Inscrie firma »
Camioane DAF CF

Camioane DAF CF

 

Prezentare Camioane DAF CF

CF Multifunctional

CF are dimensiunile exterioare ale cabinei compacte pentru o manevrabilitate excelenta in spatii stranse. Greutatea proprie echipata redusa pentru incarcaturi mari, designul robust, motoarele puternice si o larga gama de configuratii de sasiuri si osii fac CF potrivit pentru o multitudine de aplicatii, de la transportul urban la sarcini speciale precum masini de pompieri, autocisterne, vehicule pentru constructii sau de transport la mare distanta.

O gama atat de larga de aplicatii necesita diferite variante de cabine. De aceea CF vine cu trei optiuni de cabine: Day Cab (cabina de zi), Sleeper Cab si Space Cab, o cabina extrem de spatioasa, oferind o inaltime interioara de 2,23 metri. Toate variantele combina dimensiuni externe compacte cu interioare surprinzator de spatioase si ofera acces usor, vizibilitate excelenta si un mediu ergonomic de lucru. Noua cabina CF este evident proiectata pe masura soferului.
Puterea performantei
Flexibilitatea CF-ului este sustinuta de o paleta larga de motoare. CF65 este echipat cu noul motor PACCAR GR de 6,7 litri. CF75 este pus in miscare de noul motor PACCAR PR de 9,2 litri, in timp ce CF85 prezinta motorul nou-nout PACCAR MX de 12,9 litri, asa cum este folosit in XF105. Trei grupuri motopropulsoare de ultima ora, oferind puteri nominale de la 220 CP la 510 CP, pentru a satisface nevoile specifice. Si toate dotate cu tehnologie DAF SCR pentru un viitor luminos.

O baza solida
Vehiculele din segmentul CF sunt folosite intensiv adesea in aplicatii solicitante. Gama larga de aplicatii impune solicitari considerabile fata de sasiu. Conceptul de sasiu robust, plat, este baza unui domeniu larg de configuratii de axe, ampatamente si specificatii. Rezultatul: un sasiu multifunctional care ofera o baza solida pentru fiecare aplicatie.

Sasiul CF robust, este confectionat din otel de inalta calitate, rezultand un sasiu exceptional de rezistent dar usor pentru incarcaturi mari. Este complet plat, constituind baza perfecta pentru orice suprastructura. Pentru a usura cat mai mult munca constructorului de caroserii, elementele sasiului sunt pre-perforate ca sa asigure montarea usoara a caroseriei. Poate fi de asemenea furnizat un modul al constructorului de sasiu (BBM) pentru a facilita comunicarea intre sistemele electrice ale vehiculului si caroserie. Exista o paleta larga de optiuni de prize de putere disponibile, incluzand prize de putere frontale, din cutia de viteze si din motor pentru o gama larga de aplicatii, inclusiv actionarea cu turatie constanta a betonierelor.

Concept inteligent de sasiu
Sasiul CF este disponibil intr-o mare varietate de ampatamente, sasiuri si configuratii de axe. Forma, aspectul si pozitionarea componentelor sunt concepute pentru a reduce greutatea vehiculului si pentru a mari spatiul disponibil. Multe componente ca rezervoarele de aer si alte componente ale franei sunt montate in interiorul cadrului sasiului, lasand spatiu amplu pentru picioarele unei macarale, dispozitive de fixare, rezervoare hidraulice, cutii de scule si alte echipamente suplimentare. Sistemul post-tratare compact, incluzand rezervorul AdBlue lasa spatiu suficient pentru rezervoare de carburant de pana la 1.500 litri pe unitatea tractoare 4x2.
Seria CF75 si CF85 ofera multe configuratii de axe, variind de la tractoare dublu-ax si rigide, la vehicule cu trei sau patru axe, cu actionare simpla sau dubla. Axele tractoare cu roti simple sau duble, axa tractoare cat si axele directie si axele purtatoare secundare sunt doar cateva exemple din gama larga de configuratii de axe. Seria CF include chiar si versiunea de tractor special FTP cu o axa impingatoare usoara cu roti de 17,5 toli pentru sarcini de tren de 44 tone sau pentru a preveni suprasolicitarea axei antrenate.

Configuratia potrivita pentru orice aplicatie.

Gama larga de motoare, cutii de viteza, axe, sasiuri si cabine inseamna ca CF este un adevarat concept multifunctional proiectat pentru folosire intensiva si in conditii grele. Toate motoarele PACCAR » sunt proiectate pentru a oferi cele mai inalte standarde de economie, fiabilitate si durabilitate spre satisfactia operatorilor si putere in conditii de confort spre beneficiul soferilor. Noile motoare cu 6 cilindri in linie, cu sisteme inteligente de injectie de inalta presiune sunt mai curate si elibereaza putere si cuplu ridicate, la turatii joase.

Toate vehiculele DAF CF prezinta reducerea catalitica selectiva (SCR) pentru a atinge strictele valori de emisii poluante prevazute de Euro 4. CF75 si CF85 sunt disponibile chiar cu motoare PR si MX compatibile cu Euro 5. SCR este alegerea cea mai buna si singura economica atat pentru Euro 4 cat si pentru Euro 5. Tehnologia SCR este simpla, fiabila si eficienta. Tehnologia DAF SCR asigura o cale curata spre un viitor luminos.

Intrucat SCR este un sistem post-tratare, el permite cea mai eficienta combustie. Dar DAF merge si mai departe. Tehnologia DAF SCR vine cu o intreaga noua gama de motoare PACCAR » cu injectie inteligenta care face inutila prezenta unui filtru special. Cu o combustie optimizata pentru eficienta consumului de carburant, performanta, durabilitate si fiabilitate de prim rang. Baza ideala pentru exploatare la costuri scazute si valori mari de revanzare.
PREZENTARE E**************
MEMBRU
GRATUIT
E**************
52 621 accesari
Pentru a vizualiza datele companiei
E**************
va rugam sa va autentificati accesand urmatorul buton:
Login
Categorie principala:
Masini/Piese » Importatori

PRODUSE ASEMANATOARE CU CAMIOANE DAF CF

Camioane DAF LFCamioane DAF LF
Camioane DAF LF
DAF LF - Conceput pentru distributie Distinsa cu premiul International Truck of the Year in 2002, seria DAF LF a ...
Camioane DAF XF 105Camioane DAF XF 105
Camioane DAF XF 105
Costuri operationale scazute, cea mai inalta satisfactie a soferului si fiabilitate au reprezentat criteriile principale ...
Camioane DAFCamioane DAF
Camioane DAF
Gama DAF Un camion pentru fiecare necesitate Fiecare domeniu de transport are cerinte specifice, motiv pentru care ...
Piese autocamioane DAFPiese autocamioane DAF
Piese autocamioane DAF
Piese Asigurarea unui service de calitate, de care clientul sa fie deplin multumit depinde in foarte mare masura de ...
Piese camioanePiese camioane
Piese camioane
Piese "Truck Related Parts" Truck & Trailer Parts (TRP) este un program dezvoltat de DAF Trucks NV in paralel cu ...
Remorci si semiremorciRemorci si semiremorci
Remorci si semiremorci
Ca importator oficial al gamei complete de autocamioane DAF in Romania, EVW Holding este practic in masura sa furnizeze ...
Asistenta tehnicaAsistenta tehnica
Asistenta tehnica
International Truck Service (ITS) De mai bine de 25 de ani serviciul DAF ITS reprezinta asistenta service pentru ...
Camioane -finantareCamioane -finantare
Camioane -finantare
Servicii complete Din respect pentru clientul nostru preluam toate problemele legate de finantarea achizitiei: ...
Anvelope autocamioane si autoturismeAnvelope autocamioane si autoturisme
Anvelope autocamioane si autoturisme
Anvelope Departamentul Anvelope din cadrul EVW Holding SRL este specializat in comercializarea anvelopelor noi pentru ...