Inscrie firma »

unde mecanice referat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre unde mecanice referat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Pulverizatoare spra-coupe 4000

Pulverizatoare Spra-Coupe 4000


dumneavoastra. Motoare conforme cu legislatia referitoare la emisii poluante - randament..., exact acolo unde o doriti. Conformandu-se cu cele mai stringente legislatii... cu transmisia mecanica ofera modelelor Spra-Coupe o performanta remarcabila la camp ... »
Light Member 10 ani
Olt
 Ventilatoare

ventilatoare


si talas de lemn, excludere de materiale filamentoase, in industria mecanica pentru..., chimica si in general in toate aplicatiile unde este necesar transport de aer nociv... a turbinei si pozitia gurii de iesire sunt referite privind ventilatorul din latul ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 14 ani
Timis
 Detergent dezinfectant universal innofluid mf-t 5l

Detergent dezinfectant universal Innofluid MF-T 5L


murdarite cu grasimi, uleiuri, in toate domeniile unde pe langa eliminarea impuritatilor... curatarii se poate mari prin aplicarea unei forte mecanice.Dupa expirarea timpul... solutiei, se vor respecta normele generale de protectie a muncii referitoare ... »

Pret: 145 RON
Buyer Member 8 ani
Cluj
 Filtre apa carbon block matrikx+cto/2 (32-250-125-975)  usa

Filtre apa carbon block Matrikx+Cto/2 (32-250-125-975) Usa


sau dipolul cupru-zinc.Exista sisteme mecanice, unde membrane microporoase de ordinul... evidentia eficienta sistemului garantat pentru folosirea lor.Aspectul referitor ... »

Pret: 28.04 RON
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Fosa septica imhoff telcom

Fosa septica IMHOFF Telcom


uzate menajere se introduce prin orificiul de intrare in bazinul de fermentare unde... de evacuare in zona de sedimentare, de unde se indeparteaza dupa o perioada de timp... structure monolite solide rezistenta mecanica si termica la temperature cuprinse ... »
Oferit de:SC TecnoTre SRL
Buyer Member 12 ani
Arad
 Usi de lemn

Usi de lemn


-o rezistenta exceptionala la abraziune si solicitari mecanice. Acoperirea cu laminat CPL.... Natura Space raspunde cerintelor de proiectare a interioarelor moderne unde spatiul... posibilitatea de a indeplini cerintele clientului referitor la aranjarea incaperilor in care ... »
Buyer Member 2019 ani
Arad
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


de minim 8 cm. Asamblarea acestora se realizeaza printr-un sistem mecanic propriu... de cealalta, printr-un sistem mecanic propriu, realizat cu elemente din pvc fara... ca element de finisaj, sau ca suport mecanic pentru plasele de sustinere a eventualelor ... »
Buyer Member 18 ani
Arad
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"unde mecanice referat" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea