Inscrie firma »

utilaje parcuri gradini - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre utilaje parcuri gradini
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Utilaje pentru turnarea bordurilor

Utilaje pentru turnarea bordurilor


pentru orice tip de bordura, la trotuare, drumuri, gradini, parcuri, spatii publice...Utilajele pentru turnarea bordurilor ofera o executie rapida si eficienta.... Cu aceste utilaje costurile sunt reduse si produsul finit este superior bordurilor ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Utilaj pentru sapat santuri

Utilaj pentru sapat santuri


saparea santului la sisteme de irigare, borduri in gradini si parcuri. Cu ajutorul...Sunt dotate cu rotoare usor de inlocuit. Cu aceste utilaje se executa rapid ... »
Light Member 14 ani
Cluj
 Amenajari peisagere

AMENAJARI PEISAGERE


de parcuri, gradini, zone de promenada si relaxare, locuri de joaca, dotari ale bazelor... si modalitati de intretinere accesibile si rapide. T&C Development dispune de utilaje ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Amenajari spatii verzi

Amenajari spatii verzi


in proiectare si executie, pentru parcuri, gradini, sisteme de irigatii, gazonare, alei... de peisaj! Avem toate utilajele profesionale si resurse proprii pentru lucrul terenului... maxima in peisagistica! Am realizat: peste 2000 de gradini private, peste 200 spatii ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Tocator mobil pentru crengi si busteni - h 980/300 - pezzolato

TOCATOR MOBIL PENTRU CRENGI SI BUSTENI - H 980/300 - PEZZOLATO


, de asemeni pot fi utilizate pentru curatarea si intretinerea parcurilor si gradinilor ... »
Gold Member 14 ani
Harghita
 Lucrari de iluminat cu fibra optica luminoasa

LUCRARI DE ILUMINAT CU FIBRA OPTICA LUMINOASA


luminoasa in cadrul piscinelor, caselor, gradinilor, parcurilor, spatiilor comerciale... SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie. Lucram ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Plasa sudata zincata - tregalv welded

Plasa sudata zincata - Tregalv welded


imprejmuiri, este ideala pentru gradini si parcuri; gard pentru delimitari drumuri..., autostrazi, cai ferate; protectii industriale pentru utilaje; cotete pasari, custi ... »
Oferit de:SC Trefo SA
Buyer Member 12 ani
Galati
 Iluminat exterior

ILUMINAT EXTERIOR


si tuneluri, arene sportive, parcuri, gradini, zone de recreere, inclusiv sisteme... SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie. Lucram ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Mulcer agricol berti tfh/m

MULCER AGRICOL BERTI TFH/M


la 6 cm grosime din culturi deschise, terenuri necultivate, parcuri, gradini, etc... reversibil. Utilajul este disponibil in variante de cu masa de lucru de 180, 200, 220 ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Freza zapada honda hs622et

Freza zapada HONDA HS622ET


, ansambluri rezidentiale, trotuare, alei, parcuri, scoli, gradinite, etc - Detine o... capacitate de curatare de 37 tone / pe ora este un etalon in clasa utilajelor mari pentru ... »
Light Member 8 ani
Iasi
 Masina de tuns gazon stiga collector 46s - rs 100 ohv

Masina de tuns gazon Stiga Collector 46S - RS 100 OHV


Collector 46S cu operare simpla este unealta de care ai nevoie pentru gradinile medii..., gazonul ornamental din curte si parcuri, dar si pentru amenajarea spatiilor... de kilograme ale utilajului. Latimea de taiere este de 45 cm, iar inaltimea de taiere poate ... »

Pret: 1178.75 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Illosorb 2000

ILLOSORB 2000


S.C. GRADINA DE VIS S.R.L. ILLOSORB 2000 ABSORBANT ULEIURI Compozitie... drumurilor in cazul deversarilor accidentale de produse uleioase - Parcuri auto... de utilaje grele PARAMETRII CALITATIVI Densitate : 800-900 g./l Volumul ... »
Buyer Member 15 ani
Satu Mare
 Masina tuns gard viu makita duh651z

Masina tuns gard viu Makita DUH651Z


651Z, 2 X 18V se recomanda pentru lucrari in parcuri sau gradini, necesita.... Masina de tuns gard viu MAKITA DUH651Z, 2 X 18V face parte din gama de utilaje pentru... in intretinerea gradinilor, reducand efortul utilizatorului la minim si aducand un plus ... »

Pret: 1199 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Freza de zapada hecht 9337

Freza de zapada Hecht 9337


in gospodarii mari, sedii, scoli, gradinite, companii, trotuare, parcari, parcuri sau alei... capacitatea de curatare de 1700 m³ / h este un etalon in clasa utilajelor medii ... »

Pret: 5691.18 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Ronda

RONDA


* Parcari * Gradini si parcuri * Facilitati sportive * Statii de autobuz si gari... manevrabila chiar si decat utilajele pentru maturat fara om la bord prezente astazi ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"utilaje parcuri gradini" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea