Inscrie firma »

vopsea pentru lemn exterior - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vopsea pentru lemn exterior
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vopsea acrilica pentru lemn exterior

Vopsea acrilica pentru lemn exterior


Vopsea acrilica pe baza de apa, intarita alchidic, semimata. Vopseaua lasa sa... se vada venatura lemnului. Formeaza acoperire extrem de durabila, flexibila... sau prin pulverizare. Ofera cel mai bun raport calitate / pret. Pentru paletar si ale detalii va ... »
 579 vopsea lemn&metal

579 Vopsea lemn&metal Interior&exterior


in interior cat si-n exterior. Recomandata pentru suprafete amorsate din lemn sau metal...Vopsea alchidica de calitate superioara cu rezistenta indelungata atat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 579 vopsea lemn&metal

579 Vopsea lemn&metal Interior&exterior


in interior cat si-n exterior. Recomandata pentru suprafete amorsate din lemn sau metal...Vopsea alchidica de calitate superioara cu rezistenta indelungata atat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Extra fasadowa vopsea acrilica in emulsie

Extra Fasadowa vopsea acrilica in emulsie pentru exterior


, pe lemn si materiale lemnoase. Stratul de vopsea aplicat este mat, durabil, rezistent...Vopseaua Extra Fasadowa SNIEZKA este destinata atat pentru zugravirea... de variante). Ambalaj:1, 3, 5, 10 si 15L pentru alb si 1, 3, 5 si 10L pentru cele ... »
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Stas nr. 15 - vopsea superlavabila superalba de

STAS nr. 15 - Vopsea superlavabila superalba de exterior


in constructii, pentru decorarea si protejarea suprafetelor din lemn, zidarie, azbociment...Vopseaua superlavabila superalba de exterior STAS nr. 15 se utilizeaza ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Email, vopsele protectie lemn, beton

Email, vopsele protectie lemn, beton sistemul 544


la interior si exterior a tamplariilor din lemn, constructii metalice, structuri din beton..., cu rezistenta superioara la intemperii, luciu deosebit. Se utilizeaza pentru protectia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vopsea rezistenta pe baza de ulei - 2,50 l

Vopsea rezistenta pe baza de ulei - 2,50 L


de lemn exterior: fatade, jucarii, ferestre. Potrivit si pentru restaurarea...Vopsea de acoperire din uleiuri naturale. Potrivit pentru toate tipurile... monumentelor istorice. Vopseaua pe baza de ulei permite lemnului sa respire, favorizand ... »

Pret: 74.4 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Valti color- lasura transparenta pentru lemn

VALTI COLOR- lasura transparenta pentru lemn


VALTTI COLOR Lasura transparenta mata pentru lemn Descriere: Lazura... de finisare mata, semi-transparenta, pentru utilizare pe suprafete lemnoase la exterior.... Disponibila intr-o gama larga de culori atractive. Exemple de utilizare: pereti din lemn ... »
Oferit de:SC DECOROLA SRL
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Lac yacht pentru exterior kober - 18 l

Lac yacht pentru exterior Kober - 18 L


Lac yacht pentru exterior Kober - 18 L Lac premium destinat protectiei... lemnului exploatat la exterior si ambarcatiuni. Rezistenta foarte buna ... »

Pret: 309.99 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Bait pentru lemn rost - 0.75 l

Bait pentru lemn ROST - 0.75 l


Bait pentru lemn ROST - 0.75 l Bait pe baza de solvent conceput pentru... conceput pentru finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate... finisarea decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate la interior ... »

Pret: 15.54 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Bait pentru lemn rost - 4 l

Bait pentru lemn ROST - 4 l


Bait pentru lemn ROST - 4 l Bait pe baza de solvent conceput pentru finisarea... decorativa si de protectie a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior... sau exterior. Datorita formulei sale speciale, patrunde adanc in structura lemnului, punand ... »

Pret: 76.56 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea pulbere electrostatica

Vopsea pulbere electrostatica


Ral-uri pentru interior si exterior; Vopsea pulbere de nuante cu efect special... pentru calorifere; Vopsea pulbere decorativa; Vopsea pulbere cu efect de lemn...; Vopsea pulbere cu efect de metal; Vopsea pulbere pentru zincare cu rezistenta ... »
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Lac pentru lemn rost - 0.75 l

Lac pentru lemn ROST - 0.75 l


Lac pentru lemn ROST - 0.75 l Lac ce pune in valoare textura naturala... decorativa a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior Beneficii... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule ... »

Pret: 16.62 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn rost - 2.5 l

Lac pentru lemn ROST - 2.5 l


Lac pentru lemn ROST - 2.5 l Lac ce pune in valoare textura naturala... decorativa a suprafetelor din lemn, utilizate la interior si exterior Beneficii... principale: Formeaza sistem cu ROST BAIT 2 in 1 pentru lemn Formeaza pelicule ... »

Pret: 51.94 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 5 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 5 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 5 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 129.46 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn cu teflon ® savana - 25 l

Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l


Lac pentru lemn cu Teflon ® Savana - 25 l Pot fi folosite atat pentru... suprafete de lemn de interior, cat si pentru cele aflate in aer liber, la 25 litri.... Utilizare: Finisarea decorativa si de protectie, la exterior sau interior ... »

Pret: 621.36 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Vopsea satinata economica emcolor

Vopsea Satinata Economica Emcolor


, sau lemn, atat la interior, cat si la exterior. Pentru suprafete metalice se aplica mai... foloseste ca strat final pentru acoperirea decorativa a suprafetelor din otel, beton... recomandat pentru protejarea elementelor de constructii supraterane. Vopsirea se ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea clorcauciuc emex

Vopsea Clorcauciuc EMEX


pentru protectia suprafetelor de otel, beton si lemn, la interior, sau la exterior.... Este utilizat atat pentru acoperirea suprafetelor noi, cat si pentru intretinerea... si protectia celor care au mai fost vopsite. Produsul este recomandat pentru trafic ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vopsea izolatoare termic pentru

Vopsea izolatoare termic pentru interior / exterior - Viterm T (Viterm - Total)


utilizata pentru acoperiri interioare si/sau exterioare. Pelicula de vopsea se constitue.... 5.2. Se poate aplica o amorsa pentru vopsele acrilo-stirenice 5.3. Inainte...1. Viterm-T se foloseste pentru suprafete interioare si exterioare ... »

Pret: 22 RON
Oferit de:SC POZITON SRL
Buyer Member 10 ani
Bistrita-Nasaud
 Vopsea spray toate culorile

Vopsea spray toate culorile


interior si exterior, pentru multiple aplicatii domestice, profesionale si de timp... liber. HAPPY COLOR ACRILIC este adaptat pentru diverse suprafete, precum: lemnul...HAPPY COLOR ACRILIC este un email spray lucios, cu uscare rapida, pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Spray vopsea premium crom

Spray vopsea premium crom


Vopsea PREMIUM de inalta calitate, pentru obtinerea efectului cromat. Formula... si pentru cele de exterior. Specificatii: - Dupa uscare, nu prezinta componente... speciala rezistenta la coroziune permite folosirea atat pentru obiecte de interior cat ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa savana - 0.75

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 0.75 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior... a elementelor si constructiilor din lemn: usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane ... »

Pret: 27.18 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa savana - 2.5 l

Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l


Lac acrilic pentru lemn pe baza de apa Savana - 2.5 l Pe baza de lemn pentru... finisarea decorativa si de protectie a lemnului expus la exterior si/sau interior... si constructiilor din lemn: usi, tocuri de usi si ferestre, pergole, obloane, garduri, mobilier ... »

Pret: 81.51 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 0.75 l Lac pentru... lemn Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat... decorativa si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura ... »

Pret: 26.21 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Lac pentru lemn pe baza solvent cu teflon ® savana -

Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l


Lac pentru lemn pe baza solvent cu Teflon ® Savana - 2.5 l Lac pentru lemn... Savana ce poate fi folosit atat pentru suprafete de lemn de interior, cat si pentru... si de protectie, la exterior sau interior, a suprafetelor din lemn. Asigura finisare lucioasa ... »

Pret: 72.81 RON
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
525 produse / 21 pagini
25 produse pe pagina.

"vopsea pentru lemn exterior" in Firme Hot - 15 Rezultat(e)
Folositi cautarea