Inscrie firma »

vopsea pentru tabla zincata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea pentru tabla zincata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea pentru suprafete zincate

Vopsea pentru suprafete zincate constructii metalice fier forjat


WS-Plast M 4200 – vopsea de calitate superioara, destinata pentru... vopsirea suprafetelor metalice, in special cele zincate in prealabil. Ideal pentru... acoperis din tabla zincata, lucrari din fier forjat, constructii metalice diverse ... »

Pret: 226.1 RON
Oferit de:Euro Vabe Group
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Banc de lucru cu blat din tabla zincata werkmeister

Banc de lucru cu blat din tabla zincata Werkmeister de 1000mm - 1


tabla zincata 2.5mm. Structura metalica vopsita in camp electrostatic cu vopsea... din fier zincat de 40 de mm si picioare metalice albastre. Specificatii tehnice...: Dimensiuni(L/l/h): 1000/700/910mm. Blat din fier zincat de 40mm grosime. Blatul este ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Tabla tip tigla

TABLA TIP TIGLA


Tabla profilata tip tigla, otel/aluminiu, zincata electrolitic, tratata... in profunzime (cu strat dublu de protectie anticoroziva poliester/vopsea), la suprafata... avand strat dublu de acoperire vopsea/lac incolor sau plastisol. Greutate specifica ... »
Buyer Member 11 ani
Brasov
 Tabla dublu faltuibila plannja emka

Tabla dublu faltuibila PLANNJA EMKA


Tabla plana Plannja extramaleabila, cu acoperirea de protectie Hard...Coat; special elaborata, este perfecta pentru cei care doresc sa acopere casa in stilul... foarte cunoscut si folosit la noi in tara. Traditia de a folosi tabla faltuita ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


auto sau utilaje, piese sau compartimente de nave, piese sau table zincate... destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal... agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi ... »

Pret: 29.31 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


de Impregnare Clorcauciuc EMEX pentru suprafete nemetalice. Nu se recomanda pentru tabla... zincata. Produsul este recomandat pentru: - suprafete din otel, schelete... se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX. ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea alchidica satinata emcolor

Vopsea Alchidica Satinata EMCOLOR


supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox..... Are o rezistenta limitata la factori agresivi. Este recomandat pentru elementele... foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru: - suprafete metalice ... »

Pret: 13.67 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea tip auto pentru utilaje emex

Vopsea tip Auto pentru Utilaje EMEX


de constructii supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata sau pentru inox....Emailul Tip Auto pentru Utilaje EMEX este un produs profesional, monocomponent... pentru Utilaje EMEX poate fi colorat in orice nuanta a cartelei RAL ... »

Pret: 19.72 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea metalizata cu efect lovitura de ciocan emex

Vopsea Metalizata cu Efect Lovitura de Ciocan EMEX


supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.... si solventi organici, pentru acoperirea suprafetelor metalice si corectarea defectelor... utilizata profesional pentru protejarea si decorarea suprafetelor metalice interioare ... »

Pret: 21.29 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea hidroizolanta elastica emex aq bar

Vopsea Hidroizolanta Elastica EMEX AQ BAR


, uscate, compacte si absorbante, sau alte suprafete ca: tabla, tabla zincata, tabla... pentru protejarea si decorarea zidariei si tencuielilor, asigurand totodata si o buna... provocate de factorii de mediu. Produsul este utilizat atat pentru hidroizolarea zonelor ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Tigla metalica bilka clasic 35/40 / 0.5 mm - nuante lucioase

Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.5 mm - nuante lucioase


din otel cu o grosime de 0,50 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea... in varianta lucioasa. Material: Tabla din otel, zincata pe ambele parti protejata...Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.5 - nuante lucioase Tabla profilata ... »

Pret: 24.4 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tigla metalica bilka clasic 35/40 / 0.4 - nuante lucioase

Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.4 - nuante lucioase


din otel cu o grosime de 0,40 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea... in varianta lucioasa. Material: Tabla din otel, zincata pe ambele parti protejata...Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.4 - nuante lucioase Tabla profilata ... »

Pret: 21.35 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Tigla metalica bilka clasic 35/40 / 0.5 - nuante mate

Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.5 - nuante mate


din otel cu o grosime de 0,50 mm, zincat (Z200-Z275), acoperit cu un strat de vopsea... in varianta mata. Material: Tabla din otel, zincata pe ambele parti protejata...Tigla metalica Bilka Clasic 35/40 / 0.5 - nuante mate Tabla profilata ... »

Pret: 27.45 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Email auriu sau argintiu bronz-aluminiu emex /kg - auriu

Email Auriu sau Argintiu BRONZ-ALUMINIU EMEX /Kg - Auriu


, sau efectuarea de teste prealabile. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua..., temperatura si intemperii. Este folosit pentru protejarea si vopsirea decorativa a tuturor... recomanda pentru elementele supraterane. Este realizat in doua variante: auriu ... »

Pret: 84.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Dulap special pentru scule/unelte metal si blat

Dulap special pentru scule/unelte metal si blat (depoziteaza 500 kg)


din tabla de otel este protejat cu vopsea pulbere, blat rezistent la zgarieturi.... Sertare cu iesire de 1/2, polite zincate, capacitate incarcare a fiecareia de 50 kg ... »

Pret: 1873 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Email alchidic premium emex gold

Email Alchidic Premium EMEX GOLD


de constructii supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox....), rezistenta la intemperii si luciu persistent. Este recomandat pentru elementele... de protectie pentru: - suprafete metalice: tevi, conducte, containere, calorifere ... »

Pret: 22.34 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email alchidic emex extracolor /kg - gri

Email Alchidic EMEX EXTRACOLOR /Kg - Gri


recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.... si luciu persistent. Este recomandat pentru elementele supraterane. Produsul se fabrica... sau exterioare. Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru ... »

Pret: 17.61 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Email argintiu metalizat bronz-aluminiu emex

Email Argintiu Metalizat Bronz-Aluminiu EMEX


de constructii supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua sau pentru inox.... la lumina, caldura si intemperii. Este folosit pentru protejarea si acoperirea... superioara si de efect. Este recomandat pentru elementele supraterane. Produsul poate fi ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Acoperisuri amenajari case

ACOPERISURI AMENAJARI CASE


REPARATII DE URGENTA INFILTRARI DE APA PRIN ACOPERISURI INVELITORI CU TABLA ZINCATA... si construim acoperisuri din tigla metalica si tabla zincata Cu o experienta de 20... si constructia de acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata, confectionarea ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Acoperisuri amenajari case

ACOPERISURI AMENAJARI CASE


REPARATII DE URGENTA INFILTRARI DE APA PRIN ACOPERISURI INVELITORI CU TABLA ZINCATA... si construim acoperisuri din tigla metalica si tabla zincata Cu o experienta de 20... si constructia de acoperisuri din tigla metalica sau tabla zincata, confectionarea ... »

Pret: 3 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Email alchidic "emex extracolor"

Email Alchidic "Emex Extracolor"


elementelor de constructii supraterane. Nu se recomanda pentru tabla zincata noua... si luciu persistent. Este recomandat pentru elementele supraterane. Produsul se fabrica.... Se foloseste ca strat final in sisteme de protectie pentru: - suprafete metalice ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Caseta  16  chei

Caseta 16 chei


Descriere Cutie metalica cu 16 locuri pentru chei,vopsita normal cu vopsea... Feronerie inclusa: Da Material: Tabla zincata Minim 5 ¬†cutii ptr ¬†comenzi. ... »

Pret: 58 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cabina de vopsit cu filtru uscat

CABINA DE VOPSIT CU FILTRU USCAT


, recomandate pentru vopsele cu solventi sintetici, organici sau pe baza de apa. Filtrarea... construita din tabla zincata si profilata....MODEL GOLD Cabina de vopsit cu filtru uscat de acest tip este indicata pentru ... »
Light Member 13 ani
Harghita
 Cutii  postale promo ( grupaj de  10 buc)

Cutii postale Promo ( grupaj de 10 buc)


: tabla zincata, grosime 0.8 mm Vopsire cu vopsea Hammer lovitura de ciocan...Cutie postala pentru scara bloc- 10 module Date tehnice Material ... »

Pret: 509 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Cutii  postale promo ( grupaj de  10 buc)

Cutii postale Promo ( grupaj de 10 buc)


Cutie postala pentru scara bloc- 10 module Date tehnice Material: tabla... zincata, grosime 0.8 mm Vopsire cu vopsea Hammer lovitura de ciocan Dimensiuni ... »

Pret: 509 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
68 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea pentru tabla zincata" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea