Link to Hartie in product_catLink to Detergenti in product_catLink to Dispensere in product_catLink to Carpete in product_cat

CARPETE DEZINFECTANTE

Carpete dezinfectante pentru intrari.

Simplu de folosit, se impregneaza cu substante dezinfectante in zona indicata.

Usor de curatat – se pot spala in masina de spalat rufe ( profesionala, unde capacitatea permite ) sau in spalatorii auto, sub presiune sau cu peria simplu, sub jetul de apa, in cada.

Rezistente – se pot folosi in interior sau exterior ( pana la – 15 grade Celsius ), nu se decoloreaza.

Toate intrarile  ( magazine, institutii publice sau private, hoteluri, restaurante, cabinetele medicale, spitale, aeroporturi, etc )….trebuiesc protejate impotriva prafului, murdariei dar mai ales impotriva bacteriilor ce pot cauza probleme grave de sanatate.

Aceste carpete au utilitate TRIPLA – curata, protejaza si dezinfecteaza.

Zona unde se aplica dezinfectantul nu acopera toata carpeta, ajutand in reducerea costului pentru dezinfectanti, fiind necesar aplicarea detergentului doar pe suprafata cu logo-ul „dezinfectie

Aceste carpete pot fi produse la orice fel de dimensiune solicitata, cu orice fel de alt logo.

1
2
3

DISTRIBUTIE IN TOATA TARA

In judetele – Timis, Arad, Caras Severin, Bihor, Hunedoara, Cluj, Baia Mare – avem rute saptamanal si / sau lunar.  In functie de comanda dumneavoastra va putem livra cu microbuzele noastre oricand, oriunde in Romania.

Pentru cazuri urgente sau situatii speciale- livram prin curierat.

LIVRARE GRATUITA

In majoritatea cazurilor, livrarea produselor este asigurata de noi, pentru cazui speciale ( comenzi mai mici, comenzi urgente de livrat ) costurile sunt suportate de catre partenerii nostri.

PLATA SECURIZATA

Modalitatile de plata sunt – transfer bancar, plata cash sau in cazul partenerilor noi, despre care nu avem suficiente informatii – plata se face in avans.

24/7 SUPORT

La adresa de email – info@cleanclub.ro – va stam la dispozitie oricand, cu orice fel de informatii solicitate.

La numarul de telefon – 0722.460.352 – va asiguram suport tehnic si orice fel de informatie legata de produsele noastre.

Aboneaza-te la Newsletter