata in muschi se transforma in ATP. Aceasta conversie are loc in absenta oxigenului si, de aceea, este utilizata ca drum anaerobic pentru energie.
Creatina este mai mult decat un nutrient ergogenic: are si efect volumizator asupra muschilor. Volumizarea celulara sau hidratarea celulara implica absorbtia apei in fibrele musculare. In schimb, absorbtia da aspectul de volum. Din moment ce apa este absorbita in muschi, atletii care folosesc creatina nu au un aspect "pufos" al muschilor. Cu cuvinte, muschii arata mai mari, dar cel mai important este ca au o putere si energie mai mare. Acest fapt permite atletilor sa se recupereze mai repede si sa aibe mai multa energie pentru urmatoarele sesiuni de antrenamente.
Creapure de la Ultimate Nutrition este creatina micronizata la cele mai inalte niveluri calitative si este special creata pentru a imbunatati biovolumizarea. Creapure este testata stiintific pentru a oferi surse de energie pentru alteti.

Intrebari frecvente:

1. Care este dozajul creatinei monohidrat?
Creatina se ia in 2 faze. Prima faza este cea supranumita faza de incarcare, in care creatina este folosita pentru a incarca corpul. In functie de persoana, poate varia intre 1-5 zile in care se iau aproximativ 5 grame de creatina de 3-4 ori pe zi. In faza de mentinere, care urmeaza celei de incarcare, nivelul de creatina este mentinuta prin servirea a 1-5 doze insumand 15 grame pe zi in doze de cate 5 grame, timp de pana la 3 luni.

2. Cine foloseste creatina monohidrat?
Conform rapoartelor, atletii profesionisti si olimpicii folosesc creatina monohidrat pentru a-si imbunatati performantele. Creatina este luata si de ridicatorii de greutati si de culturisti. Din moment ce puterea musculara si rezistenta cresc performantele sportive, toti atletii beneficiaza de suplimente nutritive cu creatina (alergatori, inotatori, ciclisti, schiori, practicanti de arte martiale, fotbalisti, rugbisti, tenismeni si baschetbalisti).

3. Se gaseste creatina in alimente?
In diferite cantitati, creatina se gaseste in multe alimente. Cea mai bogata sursa de creatina este carnea rosie si carnea de peste. 1000 de grame de carne contin aproximativ 6 grame de creatina. Trebuie notat faptul ca consumul unei mari cantitati de carne rosie poate fi nesanatos.

4. Exista deficienta de creatina?
Din moment ce creatina se rupe rapid in timpul primelor minute de exercitii intense, poate aparea deficienta de creatina. Aceasta poate cauza lipsa puterii din muschi si instalarea oboselii in timpul contractiilor musculare intense.

5. Este o balanta a creatinei in muschi?
Da, exista un echilibru de creatina in muschi. Creatina are o rata a randamentului de 2 grame pe zi. Adica, 2 grame de creatina sunt ireversibil degradate si in locul ei o cantitate echivalenta este sintetizata pentru a o inlocui. Exista o balanta intre creatina din celulele musculare si creatina care circula prin sange. Dupa inceperea servirii suplimentelor nutritive cu creatina, aceasta balanta va fi un pic perturbata, dar corpul va reusi in cateva zile sa instaleze un nou echilibru.

Informatii nutritionale detaliate:
Creapure Creatine Monohydrate
Portie: 1 lingurita (5 g)
Cantitati/portie:
Creatina monohidrat 5 g

Dozaj si utilizare:
- Portie:1 lingurita (5 g)
- Portii/flacon: 60.
Ca suplimente nutritive, serviti o doza de Creapure Creatine Monohydrate amestecate in 150 ml apa sau suc, de doua ori pe zi, de preferat pe stomacul gol.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 905 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREAPURE CREATINE MONOHYDRATE

Creapure CapsulesCreapure Capsules
Creapure Capsules
Pentru a performa la nivel optim, muschii au nevoie de energie. Corpul ofera energia necesara exercitiilor intense, sub ...
Creatin KautablettenCreatin Kautabletten
Creatin Kautabletten
Spre deosebire de alte suplimente nutritive, creatina nu este vitamina, mineral, planta, sau hormon. Este un aminoacid ...
Professional Strength Advanced Creatine (capsule)Professional Strength Advanced Creatine (capsule)
Professional Strength Advanced Creatine ...
Creatina (acid metil-guanidinoacetic) a fost descoperita intr-un extract de carne, in anul 1832, de catre cercetatorul ...
Professional Strength Creatine (capsule)Professional Strength Creatine (capsule)
Professional Strength Creatine (capsule)
Creatina (acid metil-guanidinoacetic) a fost descoperita intr-un extract de carne, in anul 1832, de catre cercetatorul ...
RON 110
Creatina capsuleCreatina capsule
Creatina capsule
Creatina este prezenta in mod natural in muschi, acolo unde joaca un rol fundamental in transferul de energie si ...
RON 69
Creatina MicronizataCreatina Micronizata
Creatina Micronizata
Creatina este prezenta in mod natural in muschi, acolo unde joaca un rol fundamental in transferul de energie si ...
RON 12
CreatineXCreatineX
CreatineX
Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, importanta pentru contractia ...
Professional Strengh Advanced CreatineProfessional Strengh Advanced Creatine
Professional Strengh Advanced Creatine
Professional Strengh Creatine de la Six Star reprezinta o formula ce contine creatina, demonstrata ca fiind anabolica. ...
Professional Strength Advanced CreatineProfessional Strength Advanced Creatine
Professional Strength Advanced Creatine
Professional Strengh Creatine de la Six Star reprezinta o formula ce contine creatina, demonstrata ca fiind anabolica. ...

CREAPURE CREATINE MONOHYDRATE ESTE LISTAT IN:

CREAPURE CREATINE MONOHYDRATE - PRODUSE SIMILARE