Inscrie firma »

Pachet Trial

Ce este pachetul trial?

Pachetul Trial este inceputul colaborarii cu "ClubAfaceri.ro"
Este pachetul de servicii complet prin care puteti testa gratuit toate serviciile ClubAfaceri.ro
Pachetul va este oferit fara obligatii pentru o perioada de 30 zile


Cui ii este adresat?

Pachetul Trial se adreseaza celor care doresc ca inainte de a deveni membri ai celei mai mari comunitati B2B din Romania, sa testeze in conditii reale toate serviciile oferite de ClubAfaceri.ro


Ce primesc in acest pachet?

Pachetul Trial iti ofera avantajul de a te obisnui cu serviciile ClubAfaceri.ro si de a avea rezultate chiar inainte de a plati. Acest pachet de servicii iti da sansa de a folosi toate serviciile prezente in pachetele de servicii Premium Silver si Premium Gold pentru o perioada de 30 de zile absolut gratuit. Dupa expirarea celor 30 de zile de gratuitate aveti ocazia sa alegeti exact pachetul de servicii care vi se potriveste cel mai bine.Vezi comparatia pachetelor de servicii din tabelul de mai jos si alege ce ti se potriveste. Apasa pe butonul "help" din dreptul fiecarui serviciu pentru mai multe detalii despre acesta.Denumire serviciu \ pachet

Pachet Buyer
Pachet Bronze
Pachet Silver
Pachet Gold
Pachet Trial

Help

Afisarea companiei in
"Director de firme"
AJUTOR Acest serviciu da posibilitatea firmelor inscrise in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro sa se prezinte pe larg in cadrul standului oferit in sectiunea Director Companii.

Prezentarea poate fi oricat de ampla neexistand restrictii la numarul de caractere.

Companiile care beneficiaza de un pachet de servicii "Buyer" nu vor fi listate in aceasta sectiune.
Accesul la toate datele din
"Directorul de firme"
AJUTOR Prin acest serviciu veti avea acces la toate firmele care sunt afisate in Directorul de Firme, implicit la datele de contact.
Afisarea produselor in
Catalogul de Produse
AJUTOR Acest serviciu da posibilitatea firmelor inscrise in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro sa isi prezinte oricat de multe produse sau servicii in cadrul sectiunii "Catalog Produse". Fiecare produs beneficiaza de prezentare si poza proprie.

Nu exista nici un fel de limitare de numar de produse adaugate in catalog.

Companiile care beneficiaza de un pachet de servicii "Buyer" nu vor fi listate in aceasta sectiune.
Accesul la produsele din
Catalogul de Produse
AJUTOR Prin acest serviciu veti avea acces la toate produsele care sunt afisate in Catalogul de Produse, implicit la datele de contact ale ofertantilor.
Publicare de anunturi in
"Cereri / Oferte"
partial
AJUTOR Acest serviciu da posibilitatea firmelor inscrise in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro sa publice anunturi, in sectiunea "Cereri/Oferte", ce vizeaza vanzarea/cumpararea de produse si servicii.

Companiile care beneficiaza de un pachet de servicii "Buyer" sau "Light" pot publica doar anunturi de cumparare.
Accesul la toate anunturile din
"Cereri / Oferte"
partial
AJUTOR Prin acest serviciu aveti acces la datele de contact ale firmelor care publica anunturi in sectiunea "Cereri/Oferte".

Firmele care beneficiaza de un pachet "Buyer" nu vor avea acces la anunturile de cumparare publicate.
Publicare de anunturi in
sectiunea "Cooperari"
AJUTOR Acest serviciu da posibilitatea firmelor inscrise in portalul de afaceri ClubAfaceri.ro sa publice anunturi care vizeaza cooperarea, finantarea, lichidarea stocuri, campanii promotionale, misiuni economice, parteneriate, in sectiunea "Cooperari".

Companiile care beneficiaza de un pachet de servicii "Buyer" sau "Free" nu pot publica anunturi in aceasta sectiune.
Accesul la toate anunturile din
"Cooperari"
AJUTOR Prin acest serviciu aveti acces la datele de contact ale firmelor care publica anunturi in sectiunea "Cooperari".

Firmele care beneficiaza de un pachet "Buyer" nu vor avea acces la anunturile publicate in aceasta sectiune.
AJUTOR Prin intermediul acestui serviciu, ClubAfaceri.ro da posibilitatea membrilor sai sa isi faca cunoscute diversele promotii si discounturi direct in emailul abonatilor serviciului. Astfel toate aceste oferte sunt organizate intr-un email saptamanal care este trimis tuturor celor abonati.

La acest serviciu au acces doar firmele care beneficiaza de un pachet de servicii "Silver" sau "Gold"
AJUTOR Prin acest serviciu aveti acces la datele de contact ale firmelor care publica anunturi in aceasta sectiune.
Prezentare video
Acces nelimitat la MarketPlace
AJUTOR Sectiunea Marketplace este o zona privata a site-ului unde veti gasi cereri de oferta lansate de vizitatorii ClubAfaceri.ro
Prioritate la cautare in
"Directorul de firme"
mica
medie
mare
AJUTOR Acest serviciu este oferit ca plus valoare fiecarei firme care opteaza pentru un pachet de servicii. Astfel o companie care beneficiaza de un pachet de servicii "Gold" beneficiaza de prioritate mai mare fata de un membru "Light" la rezultatele returnate la cautarea de firme din Directorul de companii.
Prioritate la listare in
"Directorul de firme"
mica
medie
mare
AJUTOR Acest serviciu este oferit ca plus valoare fiecarei firme care opteaza pentru un pachet de servicii. Astfel o companie care beneficiaza de un pachet de servicii "Gold" beneficiaza de prioritate mai mare fata de un membru "Light" la afisarea companiilor in Directorul de Companii.

Atentie! Aceasta prioritate este oferita in functie de domeniul principal de activitate.
Manager de cont
AJUTOR "Manager de cont" - este un serviciu care se concretizeaza prin relatia dumneavoastra directa cu un om din cadrul echipei ClubAfaceri.ro.
Managerul de cont are obligatia de a va ajuta si a va raspunde la intrebari ori de cate ori aveti nevoie. De asemenea managerul de cont trebuie sa va tina la curent cu toate serviciile care nu sunt fructificate la maxim cat si despre aparitia de noi servicii.
Publicitate prin bannere pe site
AJUTOR Publicitatea prin bannere este oferita fiecarei firme ce beneficiaza de un pachet de servicii "Gold".

Acest serviciu se concretizeaza intr-o campanie publicitara online de 125 de mii de afisari ale bannerului in cadrul paginilor portalului de afaceri ClubAfaceri.ro.

Atentie! Bannerul trebuie furnizat de catre client.

Cat costa?

Gratuit