Inscrie firma »

verificatori atestati de proiecte af - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre verificatori atestati de proiecte af
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare sprijinire incinta amplasata in zone

Proiectare SPRIJINIRE INCINTA amplasata in zone urbane


de proiecte atestat în domeniul Af, în conformitate cu Ghidul privind modul... adanci in zone urbane. Proiectele sunt verificate de catre un verificator...ConTrust Group ofera servicii de proiectare pentru sprijniri de pamant ... »

Pret: 3 EUR
Oferit de:ConTrust Group
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Expertiza tehnica constructii

Expertiza Tehnica constructii


(MLPTL): - Diriginti/Inspectori de Santier, AQ, CQ, Verificatori de proiecte si Experti Tehnici...Expertizare tehnica, Consultanta si inginerie, Arhitectura si Proiectare... / recunoscut /atestat/ autorizat de : - ISC - Sef laborator si Sefi Profile - MLPAT ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale

Expertize tehnice pentru constructii civile si industriale


ale fundatiilor ) semnat si stampilat de verificator recunoscut/atestat/autorizat MLPAT... domeniu Af; -Poze semnificative ale cladirilor si starii de degradare... de expert tehnic recunoscut/atestat/autorizat MLPAT domeniu A1, A2, cu concluzii ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Studii geotehnice, geologotehnice , hidrogeologice si impact de mediu

Studii Geotehnice, Geologotehnice , Hidrogeologice si Impact de Mediu


(MLPTL): - Diriginti/Inspectori de Santier, AQ, CQ, Verificatori de proiecte si Experti Tehnici... si Inginerie, Proiectare si Dirigentie santier, Testari in situ constructii si cai... si Proiectare – PUZ, PUD, CU, PAC, PTh+DDE Personal competent / recunoscut ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Monitorizarea in situ a constructiilor

Monitorizarea in situ a constructiilor


/Inspectori de Santier, AQ, CQ, Verificatori de proiecte si Experti Tehnici pe domeniile Af, A1, A2..., Consultanta si inginerie, Arhitectura si Proiectare, Testari in situ constructii si cai..., PUD, CU, PAC, PTh+DDE Personal competent / recunoscut /atestat/ autorizat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta si studii geotehnioce

Consultanta si studii geotehnioce


un verificator atestat. - predarea documentatie beneficiarului Esti un proprietarul unei... de siguranta a valorilor parametrilor care vor fi utilizati in proiectarea geotehnica... permite proiectelor de reabilitare, modernizare, consolidare, a unei cladiri vechi ... »
Buyer Member 12 ani
Sibiu
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"verificatori atestati de proiecte af" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea