Inscrie firma »

vopsea pentru piscine - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea pentru piscine
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea pentru piscina

VOPSEA PENTRU PISCINA


VOPSEA PENTRU PISCINA - 5 Kg Produsul se situeaza in topul calitatii... generale POOL PLUS 2 este o vopsea speciala folosita pentru protejare suprafetei... pentru piscine cu apa normala si piscine cu apa de mare. Caracteristici tehnice ... »

Pret: 425 RON
Buyer Member 13 ani
Timis
 Vopsea clorcauciuc pentru piscina

Vopsea clorcauciuc pentru piscina


utilizarea pentru acoperirea interioara a piscinelor sau a bazinelor din beton, dar... si vopsirea pardoselilor din beton, fie pentru protejare, fie doar pentru marcare...; - Rezistenta mare la intemperii factori chimici, frecare. Pentru mai multe detalii va ... »
Buyer Member 11 ani
Neamt
 Vopsea pentru piscina carmypool comp. b

Vopsea pentru piscina CARMYPOOL comp. B


Vopsea pentru piscina CARMYPOOL comp. B Vopsea lucioasa bicomponenta pe baza... de rasini pentru piscine, ce asigura rezistenta exceptionala impotriva razelor UV ... »

Pret: 790.93 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea pentru piscina carmypool aqua blue comp. a

Vopsea pentru piscina CARMYPOOL AQUA BLUE comp. A


Vopsea pentru piscina CARMYPOOL AQUA BLUE comp. A Vopsea lucioasa... bicomponenta pe baza de rasini pentru piscine, ce asigura rezistenta exceptionala impotriva ... »

Pret: 232.48 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Titan - decoration - piscinas - vopsea pentru piscine

TITAN - Decoration - Piscinas - Vopsea pentru piscine


Vopsea pentru piscine de beton, pe baza de apa, cu uscare rapida. Vopsea ... »
Oferit de:Color Home SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Vopsea clorcauciuc pentru piscine

Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX


de interior, cat si in conditii de exterior. Recomandata in special pentru piscine... se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX.... si la frecare, are ca destinatie principala utilizarea pentru acoperirea interioara ... »

Pret: 32.47 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica pentru piscine si

Vopsea epoxidica pentru piscine si rezervoare "Epokoat Swimming"


Epokoat Swimming este o vopsea epoxidica pentru finisarea piscinelor... de alcool etilic, pentru piscine (o alternativa a placilor traditionale sau mozaicului... bicomponenta pe baza de alcool etilic, pentru piscine, rezervoare de apa potabila ... »

Pret: 15.5 EUR
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea piscine beton

Vopsea piscine beton


Vopsea speciala pentru piscinele din beton. Culori Bleu, Azur, Nisip, Alb ... »

Pret: 25 EUR
Bronze Member 12 ani
Timis
Comanda acum
 Diluant pentru vopsele clorcauciuc emex

Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX


produse carora le este destinat sunt: Vopsea Clorcauciuc pentru Piscine EMEX, Grund...Diluantul pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX este un produs profesional, realizat... controlata cu vopsele speciale. Domenii de Utilizare: Diluantul pentru Vopsele ... »

Pret: 15.12 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc emex

Vopsea Clorcauciuc EMEX


). Este produs in doua variante: pentru trafic si medii agresive, sau pentru piscine... pentru protectia suprafetelor de otel, beton si lemn, la interior, sau la exterior.... Este utilizat atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru intretinerea ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Piscine supraterane

piscine supraterane


. Rapid si usor de instalat, o piscina supraterana in gradina casei aduce bucurie... la exterior este protejat cu o vopsea pe baza de rasini.Cele doua extremitati....Pe exteriorul peretelui piscinei sunt montati stalpi de sustinere pentru stabilizarea ... »
Oferit de:KASTA METAL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Robot piscine zenit 30

Robot piscine ZENIT 30


Garantie 3 ani. Pentru piscinele cu mozaic,faianta sau vopsea se monteaza perii... ciclu de 2,5 ore lungime cablu 18m Pentru piscine de pana la 15m. Perie...Robotul Zenit 30, produs de Maytronics, este destinat curatirii piscinelor ... »

Pret: 1720 EUR
Bronze Member 12 ani
Timis
Comanda acum
 Duraziv cu kauciuc - adeziv alb flexibil piscine,

DURAZIV cu Kauciuc - Adeziv alb flexibil piscine, int-ext AM 14


Indicatii: * Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic * Adaptat... conditii:- placi ceramice speciale pentru piscina sau orice placi ceramice portelanate... pentru placari in spatii umede * Rezistenta deosebita prin aditivare cu cauciuc ... »

Pret: 54.31 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vopsea hidroizolanta elastica emex aq bar

Vopsea Hidroizolanta Elastica EMEX AQ BAR


expuse la apa, (recomandat pentru piscine), cat si pentru protectia celor expuse... pentru protejarea si decorarea zidariei si tencuielilor, asigurand totodata si o buna... provocate de factorii de mediu. Produsul este utilizat atat pentru hidroizolarea zonelor ... »

Pret: 22.21 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea epoxidica bicomponenta emex

Vopsea Epoxidica Bicomponenta EMEX


destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea suprafetelor din metal... agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi.... Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda curatirea ... »

Pret: 29.31 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i

Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM


Adeziv alb flexibil pentru piscine, interior ?i exterior Duraziv cu Kauciuc AM... alba Pentru placarea piscinelor cu ceramica si mozaic Placari in strat de 4-10 mm..., cu urmatoarele materiale si in urmatoarele conditii: - placi ceramice speciale pentru piscina ... »

Pret: 48.79 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea clorcauciuc pentru pardoseli

Vopsea Clorcauciuc pentru Pardoseli si Trafic EMEX


protectie la trafic, umezeala dar si un aspect superior, dar si pentru piscine.... Diluarea se va face cu Diluant pentru Vopsele Clorcauciuc EMEX....Vopseaua Clorcauciuc pentru Pardoseli EMEX este un produs monocomponent ... »

Pret: 31.81 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea poliuretanica bicomponenta emex / bidon 4 kg

Vopsea Poliuretanica Bicomponenta EMEX / Bidon 4 Kg


Bicomponenta EMEX este destinata utilizarii profesionale pentru protejarea si decorarea... agrementata sanitar si este recomandata pentru conditii speciale de igiena cum ar fi.... Pentru pregatirea corespunzatoare a suprafetelor metalice se recomanda curatirea ... »

Pret: 127.2 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Hidroizolatie bicomponenta pensulabila pentru beton,

Hidroizolatie bicomponenta pensulabila pentru beton, Mapelastic Smart


. Material de constructie folosit cu rol de hidroizolatie pentru suprafete supuse...! Hidroizolatia aplicata la socluri se poate vopsi cu vopsele din gama Elastocolor..., terase, balcoane, bai, piscine. Hidroizolatia constituie si protectie anticoroziva ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 M/s trollfjord (hurtigruten)

M/S Trollfjord (hurtigruten)


pentru MS Trollfjord Doua motoare cu elicie Piscina Cos.... Necesita lipire si vopsire. Accesorii (vopsele, adeziv, pensule, etc.) neincluse... detaliat Stand display Decaluri pentru MS Trollfjord, Hurtigruten ... »

Pret: 32 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Vapor de croaziera ms midnatsol

Vapor de Croaziera MS Midnatsol


pentru MS Midnatsol. 2 capsule pentru motoare, cu elice. Piscina. Cos de fum... detaliat. Cosuri de fum detaliate. Autocolante detaliate decorative. Suport pentru... si asamblare. Necesita vopsea si adeziv (nu sunt incluse). Sunt recomandate urmatoarele ... »

Pret: 33.66 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Vapor de croaziera ms trollfjord

Vapor de Croaziera MS Trollfjord


pentru MS Trollfjord. 2 capsule pentru motoare, cu elice. Piscina. Cos de fum... detaliat. Cosuri de fum detaliate. Autocolante detaliate decorative. Suport pentru... si asamblare. Necesita vopsea si adeziv (nu sunt incluse). Sunt recomandate urmatoarele ... »

Pret: 33.66 RON
Buyer Member 6 ani
Bacau
 Vapor de croaziera ms trollfjord

Vapor de Croaziera MS Trollfjord


capsule pentru motoare, cu elice.Piscina.Cos de fum detaliat.Cosuri de fum detaliate...:Punti detaliate cu caracteristici structurale.Componente specifice pentru MS Trollfjord.2....Autocolante detaliate decorative.Suport pentru prezentare.Pachetul contine 43 de piese ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Vapor de croaziera ms midnatsol

Vapor de Croaziera MS Midnatsol


capsule pentru motoare, cu elice.Piscina.Cos de fum detaliat.Cosuri de fum detaliate...:Punti detaliate cu caracteristici structurale.Componente specifice pentru MS Midnatsol.2....Autocolante detaliate decorative.Suport pentru prezentare.Pachetul contine 42 de piese ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 6 ani
Arges
 Vapor de croaziera ms trollfjord

Vapor de Croaziera MS Trollfjord


capsule pentru motoare, cu elice.Piscina.Cos de fum detaliat.Cosuri de fum detaliate....\nCaracteristici:Punti detaliate cu caracteristici structurale.Componente specifice pentru MS Trollfjord.2....Autocolante detaliate decorative.Suport pentru prezentare.Pachetul contine 43 de piese ... »

Pret: 34 RON
Buyer Member 8 ani
Alba
38 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"vopsea pentru piscine" in Firme Hot - 11 Rezultat(e)
Folositi cautarea