Inscrie firma »

vopsea poliuretanica pentru exterior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea poliuretanica pentru exterior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Izocor vp

IZOCOR VP


IZOCOR VP - vopsea poliuretanica bicomponenta pentru protectia multiplelor ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX


Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX este un produs profesional pe baza... de rasini poliuretanice, pigmenti si solventi organici, ce reticuleaza cu poliizocianati... caracteristice principale ale Vopselei Poliuretanice Bicomponenta Emex: - Aderenta ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica pentru pardoseala emex

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX


Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX este un produs profesional..., rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea pentru pardoseli poate fi..., pe baza de rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolica, pigmenti, aditivi ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica pentru mobila emex

Vopsea Poliuretanica pentru Mobila EMEX


Vopseaua Poliuretanica pentru Mobila EMEX este un produs profesional...: Vopseaua Poliuretanica pentru Mobila EMEX este destinata utilizarii in vederea... cu Vopseaua Poliuretanica pentru Mobila EMEX se slefuiesc cu hartie abraziva de granulatie ... »

Pret: 36.15 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardoseli poliuretanice

Pardoseli poliuretanice


, solide si antifonice; - Peliculele de vopsea poliuretanica au aspect frumos...Sistemele de pardoseli poliuretanice au o multime de aplicatii si calitati... o parte dintre acestea: - Sistemele de pardoseli poliuretanice sunt ... »
Oferit de:SC Nanochem SRL
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Poliuretanic Anticoroziv EMEX. Pentru suprafetele din beton sau alte materiale minerale se...Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza... rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Grund poliuretanic bicomponent emex

Grund Poliuretanic bicomponent EMEX


pentru vopsire (cu Vopsea Poliuretanica sau Vopsea Epoxidica) a structurilor de otel.... Grundul Poliuretanic Bicomponent EMEX se foloseste ca strat primar pentru protectia...Grundul Poliuretanic EMEX este un produs bicomponent, pe baza de rasina ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica cu mare rezistenta chimica si

Vopsea poliuretanica cu mare rezistenta chimica si mecanica "Polypark"


atat la interior cat si la exterior. Produsul este adecvat pentru contactul cu apa...Polypark este un sitem de acoperire poliuretanica, multifunctional... si cu rezistenta ridicata. Este un start poliuretanic cu o mare rezistenta chimica si mecanica ... »

Pret: 16.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Polimer ceramic cp 9531

Polimer ceramic CP 9531


pe conducte de otel atat la interior, cat si la exterior. Contactati-ne acum pentru...Ce puteti face pentru a preintampina problemele cauzate de coroziune si cum... poliuretanic bicomponent, care creaza un strat de protectie cu o rezistenta excelenta ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Usi metalice de interior si exterior

Usi metalice de interior si exterior


- caracteristice pentru bransa gastronomica, intreprinderi de prelucrarea... asigura rezistenta totala fata de agentii exteriori (chiar si in mediu agresiv chimic... de 100 mm din aceeasi tabla, iar pentru celelalte canate orice toc metalic. Intre ... »
Buyer Member 2020 ani
Arad
 Scaun pliabil pentru camping zr1367

Scaun pliabil pentru camping ZR1367


Scaun pliabil pentru camping ZR1367Scheletul este fabricat din otel acoperit... cu o pelicula fina de vopsea.Sezutul si spatarul sunt fabricate din poliester... acoperit cu o pelicula de poliuretan care asigura calitati ridicate cum ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Adeziv de imbinare fixall

Adeziv de imbinare FixAll


si cifre etc. (metale, sticla, materiale plastice) Pentru pereti exteriori...Foarte elastic adeziv " etansare pe baza polimerilor hibride SMX pentru... de adeziv: 1 tub / 50 metri liniari. Capacitate: Aderenta excelenta pentru toate ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vopsea auto rosu tornado 2k breckner teflon, cod

Vopsea auto Rosu Tornado 2K Breckner Teflon, cod Vps430 - VAR78616


,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor...Detalii Vopsea auto Rosu Tornado 2K Breckner Teflon Producator Breckner...(atat pentru vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor ... »

Pret: 88 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto alb artika 2k breckner teflon - motorvip

Vopsea auto Alb Artika 2K Breckner Teflon - motorvip - VAA71819


poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor(atat pentru...Detalii Vopsea auto Alb Artika 2K Breckner Teflon Producator Breckner... vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor suprafete ... »

Pret: 68 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto alb boreal 2k breckner teflon - motorvip

Vopsea auto Alb Boreal 2K Breckner Teflon - motorvip - VAA71820


Teflon 2K,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie...Detalii Vopsea auto Alb Boreal 2K Breckner Teflon Producator Breckner... . Amestecati 1 litru de vopsea Breckner Teflon cu 300ml de intaritor Breckner . Subtiati ... »

Pret: 59 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto alb glacier 2k breckner teflon - motorvip

Vopsea auto Alb Glacier 2K Breckner Teflon - motorvip - VAA71821


,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor...Detalii Vopsea auto Alb Glacier 2K Breckner Teflon Producator Breckner...(atat pentru vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor ... »

Pret: 68 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto albastru maritim 2k breckner teflon -

Vopsea auto Albastru Maritim 2K Breckner Teflon - motorvip - VAA71823


,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor...Detalii Vopsea auto Albastru Maritim2K Breckner Teflon Producator Breckner...(atat pentru vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor ... »

Pret: 72 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto galben sport 2k breckner teflon -

Vopsea auto Galben Sport 2K Breckner Teflon - motorvip - VAG71824


,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor...Detalii Vopsea auto Galben Sport 2K Breckner Teflon Producator Breckner...(atat pentru vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor ... »

Pret: 72 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Vopsea auto rosu pasion 2k breckner teflon - motorvip

Vopsea auto Rosu Pasion 2K Breckner Teflon - motorvip - VAR71825


,este un acril poliuretan, folosit pentru vopsirea partilor de caroserie ale autovehiculelor...Detalii Vopsea auto Rosu Pasion 2K Breckner Teflon Producator Breckner...(atat pentru vopsirea completa cat si pentru cea partiala) si pentru vopsirea diferitelor ... »

Pret: 108 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 7 ani
Alba
 Cabine vopsire auto

Cabine vopsire auto


, pentru vopsea pe baza de apa. Dimensiuni utile: Lungimi 6/6,5/7/7,5/8m Latime 4m... electrosudate si galvanizate pentru planseu, cu suporti de filtre si filtre stop-vopsea.... Pereti si plafon din panouri sandwich izolate cu spuma poliuretanica, vopsite ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Pluguri zapada

pluguri zapada


PLUGURI IN V cu geometrie variabila sunt adaptate pentru eliberarea zapezii... sunt posibile 3 diverse pozitii de lucru: 1. Pozitia 1 - plug in V pentru o... eliberarea zapezii catre exterior 3. Pozitia lingura - permite strangerea gramada ... »
Light Member 14 ani
Vrancea
 Panouri acoperis

PANOURI ACOPERIS


pentru acoperis ISODECK constau la exterior dintr-o tabla de otel galvanizat...Panourile sandwich pentru acoperis Isobau reprezinta elemente structurale... la sarcina Descriere: Panourile termoizolante pentru acoperis ISOBAU de tip TRS ... »
Oferit de:ISOBAU ROM GRUP
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Grund epoxidic anticoroziv bicomponent emex

Grund Epoxidic Anticoroziv Bicomponent EMEX


sau Vopsea Poliuretanica Emex) a echipamentelor de transport si de remorcare, exteriorul... Epoxidic Bicomponent EMEX se foloseste ca strat primar pentru protectia anticoroziva... a suprafetelor metalice, atat in conditii de interior, cat si de exterior, destinate ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Panou solar siemens 120 sx

Panou solar Siemens 120 SX


la temperatura de 45°C pentru dilatare uniforma Invelis exterior din tabla galvanizata... vopsita cu vopsea poliesterica ,electrostatic pentru Sieline/Siemens Technik... din profil de Aluminiu de grosimea de 1 mm, pentru toate tipurile Tevi din cupru ... »

Pret: 1111 EUR
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Boiler electric, 50 litri, 2 kw, montaj orizontal - stanga, eldom

Boiler electric, 50 litri, 2 kW, montaj orizontal - stanga, Eldom Favorit 50


. Vopsite la exterior cu vopsea poliesterica tratata termic... poliuretanica fara freon de mare densitate cu grosime de 35 mm ce asigura pierderi... protectoare de magneziu pentru protectia optima impotriva coroziunii a intregului volum ... »

Pret: 560.02 RON
Buyer Member 4 ani
Ilfov
95 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea poliuretanica pentru exterior" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea