Inscrie firma »

vopsea rezistenta la temperaturi ridicate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea rezistenta la temperaturi ridicate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea rezistenta la temperaturi

Vopsea rezistenta la temperaturi ridicate Pyrexal 600 Chrotex - 0.75 L


Vopsea rezistenta la temperaturi ridicate Pyrexal 600 Chrotex - 0.75 L Vopsea... la temperaturi de pana la 600 C . Mod de aplicare: pensula sau pistol Timp de uscare ... »

Pret: 37.2 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea termorezistenta siliconica emex trs 400

Vopsea Termorezistenta Siliconica EMEX TRS 400


usuca sub actiunea temperaturii inalte, realizand parametri superiori de rezistenta... la temperaturi ridicate sau caldura excesiva. Se produce numai in culorile: negru si argintiu... buna; - Durabilitate buna; - Rezistenta la temperaturi inalte de pana la 400° ... »

Pret: 52.58 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Spray temperaturi inalte (termorezistent) 600 °c,

Spray Temperaturi Inalte (Termorezistent) 600 °C, 400ml


SPRAY VOPSEA REZISTENTA LA TEMPERATURI INALTE PANA LA 600sC Aceasta vopsea... la temperaturi ridicate. Culoarea rezista la temperaturi de pana la 600 ° C. Aplicatii...: Ideal pentru utilizarea pe suprafetele care pot rezista la temperaturi ridicate, cum ... »

Pret: 49.99 RON
Buyer Member 6 ani
Neamt
 Vopsea aluminiu

Vopsea Aluminiu


Vopsea Aluminiu metalizata ultra-rezistenta pentru protectia obiectelor... metalice supuse la temperaturi foarte ridicate, 700°C (repriza) : tevi de evacuare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vopsea poliuretanica v1529

Vopsea poliuretanica V1529


cu fluctuatii mari de temperatura , cu salinitate ridicata sau socuri mecanice puternice. Se... etaloane si confera suporturilor o rezistenta in timp mult mai ridicata fata de alte...Este o vopsea ce are la baza rasina poliuretanica bicomponenta si este produsa ... »

Pret: 1 RON
Light Member 8 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva coroflake 48

VOPSEA ANTICOROZIVA COROFLAKE 48


rezistenta chimica si rezistenta la temperaturi foarte ridicate. Grosimea stratului este... mari de acid sulfuric in conditii de temperatura inalta, solventi organici... pe substrat de metal si beton AVANTAJE: - Rezistenta chimica inalta - Design placut ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn 200

Vopsea anticoroziva Proguard CN 200


: suprafete metalice din medii extrem de agresive expuse temperaturilor ridicate... mai noi rasini de tip Novolac, ce creaza un strat de protectie cu o rezistenta... larga de suprafete metalice din medii extrem de agresive expuse temperaturilor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coroflake 29

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROFLAKE 29


rezistenta chimica si rezistenta la temperaturi foarte ridicate. Grosimea stratului este... la temperaturi ridicate (230 grade C) - Design placut - Aplicare rapida - Compania noastra... de fum. - poate fi aplicat pe substrat de metal - asigura o buna rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea alba ecolux - 17 l

Vopsea alba Ecolux - 17 L


Rezistenta indelungata la uzura, zgariere, agenti chimici Luciu ridicat si uscare rapida...Vopsea alba Ecolux - 17 L Vopsea pe baza de apa utilizata la vopsirea... corpurilor de incalzit (calorifere) care nu depasesc temperatura de 100° ... »

Pret: 416.74 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva speciala coroflake 23

VOPSEA ANTICOROZIVA SPECIALA COROFLAKE 23


si rezistenta la temperaturi ridicate. Grosimea stratului este de 1,5 mm si este aplicabil... protectia anticoroziva. Rasina de vinil-ester confera o importanta rezistenta chimica... termice - poate fi aplicat pe substrat de metal - asigura o buna rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn 100

Vopsea anticoroziva PROGUARD CN 100


mai noi rasini de tip Novolac, ce creaza un strat de protectie cu o rezistenta... larga de suprafete metalice din medii extrem de agresive expuse temperaturilor... ridicate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva - proguard cn-oc

Vopsea anticoroziva - PROGUARD CN-OC


si unor temperaturi ridicate. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul oficial B... o suprafata de protectie anticoroziva, cu o rezistenta deosebita la abraziune ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coroflake 28

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROFLAKE 28


si la temperaturi ridicate. Grosimea stratului este de 1,2 mm si este aplicabil prin spray-ere... protectia anticoroziva. Rasina de vinil-ester confera o importanta rezistenta chimica.... AVANTAJE - Rezistenta chimica inalta - Design placut - Aplicare rapida - Compania ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coroflake 23

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROFLAKE 23


importanta rezistenta chimica si rezistenta la temperaturi ridicate. Grosimea stratului... - asigura o buna rezistenta chimica impotriva acizilor, bazelor si mediilor oxidante..., precum si o buna rezistenta impotriva acidului sulfuric AVANTAJE - Rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coro silico alu

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA CORO SILICO ALU


: Aplicare usoara prin spray-ere,rezistenta la temperaturi ridicate pana la 600 grade C.... rezistenta buna la conditiile de mediu si o rezistenta la temperaturi de pana la 600... in constuctii ca vopsea speciala antiacida, monocomponenta, pe baza de silicon-aluminiu,cu o ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coropur silico alu

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROPUR SILICO ALU


. AVANTAJE: Aplicare usoara prin spray-ere,rezistenta la temperaturi ridicate pana la 600...-aluminiu,cu o rezistenta buna la conditiile de mediu si o rezistenta la temperaturi de pana... , cunoscut in constuctii ca vopsea speciala antiacida, monocomponenta, pe baza de silicon ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva antiacida proguard cn-1m

VOPSEA ANTICOROZIVA ANTIACIDA PROGUARD CN-1M


: suprafete supuse unor conditii deosebit de agresive si unor temperaturi ridicate... Rezistenta Chimica: excelenta ( ˃8.000h in amestecul: 1/3 acid sulfuric 98%; 1.../3 metanol pur, 1/3 solutie de clorura de sodiu 3% - la 50sC) Rezistenta la coroziune ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea alba ecolux - 0.75 l

Vopsea alba Ecolux - 0.75 L


Rezistenta indelungata la uzura, zgariere, agenti chimici Luciu ridicat si uscare rapida...Vopsea alba Ecolux - 0.75 L Vopsea pe baza de apa utilizata la vopsirea... corpurilor de incalzit (calorifere) care nu depasesc temperatura de 100° ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn-1m srb

Vopsea anticoroziva PROGUARD CN-1M SRB


PROGUARD CN-1M este o protectie bicomponenta foarte rezistenta la temperatura... temperaturi ridicate. Varianta anti-SRB este armata cu nano-cristale cu actiune... anticoroziva cu rezistenta deosebita la substante chimice si abraziune, aplicabil pe o ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea siliconica alb farber - 15 l

Vopsea siliconica alb Farber - 15 L


de ulei Vopsele cu clei, vopsea cu elasticitate ridicata Elemente caracteristice...Vopsea siliconica Farber - 15 L Se recomanda pentru reparatii si renovari... sa respire Rezistenta la actiunea microorganismelor Rezistenta la intemperii ... »

Pret: 239.21 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn - 1m v12w4

VOPSEA ANTICOROZIVA PROGUARD CN - 1M V12W4


deosebit de agresive si unor temperaturi ridicate. Poate fi aplicat in interval... de temperatura -10°C ± 10°C Rezistenta Chimica: excelenta Rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea speciala anticoroziva coropur silico zinc me

VOPSEA SPECIALA ANTICOROZIVA COROPUR SILICO ZINC ME II


otel - rezistenta la temperaturi ridicate pana la 450 grade C.... protectii anticorozive si rezistenta la temperaturi inalte. DOMENII DE APLICARE...Vopsea speciala antiacida CORO SILICO ZINK ME II este un grund ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn-1m (v12, i3)

Vopsea anticoroziva PROGUARD CN-1M (V12, I3)


temperaturi ridicate. ...PROGUARD CN-1M este un material ultramodern bicomponent foarte rezistent... la temperatura si la stres chimic, continand particule microceramice, armat cu nano ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vopsea anticoroziva proguard cn-1m (v12, i4)

Vopsea anticoroziva PROGUARD CN-1M (V12, I4)


PROGUARD CN-1M (V12, I4) este o protectie bicomponenta foarte rezistenta... la temperatura si la stres chimic, continand microparticule silanice hightech, armata cu nano... anticoroziva cu rezistenta deosebita la substante chimice si abraziune, aplicabil pe o gama ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Proguard cn-oc (v12, i4) - vopsele epoxidice

PROGUARD CN-OC (V12, I4) - Vopsele epoxidice bicomponente


deosebit de agresive si unor temperaturi ridicate. Mai multe detalii puteti gasi... creaza o suprafata de protectie anticoroziva, la substante chimice si cu o rezistenta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
639 produse / 26 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea rezistenta la temperaturi ridicate" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea