Inscrie firma »

vopsea var pentru interior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea var pentru interior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea pe baza de var pentru

Vopsea pe baza de var pentru interior si/sau exteior


Vopsea ecologica pe baza de Var - naturala - permeabila la aer - igienica... calitativ fata de zugravelile traditionale cu var. Se utilizeaza pentru zugravirea... un miros specific, placut, de zugraveala proaspata de var. Sortiment: Vopsea alba ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Vopsea pe baza de var pasta - 10 l

Vopsea pe baza de var pasta - 10 L


Vopsea naturalã, albã pentru interior, fãr&#227... Kreidezeit. Este o vopsea naturala, pentru interior, fara chimicale sau emisii si fara... pe bazã de var, aceastã vopsea se distinge printr-o capacitate ... »

Pret: 47.12 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Vopsea organica pentru interior

Vopsea organica pentru interior


ROFIX PI 305 EASY Vopsea organica pentru interior - Ca strat nou... sau de renovare pentru tapete zgrunturoase si structurate, peste tencuieli pe baza de var...-ciment si peste tencuieli pe baza de gips. Nu se potriveste pentru zone solicitate din punct ... »
Oferit de:SC Rofix Ro SRL
Buyer Member 11 ani
Maramures
 Sticky - vopsea lavabila de interior

STICKY - Vopsea lavabila de interior si exterior


STICKY - Vopsea lavabila de interior - Este un produs ecologic pe baza..., 5kg, 8kg, 15kg, 25kg, bidon PVC 50kg SUPER STICKY -Vopsea lavabila de interior... - Se foloseste pentru interior cat si pentru exterior - Consum specific 9-12 m ... »
Oferit de:revine impex
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea Lavabila pentru Interior Loggia Soffio Piu


Vopseaua lavabila pentru interior SOFFIO PIU are la baza copolimeri acrilici... de pin. Vopseaua lavabila pentru finisaje de interior SOFFIO PIU se aplica foarte... sau var-ciment, pe suprafete din beton, zidarie, alte suporturi minerale .straturi ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 5 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 5 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 38.13 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 10 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 10 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 66.98 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 15 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 15 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 76.69 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 25 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 25 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 125.24 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Eko sniezka vopsea acrilica semilavabila

EKO SNIEZKA vopsea acrilica semilavabila pentru interior


efectul de "respiratie". EKO SNIEZKA lux este destinata pentru vopsirea de protectie... si decorativs a peretilor si tavanelor de ciment, de ciment cu var, de gips, de gips...-carton, de lemn si materiale lemnoase in interiorul incaperilor de locuit sau industriale ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Magnat-vopsea lavabila latex pentru

MAGNAT-Vopsea lavabila Latex pentru interior


Vopseaua lavabila emulsionata pe baza de latex, pentru interior MAGNAT, este... destinata pentru vopsirea peretilor si tavanelor din tencuiala de ciment, ciment-var..., gips, gips-carton, lemn si materiale lemnoase precum si pentru vopsirea tapetelor ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Stas nr. 64 - vopsea lavabila antimucegai

STAS nr. 64 - Vopsea lavabila antimucegai pentru interior


Vopseaua lavabila antimucegai pentru interior STAS nr. 64 se utilizeaza... in constructii, pentru protejarea si decorarea suprafetelor din lemn, zidarie, azbociment..., glet de var sau ipsos, BCA. Beneficii: - 15L acopera 180 mp - previne, elimica ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Stas nr. 12 - vopsea lavabila superalba de

STAS nr. 12 - Vopsea lavabila superalba de interior


Vopseaua lavabila superalba de interior STAS nr. 12 se utilizeaza... in constructii, pentru decorarea si protejarea suprafetelor din lemn, zidarie, azbociment..., glet de var sau ipsos, BCA. Beneficii: - 15L acopera 200 mp - aplicabilitate ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Stas nr. 14 - vopsea superlavabila superalba de

STAS nr. 14 - Vopsea superlavabila superalba de interior


Vopseaua superlavabila superalba de interior STAS nr. 14 se utilizeaza... in constructii, pentru decorarea si protejarea suprafetelor din lemn, zidarie, azbociment..., glet de var sau ipsos, BCA. Beneficii: - 15L acopera 220 mp - aplicabilitate ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Savana superlavabila colorata pentru interior

Savana superlavabila colorata pentru interior


Savana superlavabila colorata pentru interior este cea mai buna alegere pentru... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment... de interior!Avem peste 1000 de nuante. Utilizare: finisarea decorativa si de protectie ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Stas nr. 18 - vopsea lavabila relief pentru

STAS nr. 18 - Vopsea lavabila relief pentru interior si exterior


Vopseaua lavabila Relief pentru interior si exterior STAS nr. 18 se utilizeaza... in constructii, pentru decorarea si protejarea suprafetelor de beton, ipsos, ciment si glet... de var. Beneficii: - finisaj reliefat - lavabilitate excelenta - permite ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana - 12 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana - 12 l... Datorita formulei sale inovatoare, Savana cu Teflon este o vopsea super... decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton ... »

Pret: 199.03 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana - 15 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana - 15 l... Datorita formulei sale inovatoare, Savana cu Teflon este o vopsea super... decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton ... »

Pret: 231.56 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana- 25 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior cu Teflon® Savana- 25 l... Datorita formulei sale inovatoare, Savana cu Teflon este o vopsea super... decorativa si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton ... »

Pret: 344.66 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 2.5 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 2.5 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 21.85 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea lavabila pentru interior

Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 8.5 l


Vopsea lavabila pentru interior Innenweiss - 8.5 l Vopseaua lavabila pentru... interior Innenweiss este cea mai populara alegere pentru decorarea camerelor datorita... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 60.69 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 2.5 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 2.5 l Vopseaua... Savana superlavabila superalba pentru interior este cea mai buna alegere datorita... si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var ... »

Pret: 38.84 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 8.5 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 8.5 l Vopseaua... Savana superlavabila superalba pentru interior este cea mai buna alegere datorita... si de protectie a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var ... »

Pret: 116.51 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 15 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 15 l Vopseaua Savana... superlavabila superalba pentru interior este cea mai buna alegere datorita performantelor... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 179.61 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea superlavabila, superalba, pentru

Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 25 l


Vopsea superlavabila, superalba, pentru interior Savana - 25 l Vopseaua Savana... superlavabila superalba pentru interior este cea mai buna alegere datorita performantelor... a peretilor interiori si a tavanelor (gleturi, gips carton, tencuieli de var si ciment ... »

Pret: 274.76 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
328 produse / 14 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea var pentru interior" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea