Inscrie firma »

vopsea poliuretanica ciment - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea poliuretanica ciment
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea poliuretanica elastica emex flexipol

Vopsea Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL


foarte mari, proprietati hidroizolante, etc. Acest tip de vopsea poliuretanica poate... cat si chimici, dar si elasticitatii sale, aceasta vopsea poliuretanica se poate...Vopseaua Poliuretanica Elastica EMEX FLEXIPOL este un produs, profesional ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica pentru pardoseala emex

Vopsea Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX


Vopseaua Poliuretanica pentru Pardoseala EMEX este un produs profesional..., pe baza de rasina poliuretanica fara solvent, de tip poliolica, pigmenti, aditivi..., rezistenta la uzura si abraziune, etc. Acest tip de vopsea pentru pardoseli poate fi ... »

Pret: 30.23 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Teren sport suprafete poliuretanice

Teren sport suprafete poliuretanice


Vopsea poliuretanica(bicomponenta A+B),in diferite culori si diferite grosimi....Se poate aplica pe ciment,bitum(cu strat izolator intermediar ... »
Oferit de:GACO COM S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Prahova
 Vopsea poliuretanica cu mare rezistenta chimica si

Vopsea poliuretanica cu mare rezistenta chimica si mecanica "Polypark"


Polypark este un sitem de acoperire poliuretanica, multifunctional... si cu rezistenta ridicata. Este un start poliuretanic cu o mare rezistenta chimica si mecanica... de acoperire si protectie a suprafetelor de ciment sau beton expuse la substante corozive ... »

Pret: 16.5 EUR
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX este un produs profesional, pe baza... rasina poliuretanica tip poliolica, pigmenti, aditivi specifici si solventi organici..., rezistenta la uzura si abraziune, etc. Vopseaua Poliuretanica Bicomponenta EMEX poate fi ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Pardosele industriale in rasini

Pardosele industriale in rasini


de rasini epoxidice, poliuretanice si poliuretan-ciment Modele de pardoseli: -vopsea... anti-praf transparenta epoxidica -vopsea epoxidica/poliuretanica -multi strat...: pardoseala alcatuita din minim 2 straturi -autonivelanta de la 2mm grosime -piliuretan-ciment ... »

Pret: 10 EUR
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Vopsea hidroizolanta elastica emex aq bar

Vopsea Hidroizolanta Elastica EMEX AQ BAR


sau membrana poliuretanica, hidroizolatii usoare. Zonele atacate de mucegai sau fungi..., BCA, piatra, caramizi, boltari, tencuieli var-ciment, tencuieli si gleturi de var ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Titan - industrial - titan polylux 830 - grund impregnant

TITAN - Industrial - Titan Polylux 830 - Grund impregnant


recomanda ca grund pe baza de vopsea poliuretanica Polylux 840 pentru pardoseli...Grund epoxidic cu doua componenete pentru suprafete din ciment sau beton. Se ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare

Gama de produse izolatoare si hidroizolatoare


. Culoare: alb, bleu vopsea poliuretan-acrilat pt piscine consum: 400 g... hidroizolatie rigida pe baza de ciment hidroizolatie minerala aplicabila pe suprafete umede... pe hidroizolatie minerala baza de ciment aplicabila pe suprafete umede, flexibila eficienta ... »
Buyer Member 13 ani
Hunedoara
 Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin

Produse pentru impermeabilizarea si protectia betonului prin cristalizare, aplicabile ca mortar subtire


pulverulente pe baza de ciment Portland, silice si multe chimicale active; acestea... anticoroziva a constructiilor orizontale din beton. -MEMBRANA CIMENTOASA FLEXIBILA este...A un produs cimentos pe baza de polimeri, utilizat la etansarea rosturilor permanente ... »
Oferit de:REXIMACO
Buyer Member 2020 ani
Bucuresti
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie... antiderapanta - pereti vopsea lavabila / faianta - optional - subsol. Sistemul... de pietris si calcar (ciment Portland). Aceste produse nu sunt deficitare. Exploatarea ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Impermeabilizare structuri de beton

Impermeabilizare structuri de beton


a operatiunii de reabilitare. In primul rand stratul de vopsea, tencuiala, beton... de ciment care au aderenta mare la fierul beton si la betonul existent asigurand... materiale bazate pe spume poliuretanice si polimeri - fisuri superficiale pentru care ... »
Oferit de:SC BIO TECH SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 
12 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea poliuretanica ciment" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea