Inscrie firma »
Creapure Capsules

Creapure Capsules

3% reducere pentru contactele prin clubafaceri.ro
 

Prezentare Creapure Capsules

Pentru a performa la nivel optim, muschii au nevoie de energie. Corpul ofera energia necesara exercitiilor intense, sub forma de ATP, sau adenozina trifosfat. Din moment ce corpul are un nivel limitat de ATP, care ajunge doar pentru cateva secunde de exercitii intense, ATP este produs in mod continuu pentru a oferi muschilor energia necesara. Arderile energetice sunt produse de divizarea ATP-ului, cand un grup fosfat este eliberat, legat fiind de metabolismul energetic. Corpul foloseste creatina fosfat pentru a se reaproviziona rapid cu ATP.
Cu cat muschii stocheaza mai multa energie, cu atat ei vor lucra mai bine la evenimentele care necesita energie intensa, ca de exemplu, ridicatul greutatilor, sprint, sarituri, fotbal sau hochei. Din moment ce creatina este stocata in muschi sub forma de creatina fosfat, consumul de suplimente nutritive cu creatina poate creste producerea de energie, care permite muschilor sa lucreze la intensitate maxima. Deoarece muschii produc propriul stoc de creatina, nu este suficienta alimentarea muschilor cu energia necesara exercitiilor intense. S-au cercetat cu atentie beneficiile suplimentarii cu creatina, in cazul atletilor antrenati in exercitii dure. Aceste cercetari au stabilit ca creatina poate, de fapt, mari rezistenta, daca este consumata in doze relativ mari, de 20 grame pe zi. Creatina mareste masa musculara si circumferinta muschilor, daca este combinata cu exercitii sustinute. Initial, poate creste greutatea corespunzator castigarii in masa musculara, ceea ce incetineste activitatea unor persoane, in special a inotatorilor. Incetinirea poate fi datorata naturii aerobice a acestor exercitii, si poate fi reversibila dupa exercitii sustinute.
Efectul ergogenic, de imbunatatire a performantei, este atins de creatina monofosfat. In mod ideal, cresterea de creatina in corp este atinsa dupa o perioada de incarcare de 5-7 zile, urmata de o perioada de mentinere. Din moment ce o cantitate mai mare stocata produce mai multa energie, este bine ca ratia de creatina din muschi sa fie optimizata in timpul perioadei de mentinere, prin suplimentarea cu carbohidrati. Carbohidratii maresc consumul de creatina din muschi si reduce eliminarea sa prin urina.
Creatina este un nutrient care imbunatateste puterea si trebuie consumat in cadrul unui regim de exercitii. Prin eliberarea de energie in muschi, creste si masa si puterea musculara.

Intrebari frecvente:

1. Care este doza de creatina din timpul perioadei de incarcare?
Doza recomandata in timpul perioadei de incarcare este de 20-25 grame de creatina, pe zi. Deoarece aceasta cantitate nu poate fi consumata odata, ea trebuie impartita in 4-5 portii, de cate 5 grame, ceea ce echivaleaza cu 5-6 capsule.

2. Cum trebuie consumata creatina?
Creatina trebuie consumata impreuna cu cantitati mari de fluide.

3. Care sunt efectele secundare ale creatinei?
Daca este consumata in doza optima, conforma cu un program rezonabil de exerciti, creatina nu are efecte adverse. Consumata in cantitati mari, poate cauza dureri gastrointestinale. In aceste situatii, consumul de creatina trebuie redus.

4. Initial, creatina nu scade perfomantele?
Nu in mod necesar! Consumul de creatina creste greutatea datorita castigarii de masa musculara. In exercitiile aerobice intense, ca inotul sau alergatul, performantele atletilor pot insa sa nu ajunga la cote maxime.

5. Prin ce se compara creatina cu androstenedione?
Atat creatina, cat si androstenedione sunt consumate de catre atleti pentru a-i ajuta la construirea unor muschi mari si puternici. Androstenedione si creatina au cateva similaritati dar, in acelasi timp, difera in mod considerabil. Si androstenedione si creatina se gasesc in corpul uman. In timp ce androstenedione este un hormon, creatina este un aminoacid pe care corpul il foloseste pentru a genera energia necesara functiei musculare.
Androstenedione este un hormon steroid folosit pentru a creste nivelurile de testosteron, care stimuleaza producerea de proteine necesare muschilor, oaselor si altor tesuturi slabe. Pe de alta parte, creatina nu este un steriod, dar are proprietati anabolice. Creatina ajuta la cresterea nivelului de combustibil disponibil pentru formarea de ATP. Acest extra combustibil are rolul de a asigura muschilor o activitate mai rapida si durabila si o refacere rapida, dupa exercitii intense sau activitati fizice sustinute. Acest lucru mai inseamna si ca scade oboseala musculara si creste rezistenta. Numeroase studii aproba consumul de creatina in scopul cresterii rezistentei, maririi masei musculare si imbunatatirii performantelor atletice.

Informatii nutritionale detaliate:
Creapure Capsules
Portie: 5 capsule
Cantitati/portie:
Creatina monohidrat 4.5 g

Alte ingrediente: gelatina, celuloza, dicalciu fosfat, stearat de magneziu.

Dozaj si utilizare:
- Portie: 5 capsule
- Portii/flacon: 40
Ca suplimente nutritive, serviti o portie (5 capsule) de Creapure Capsules impreuna cu apa sau suc de fructe, de 2-3 ori pe zi, pe stomacul gol.

ATENTIE: A nu se depasi doza zilnica recomandata. Aceste suplimente nutritive nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie normala. Scopul lor este de a aduce un aport de nutrienti organismului dumneavoastra.
PREZENTARE L****************
MEMBRU
GRATUIT
L****************
207 603 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
L****************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Activitate firma: suplimente - suplimente nutritive - culturism

PRODUSE ASEMANATOARE CU CREAPURE CAPSULES

Creapure Creatine MonohydrateCreapure Creatine Monohydrate
Creapure Creatine Monohydrate
Marea provocare pentru atleti si impatimitii de fitness este de a-si mentine muschii si creierul in stare buna. Acesta ...
Creatin KautablettenCreatin Kautabletten
Creatin Kautabletten
Spre deosebire de alte suplimente nutritive, creatina nu este vitamina, mineral, planta, sau hormon. Este un aminoacid ...
Professional Strength Advanced Creatine (capsule)Professional Strength Advanced Creatine (capsule)
Professional Strength Advanced Creatine ...
Creatina (acid metil-guanidinoacetic) a fost descoperita intr-un extract de carne, in anul 1832, de catre cercetatorul ...
Professional Strength Creatine (capsule)Professional Strength Creatine (capsule)
Professional Strength Creatine (capsule)
Creatina (acid metil-guanidinoacetic) a fost descoperita intr-un extract de carne, in anul 1832, de catre cercetatorul ...
RON 110
Creatina capsuleCreatina capsule
Creatina capsule
Creatina este prezenta in mod natural in muschi, acolo unde joaca un rol fundamental in transferul de energie si ...
RON 69
CreatineXCreatineX
CreatineX
Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, importanta pentru contractia ...
CreatineXCreatineX
CreatineX
Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, important pentru contractia ...
Creatine Monohydrate 300gCreatine Monohydrate 300g
Creatine Monohydrate 300g
Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, important pentru contractia ...
RON 55
Tri Creatine MalateTri Creatine Malate
Tri Creatine Malate
Tri Creatine Malate de la Vitalmax este un supliment nutritiv care contine o formula imbogatita, cu creatina in forma ...
RON 29

CREAPURE CAPSULES ESTE LISTAT IN: