prezinta
cele mai eficiente si dinamice servicii de comunicare
si colaborare pentru IMM, fara costuri suplimentare.
 

Inovatii de la Google. Solutii eficiente. Costuri reduse.

Google Apps poate oferi angajatilor Dvs solutii eficiente de comunicare si colaborare, care vor da un impuls productivitatii lor. Google Apps propune o solutie de email, cu adrese profesionale, cum ar fi [email protected], si o capacitate de stocare de pana la 6 gigabytes pentru fiecare cont. Livrarea de informatii catre angajati si clienti devine mult mai usoara prin instrumentele Google Apps de comunicare. 

Vestea cea buna este ca hosting-ul este asigurat de Google, deci nu e nu e nevoie de instalari hardware sau software, sau download. Lucrurile devin rapid functionale, chiar daca nu aveti angajat personal IT. In cazul in care nu aveti un domeniu de internet , noi va putem ajuta sa va rezervati unul (www.exemplu.ro).


 

Comunicati...

Oferiti-le angajatilor Dvs conturi de Gmail, Google Calendar si Google Talk , pe domeniul Dvs personalizat, sprijinindu-i sa interactioneze si sa lucreze mai eficient impreuna. Nou! Suport IMAP pt Gmail.

Lucrati in echipa...

Google Docs permite utilizatorilor sharing de fisiere si colaborare in timp real. Pagina de start este primul pas pe care il fac utilizatorii in crearea de inbox-uri si calendare , in accesarea continutului Dvs esential si in cautarile pe web.

...si demarati afacerea.

Totul este gazduit de Google, prin urmare nu e nevoie de instalari hardware sau software, sau download, iar setup-ul si mentenanta sunt minime. Puteti deveni functionali rapid, chiar si fara resurse tehnice.

Aflati cum GoogleApps va poate ajuta in dezvoltarea firmei dvs.

GMail Start Page Control Panel
Folosesti Email cu capacitate de pana la 6 GB, instrumente de cautare in email si chat integrat. Nou - IMAP support Locul din care ai acces la email, calendar, stiri, documente si informatii legate de firma ta, cautare pe internet Administrezi domeniul tau si conturile de acces
Google Talk Google Docs Extensibility
Comunici gratuit prin mesaje si voce in toata lumea Creezi documente. Daca vrei, cei cu care lucrezi le pot vedea. Puteti lucra impreuna pe baza lor, in timp real Optiuni disponibile pentru integrarea intr-un sistem IT existent sau o terta solutie tehnica
Google Calendar Page Creator Security and compliance
Organizezi intalnirile si evenimentele legate de firma ta cu ajutorul calendarului intern public (share in cadrul echipei) Poti construi un site web folosind tehnologia Google Apps Afla mai multe
      Help
Invata mai multe despre aplicatiile GoogleApps accesand pagina urmatoare: GoogleApps Suport online