Inscrie firma »
Piese autocamioane DAF

Piese autocamioane DAF

 

Prezentare Piese autocamioane DAF

Piese

Asigurarea unui service de calitate, de care clientul sa fie deplin multumit depinde in foarte mare masura de posibilitatea firmei de a pune la dispozitia acestuia o gama foarte larga de piese de schimb. Pentru a veni in intampinarea acestei solicitari, s-au format stocuri speciale de piese de schimb la fiecare dintre reprezentantele EVW din tara.
Stocurile sunt completate prin transporturi regulate ce au loc de doua ori pe saptamana direct de la DAF TUCKS N.V Eindhoven, Olanda. Acest fapt ne permite deservirea prompta a clientilor care comanda piese speciale, piese care s-ar putea sa nu existe in stocurile dealerilor la momentul comenzii, avand o durata de livrare de 4 pana la 7 zile.
Demn de mentionat este faptul ca exista totdeauna un stoc de piese rezervat pentru interventii in regim ITS (International Truck Service ») care 24 ore din 24 se afla la dispozitia oricarui proprietar DAF.
Noi tinem seama de fluctuatiile pietei si de regimul concurential in ceea ce priveste preturile de vanzare a pieselor care in acest sens sunt intr-o continua ajustare.
O oferta foarte atractiva pentru clientii nostrii sunt piesele reconditionate », furnizate de catre DAF Trucks N.V Olanda al caror pret este mult mai mic in comparatie cu preturile pieselor noi. Calitatea reconditionarii acestor piese permite asigurarea aceleiasi perioade de garantie de 18 luni ca si in cazul pieselor noi.
In materie de piese de schimb deviza tuturor service-urilor DAF este: One stop Shop ceea ce inseamna ca utilizatorilor DAF li se vor putea efectua lucrari de reparatii atat pentru camion cat si pentru remorca si semiremorca in incinta aceluiasi service. Acest lucru a devenit posibil prin asigurarea din partea DAF a unei oferte foarte largi de piese de schimb pentru remorci si semiremorci prin intermediul catalogului TRP (Truck Related Parts).
Pentru a veni in intampinarea tuturor solicitarilor de lucrari tip service, asiguram de asemenea piese de schimb pentru toate tipurile de camioane, indiferent de marca acestora.
Promptitudinea cu care satisfacem nevoile clientilor este o preocupare constanta a Departamentului Service si pe acest considerent am introdus un sistem de livrare a pieselor comandate de client printr-un serviciu de curierat care permite livrarea pieselor direct la sediul firmei solicitante.
PREZENTARE E**************
MEMBRU
GRATUIT
E**************
52 621 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Importatori

PRODUSE ASEMANATOARE CU PIESE AUTOCAMIOANE DAF

Camioane DAF CFCamioane DAF CF
Camioane DAF CF
CF Multifunctional CF are dimensiunile exterioare ale cabinei compacte pentru o manevrabilitate excelenta in spatii ...
Camioane DAF LFCamioane DAF LF
Camioane DAF LF
DAF LF - Conceput pentru distributie Distinsa cu premiul International Truck of the Year in 2002, seria DAF LF a ...
Camioane DAF XF 105Camioane DAF XF 105
Camioane DAF XF 105
Costuri operationale scazute, cea mai inalta satisfactie a soferului si fiabilitate au reprezentat criteriile principale ...
Camioane DAFCamioane DAF
Camioane DAF
Gama DAF Un camion pentru fiecare necesitate Fiecare domeniu de transport are cerinte specifice, motiv pentru care ...
Service camioaneService camioane
Service camioane
Acordam in permanenta o mare importanta serviciilor de care clientul poate beneficia dupa achizitionarea masinii. In ...
Asistenta tehnicaAsistenta tehnica
Asistenta tehnica
International Truck Service (ITS) De mai bine de 25 de ani serviciul DAF ITS reprezinta asistenta service pentru ...
Piese camioanePiese camioane
Piese camioane
Piese "Truck Related Parts" Truck & Trailer Parts (TRP) este un program dezvoltat de DAF Trucks NV in paralel cu ...
Remorci si semiremorciRemorci si semiremorci
Remorci si semiremorci
Ca importator oficial al gamei complete de autocamioane DAF in Romania, EVW Holding este practic in masura sa furnizeze ...
Camioane -finantareCamioane -finantare
Camioane -finantare
Servicii complete Din respect pentru clientul nostru preluam toate problemele legate de finantarea achizitiei: ...