Inscrie firma »

utilaje comerciale de ultima generatie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre utilaje comerciale de ultima generatie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Vanzare spatii comerciale ultracentral baicoi

vanzare Spatii comerciale Ultracentral Baicoi GLX50109


GLX50109 Ocaziie!Spalatorie auto de ultima generatie,utilata dupa standarde... cu toate utilitatile si utilajele existente (2009)De subliniat faptul ca spalatoria se...,acest spatiu comercial sa fie achizitionat impreuna cu cel anterior cod GLX 55108,la pretul ... »

Pret: 132000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vanzare spatii comerciale ultracentral baicoi

vanzare Spatii comerciale Ultracentral Baicoi GLX55109


GLX55109 Ocaziie!Spalatorie auto de ultima generatie,utilata dupa standarde... cu toate utilitatile si utilajele existente (2009)De subliniat faptul ca spalatoria se...,acest spatiu comercial sa fie achizitionat impreuna cu cel anterior cod GLX 55108,la pretul ... »

Pret: 132000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice interioare

INSTALATII ELECTRICE INTERIOARE


tehnologice de ultima generatie. Lucram in conditii de maxima siguranta si igiena..., blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, etc., cu materiale achizitionate... in domeniu. Personalul nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatii electrice de forta si automatizare

INSTALATII ELECTRICE DE FORTA SI AUTOMATIZARE


nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima... si automatizare a utilajului si procesului tehnologic, la cladiri industriale, spatii... comerciale, hale de productie etc., dispunand de personal calificat avizat A.N.R.E., cu o ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Optimizarea instalatiilor de iluminat

OPTIMIZAREA INSTALATIILOR DE ILUMINAT


este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie... comerciale, etc., dispunand de personal calificat avizat A.N.R.E., cu o experienta ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Lucrari de iluminat cu fibra optica luminoasa

LUCRARI DE ILUMINAT CU FIBRA OPTICA LUMINOASA


SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie. Lucram... luminoasa in cadrul piscinelor, caselor, gradinilor, parcurilor, spatiilor comerciale ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Inchiriem nacela articulata diesel

Inchiriem nacela articulata diesel


muncitorilor din santier. Oferim spre inchiriere utilaje de constructii de ultima... generatie pe o perioada de timp medie, scurta sau lunga. Inchiriem Nacele - Stivuitoare... nacela articulata diesel ideala pentru constructii comerciale si industriale ... »
Oferit de:Gruia Trans SRL
Gold Member 6 ani
Sibiu
 Instalatii electrice speciale (bypass-uri de curent intre retea si

INSTALATII ELECTRICE SPECIALE (BYPASS-URI DE CURENT INTRE RETEA SI GENERATOR)


nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima... de birouri, spatii comerciale etc.. Dispunem de personal calificat avizat A.N.R.E., cu o... generatie. Lucram in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarilor ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Intretinere si remediere a instalatiilor electrice

INTRETINERE SI REMEDIERE A INSTALATIILOR ELECTRICE


nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima... a instalatiilor electrice la case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri... generatie. Lucram in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarilor ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Mentenanta instalatii electrice

MENTENANTA INSTALATII ELECTRICE


/pret. Personalul nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima... comerciale, cladiri industriale etc., dispunand de personal calificat avizat A... generatie. Lucam in conditii de maxima siguranta si igiena, garantand lucrarilor ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Priza de pamant si sistem de paratrasnet

PRIZA DE PAMANT SI SISTEM DE PARATRASNET


tehnologice de ultima generatie. Lucram in conditii de maxima siguranta si igiena... paratrasnet pentru case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri... de masuratori. Personalul nostru este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Instalatii sanitare, termice, hvac si electrice

INSTALATII SANITARE, TERMICE, HVAC SI ELECTRICE


este instruit SSM si PSI, avand in dotare utilaje tehnologice de ultima generatie... pentru case, blocuri, cladiri de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale etc ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Anvelope agricole

Anvelope agricole


utilaje si masinile agricole de ultima generatie. Comercializam intr-o scala larga...Societatea comerciala Nexxon S.R.L. este o firma de import si distributie... reprezentanta comerciala a mai multor firme internationale pe piata din Romania in domeniul ... »
Oferit de:NEXXON SRL
Light Member 16 ani
Covasna
 Vanzare apartamente bd.nicolae balcescu pitesti glx660279

vanzare Apartamente Bd.Nicolae Balcescu Pitesti GLX660279


si utilaje moderne,de bun gust si calitative,Totodata are mai multe dotari suplimentare... realizat cu atentie si profesionalism folosindu se materiale si produse de ultima... generatie,creeand un aspect de lux si confortabil imobilului. Balconul imobilului este ... »

Pret: 59000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Rafturi metalice

RAFTURI METALICE


productia acestor rafturi metalice sunt de ultima generatie. STORE LOGISTIC asigura... cererea de depozitare industriala si manevrare a materialelor. Utilajele pentru... conventionale, cantilever, drive in , rafturi pentru spatii comerciale, etc. Montaj ... »

Pret: 20 EUR
Gold Member 12 ani
Bucuresti
Comanda acum
 Cosmetizare auto

COSMETIZARE AUTO


. Polish auto pentru faruri Majoritatea masinilor de ultima generatie au farurile... COMPLEXULUI COMERCIAL MARA. POLISH AUTO - tratament complet exterior Polish-ul auto... in cadrul centrului nostru se face cu ajutorul unor utilaje si instrumente specializate ... »
Buyer Member 11 ani
Buzau
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"utilaje comerciale de ultima generatie" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea