Inscrie firma »

vaselina protectie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vaselina protectie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vaselina protectie xado, 15 lei

Vaselina protectie Xado, 15 lei


Vaselina de protectie folsita pentru a reduce a proteja rulmentii impotriva.... Vaselina de protectie Xado este o alternativa universala a tuturor vaselinelor, noua sa... poate asigura protectie impotriva uzurii pana la 10 000 de turatii pe minut ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vaselina cosmetica emoliere si

Vaselina cosmetica emoliere si protectie 10 gr Cosmetica Verde


Vaselina cosmetica emoliere si protectie 10 gr Cosmetica Verde  FV4Vaselina... cosmetica "emoliere si protectie" Inmoaie, hidrateaza si protejeaza pielea. Combate ... »

Pret: 4.99 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Vaselina siliconica

Vaselina siliconica


. Adecvat pentru protectia sistemelor de aprindere impotriva umiditatii, in special ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Abro vaselina

ABRO VASELINA


 foloseste in conformitate cu instructiunile producatorului furnizate pe eticheta. Produsul prezinta pe ambalaj toate avertizarile impuse de legislatia in vigoare. Vaselina... si oxidare. Ofera maxima protectie la lubrifierea rulmentilor utilizati la toate tipurile ... »

Pret: 22.94 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vaselina multifunctionala de culoare deschisa

Vaselina multifunctionala de culoare deschisa


Vaselina multifunctionala este o vaselina de litiu pe baza de ulei mineral... cu antioxidanti si substante de protectie anticoroziva. Aderenta mai buna datorita polimerilor... si de alunecare in cazul unei solicitari normale. Protectie anticoroziva sigura, foarte ... »
Buyer Member 12 ani
Hunedoara
 Vaselina mulinete

Vaselina mulinete


Tub vaselina pentru lubrifierea angrenajului mulinetei. Asigura o pelicula fina... de protectie intre mecanismele interne in miscare. Greutate - 15g; ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Mastercare vaselina multifunctionala

Mastercare Vaselina Multifunctionala


<p> <strong>Mastercare Vaselina Multifunctionala.... Are o utilizare universala in domeniul auto, oferind protectie anticoroziva, fiind... rezistenta la apa rece sau fierbinte. <strong>Mastercare Vaselina Multifunctionala ... »

Pret: 13.5 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vaselina universala, 396 g

VASELINA UNIVERSALA, 396 g


excelenta si proprietati anticorozive! Vaselina multifunctionala pentru pompa de gresare.... Formula pe baza de ulei de calitate, excelenta pentru protectia anti...-uzura sau la presiune extrema. Temperatura de functionare tipica pentru vaselina multifunctionala ... »

Pret: 25.49 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Vaselina universala ch2404

Vaselina universala CH2404


Lubrifiere excelenta si proprietati anticorozive! Vaselina multifunctionala..., excelenta pentru protectia anti-uzura sau la presiune extrema. - Temperatura... de functionare tipica pentru vaselina multifunctionala este -25°C pana la +95°C. - Se ... »

Pret: 21 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Set vaselina universala

Set vaselina universala


Lubrifiere excelenta si proprietati anticorozive! Vaselina multifunctionala..., excelenta pentru protectia anti-uzura sau la presiune extrema - Temperatura... de functionare tipica pentru vaselina multifunctionala este -25°C pana la +95°C. - Se ... »

Pret: 41 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Vaselina 454g

Vaselina 454g


Vaselina superfina, realizata pe baza de sapun cu litiu, uleiuri... si inhibitori de rugina si oxidare. Ofera maxima protectie la lubrifierea rulmentilor ... »

Pret: 23 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Spray vaselina alba cyclo

SPRAY VASELINA ALBA CYCLO


flexibila. Formula lichefiata superioara de vaselina lubrifianta. Ramane moale... ca o vaselina lubrifianta. - Excelenta pentru aplicatii cu toleranta apropiata unde... este necesara protectia de durata si lubrifierea metal pe metal si metal pe plastic ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 14 ani
Suceava
 Metabond vaselina 400g

Metabond Vaselina 400g


Este o vaselina exceptionala cu intrebuintari multiple, supraalcalin.... Avantajele utilizari: asigura o protectie de lunga durata atat la sarcini reduse... de vaseline sau de sine statator. Domenii de utilizare: Industria constructoare ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Vaselina de remediere xado, 17 lei

Vaselina de remediere Xado, 17 lei


Vaselina de remediere este folosita pentru repararea si protejarea rulmentilor... recomanda folosirea vaselinei de protectie. In cazul vaselinei de remediere, gradul... de reparare este de circa 50%. Vaselina de remediere inlatura reziduurile in mod rapid ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vaselina shell alvania 2760b

Vaselina Shell ALVANIA 2760B


; mentinerea protectiei in cele mai severe conditii de utilizare. -intervale de schimb f ... »
Oferit de:Antos Grup SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Cyclo white grease - vaselina alba

Cyclo White Grease - Vaselina Alba


<p> <strong>Cyclo White Grease - Vaselina Alba... a se usca. Aceasta vaselina alba va reduce uzura, elimina scartaitul... si indeparteaza umiditatea. Penetreaza si se aseaza ca o vaselina lubrifianta. Este excelenta ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Mastercare vaselina alba cu teflon (ptfe)

Mastercare Vaselina Alba cu Teflon (PTFE)


<p> <strong>Mastercare Vaselina Alba cu Teflon (PTFE...)</strong> este ideala pentru lubrifierea si protectia de lunga durata impotriva ruginii... si oxidarii. <strong>Mastercare Vaselina Alba cu Teflon (PTFE ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Vaselina multifunctionala 396gr gunk

Vaselina multifunctionala 396gr Gunk


pe baza de ulei de calitate, excelenta pentru protectia anti-uzura sau la presiune... extrema. Temperatura de functionare tipica pentru vaselina multifunctionala este -25 ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Vaselina grafitata, lotos 420g

Vaselina grafitata, Lotos 420g


Lotos Vaselina grafitata este o unsoare multifunctionala pe baza de sapun... -Protectie excelenta anti-coroziva -Stabilitate chimica si mecanica foarte buna ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 2 ani
Cluj
 Vaselina (unsoare )mol liton lt2 ep

Vaselina (unsoare )MOL LITON LT2 EP


bune. Asigura reducerea frecarrii;i uzurii, precum si protectie anticoroziva ... »

Pret: 115 RON
Oferit de:Antos Grup SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Spray vaselina, 300ml, alb, e-coll

Spray vaselina, 300ml, alb, E-COLL


Spray vaselina| Fara silicon | Protectie anticoroziva | Impiedica uzura... role ax in industriaferoviara | Pentru gresarea rulmentilor la masini | Vaselina ... »
Silver Member 7 ani
Iasi
 Vaselina ca3 200g

Vaselina CA3 200g


Vaselina auto Ca3 200gVaselina auto obtinuta din uleiuri cu un grad ridicat... echipamentului pot aparea conditii extreme.Caracteristici excelente de presiune extrema.Protectie ... »

Pret: 8 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Vaselina ca3 800g

Vaselina CA3 800g


Vaselina auto 800gVaselina auto obtinuta din uleiuri cu un grad ridicat... echipamentului pot aparea conditii extreme.Caracteristici excelente de presiune extrema.Protectie ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 3 ani
Bucuresti
 Vaselina revitalizanta universala, 2 lei

Vaselina revitalizanta universala, 2 lei


). Vaselina Tratament XADO Universala se situeaza ca actiune intre Vaselina de Protectie...Vaselina Revitalizanta XADO Universala apartine noii generatii de vaseline... universala a oricarei vaseline auto si poate fi amestecata in proportii diferite ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
210 produse / 9 pagini
25 produse pe pagina.

"vaselina protectie" in Firme Hot - 6 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea