Inscrie firma »

vas cauciuc - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre vas cauciuc
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vase mortar

VASE MORTAR


VASE MORTAR CAUCIUCAT 24 L VASE MORTAR CAUCIUCAT 13 L VASE MORTAR CAUCIUCAT... 18 L VASE MORTAR CAUCIUCAT 10 L VASE MORTAR CAUCIUCAT 11 L VASE MORTAR... CAUCIUCAT 14 L VASE MORTAR CAUCIUCAT 20 L VASE MORTAR CAUCIUCAT 40 L PENTRU DETALII ... »
Oferit de:Euskadi Invest
Buyer Member 14 ani
Tulcea
 Membrana vas hidrofor

Membrana vas hidrofor


SC FLUIDIQA SRL comercializeaza membrane cauciuc pentru vase hidrofor Varem... cu capacitati de la 5 la 1000 litri. Membranele VAREM din cauciuc butil alimentar au... in contact cu peretii metalici ai vasului. ... »
Oferit de:SC FLUIDIQA SRL
Light Member 11 ani
Timis
 Cauciuc chemonit 33

CAUCIUC CHEMONIT 33


CHEMONIT 33 este un cauciuc pe baza de cauciuc natural care trebuie vulcanizat... care sunt expuse unui mare stres chimic, mecanic si termic, cum ar fi vase... de depozitare, celule de filtrare, vase de amestecare, cristalizatoare, centrifuge si tevi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemonit 31

CAUCIUC CHEMONIT 31


Cauciucul CHEMONIT 31 este un material pe baza de cauciuc natural,ce poate fi...: - protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMONIT 31 este folosita in intreaga lume...: vase de stocare, celule de filtrare, agitatoare, cristalizoare, centrifuge si tevi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemonit 35

CAUCIUC CHEMONIT 35


CHEMONIT 35 este un cauciuc de protectie dur, pe baza de carbune si cauciuc... de acizi si baze. UTILIZARI - protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMONIT 35... si termic cum ar fi: vase de stocare, celule de filtrare, agitatoare, cristalizoare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 11

CAUCIUC CHEMOLINE 11


CAUCIUC CHEMOLINE 11 este un cauciuc moale vulcanizat, de culoare gri î...;nchis, pe baza de polietilena clorosulfonata; (CSM). CAUCIUCUL CHEMOLINE 11 ofera... de asteptare pana la vulcanizarea completa. Cauciucul poate fi pus sub tensiune chimice ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 55 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 55 CN


CHEMOLINE 55 CN este un cauciuc pe baza de polimer natural de cauciuc... pina la vulcanizarea completa. Imediat dupa aplicarea cauciucului materialul... proprieti ale cauciucului CHEMOLINE 55 amintim: -rezistenta mare la abraziune ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc  chemoline rt

CAUCIUC CHEMOLINE RT


CHEMOLINE RT este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc... principalele proprieti ale cauciucului CHEMOLINE RT CN amintim: - puternica rezistena... de sodiu sau acid cromic. -protectia anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE RT CN ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 4 b

CAUCIUC CHEMOLINE 4 B


CHEMOLINE 4 B este un cauciuc pe baza de brombutil (BIIR) si poate fi.... Printre principalele proprietati ale cauciucului CHEMOLINE 4 B enumeram: - rezistenta... saturati. -Protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 4 B este folosita ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 14

CAUCIUC CHEMOLINE 14


CHEMOLINE 14 este un cauciuc de protectie anticoroziva moale, pe baza...: -protectia anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE 14 este folosita in intreaga lume..., la stresul mecanic si termic cum ar fi: vase de stocare, celule de filtrare, agitatoare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 14

CAUCIUC CHEMOLINE 14


CAUCIUCUL CHEMOLINE 14 este pe baza de bromobutil (BIIR), ce poate fi... si termic cum ar fi: vase de stocare, celule de filtrare, agitatoare, cristalizatoare... de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul specializat in aplicarea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 70 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 70 CN


CHEMOLINE 70 CN este un cauciuc moale pe baza de clorobutil si policlorvinil..., mecanic si termic, cum ar fi rezervoare, celule ale filtrelor, vase pentru amestecuri... de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul specializat in aplicarea ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 55

CAUCIUC CHEMOLINE 55


CHEMOLINE 55 este un cauciuc negru din cauciuc moale, pe baza de polimer... natural de cauciuc, ce poate fi vulcanizat in atelier cu aer fierbinte sau cu abur... in autoclava. Printre principalele proprietati ale cauciucului CHEMOLINE 55 amintim ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemonit 18

CAUCIUC CHEMONIT 18


CHEMONIT 18 este un cauciuc dur grafitat cu prorietati de disipare... electrostatica, pe baza de cauciuc natural ce poate fi vulcanizat in atelier cu aer fierbinte... sau abur in autoclava. Printre principalele proprietatile ale cauciucului CHEMONIT 18 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemonit 18

CAUCIUC CHEMONIT 18


CHEMONIT 18 este un cauciuc dur grafitat cu prorietati de disipare... electrostatica, pe baza de cauciuc natural ce poate fi vulcanizat in atelier cu aer fierbinte... - rezistenta termica la soc. UTILIZARI: Protectia anticoroziva prin cauciucare ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 13

CAUCIUC CHEMOLINE 13


CAUCIUCUL CHEMOLINE 13 este un material negru din cauciuc moale, pe baza... de cauciuc bromobutilic (BIIR), care poate fi vulcanizat atat în atelier cu aer... prin cauciucare a CHEMOLINE 13 este folosita in intreaga lume in industria chimica, a clorului ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 10

CAUCIUC CHEMOLINE 10


CAUCIUCUL CHEMOLINE 10 este produs de protectie anticoroziva, un cauciuc moale... de culoare neagra pe baza de cauciuc clorbutylic (CIIR/CR), pregatit cu un tip de adeziv.... Cauciucul se aplica pe otel, beton sau alte substraturi cu ajutorul adezivilor speciali ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemonit 181

CAUCIUC CHEMONIT 181


CHEMONIT 181 este un cauciuc care are la baza poliizopren si cauciuc stiren.... Printre principalele proprietatile ale cauciucului CHEMONIT 181 enumeram: rezistenta... acest cauciuc este agrementat pentru utilizarea in instalatiile de obtinere a apei ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 12

CAUCIUC CHEMOLINE 12


CHEMOLINE 12 este produs de protectie anticoroziva, un cauciuc negru moale.... -Protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 12 este folosita in intreaga lume... ridicate,cum ar fi vase de stocare, celule de filtrare, agitatoare si debitmetre pot fi ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Dezinfectant pentru vase

Dezinfectant pentru vase


. DOMENIUL DE INTREBUINTARE: Pentru pavimente elastice, gresii, PVC, linoleum, cauciuc ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vas pirat-capitanul hook

Vas pirat-Capitanul Hook


Vas pirat - Capitanul HookDimensiuni: 37x17x34cmVarsta recomandata: 3+Material...!Cand copilul dumneavoastra il va urma pe Peter Pan si va urca la bordul Vasului Pirat, va...! Sa inceapa aventura!Jucarie ecologica, fabricata din lemn de arbore de cauciuc ... »

Pret: 145.99 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Remacoat pasta de reparatie pentru cauciuc

REMACOAT PASTA DE REPARATIE PENTRU CAUCIUC


utilizata pentru : -repararea vaselor captusite cu cauciuc -reparatia conductelor...PASTA DE REPARATIE TIP REMACOAT PENTRU CAUCIUC este elastica, pe baza... varietate de substraturi cum ar fi otel, captuseli din cauciuc moale, grafit si ceramice ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Vase dewar c369.1

Vase Dewar C369.1


Descriere generala: Pentru depozitarea nitrogenului lichid Vasele sunt... din sticla argintata Sticla este infasurata in spuma cauciucata pentru a preveni ... »
Oferit de:Global Step
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Cauciuc anticoroziv chemoline 11 (csm)

Cauciuc anticoroziv Chemoline 11 (CSM)


de cauciuc moale CHEMOLINE 11 sunt: rezistenta puternica la acizi minerali, baze... de electrogalvanizare. CHEMOLINE 11 este utilizat ca protectie impotriva coroziunii in vase de beton ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aspirator nazal nip, para cauciuc

Aspirator nazal Nip, para cauciuc


Aspirator nazal Nip, para cauciuc, adaptorul din polipropilena cu varf... ranirii. Caracteristici: Para din cauciuc rezistenta cu putere mare de suctie; Usor... de curatat in masina de spalat vase, sterilizator sau apa; Nu contine BPA; Specificatii ... »

Pret: 18 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
814 produse / 33 pagini
25 produse pe pagina.

"vas cauciuc" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea