Inscrie firma »

ulei amestec mobile 1 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ulei amestec mobile 1
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Statie de asfalt wibau second hand

Statie de asfalt WIBAU second hand


?rcare direct? pe sub turnul de amestecare2 rezervoare de bitum cu sistem de inc?lzire ulei... revizuit complet in 2009Amestecarea turn Wibau - WKM 120, 6 Punti de sortare, 40... TEL 0264 266123 MOB 0720546006 [email protected] ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Statie de asfalt amman second hand

Statie de asfalt AMMAN second hand


turnul de amestecare 2 rezervoare de bitum cu sistem de inc?lzire ulei termic....000 Nm ³ / h montat in 20043 x siloz de umplere  fiecare de 50 m³Sistem Amestecare... de amestecare + amestec gata siloz FMA Ulllrich, capacitate 350. cu elevator cu cupe ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Metabond uleiuri si aditivi

metabond uleiuri si aditivi


de ulei 50ml) - la prima tratare, in ulei nou, la schimb de ulei. Reducerea zgomotului... schimb de ulei in proportie de 2,5% pentru intretinerea suprafefetei tratate....Evident, la motoarele care nu necesita schimb de ulei, nu trebuie completat nici METABOND-ul ... »
Buyer Member 13 ani
Olt
 Statie de asfalt second hand amman 50-60 t/h

Statie de Asfalt Second Hand Amman 50-60 t/h


: Ammann T 1660 Amestecarea Turnul: AmmannMixer: Ammann Eddy Mixer 750 kg. / Charge...Bitum rezervoare: 3 buc. 30.000 litri. thermaloil incalzite Rezervoare de ulei: 1 buc. 20... ----UTILAJE CONSTRUCTIIRuben MarianMob: +40 720 54 60 06Tel: +40 264 46 10 10Fax: +40 ... »
Oferit de:SC UTILBEN SRL
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Metabond h

METABOND H


METABOND H este un ulei special, in amestec cu alte hidrocarburi si a fost... cu etanseitati (simeringuri) uzate vor scadea pierderile de ulei. Folosit de la inceput... hidaulice cu ulei in procent de 2-5% va scadea temperatura de lucru si uzura pieselor ... »

Pret: 195 RON
 Ingrasamant organic anti cartite - con 17

Ingrasamant organic anti cartite - CON 17


vegetala, si este pe baza de ulei de ricin si fractiuni proteice de ricin. Este... de origine vegetala pe baza de ulei de ricin, sau fractiune proteica de ricin. Este... s-o protejam. Pentru un rezultat mai bun, produsul poate fi amestecat usor ... »

Pret: 47.91 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Detoxifiant 60cpr

DETOXIFIANT 60cpr


componente ale amestecului. TREI FRATI PATATI (Viola Tricolor) Planta delicata, des... si depurative foarte bune. ULEI VOLATIL DE SALVIE (Aetheroleum Salvie) Uleiurile volatile... afectiuni. Specialistii Dacia Plant l-au folosit in acest amestec pentru potentarea ... »

Pret: 15.04 RON
Oferit de:FABEMA PLUS SRL
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Detoxifiant 60 cpr dacia plant

DETOXIFIANT 60 cpr Dacia Plant


Dacia Plant l-au folosit in acest amestec pentru potentarea efectului depurativ-detoxifiant.ULEI... ale amestecului.TREI FRATI PATATI (Viola Tricolor) Planta delicata, des intalnita in flora... bune.ULEI VOLATIL DE SALVIE (Aetheroleum Salvie) Uleiurile volatile sunt cele mai ... »

Pret: 15.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Detoxifiant 60cpr dacia plant

DETOXIFIANT 60cpr DACIA PLANT


-au folosit in acest amestec pentru potena¾area efectului depurativ-detoxifiant. ULEI...¾iunilor celorlalte componente ale amestecului. TREI FRAažI PaƒTAažI (Viola Tricolor) Planta.... Cardamomul este o planta£ cu efecte antitoxice ºi depurative foarte bune. ULEI VOLATIL ... »

Pret: 17.86 RON
Buyer Member 6 ani
Prahova
 Promotie! detoxifiant 60 cpr 1+1 gratis! dacia plant

PROMOTIE! DETOXIFIANT 60 cpr 1+1 GRATIS! Dacia Plant


Dacia Plant l-au folosit in acest amestec pentru potentarea efectului depurativ-detoxifiant.ULEI... ale amestecului.TREI FRATI PATATI (Viola Tricolor) Planta delicata, des intalnita in flora... bune.ULEI VOLATIL DE SALVIE (Aetheroleum Salvie) Uleiurile volatile sunt cele mai ... »

Pret: 15.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Bvx ls 200 sae 80w-90

BVX LS 200 SAE 80W-90


trebuie predat unui colector dup utilizare. Este interzis amestecarea acestui ulei..., in engleza). Pentru ca aceste punti sa functioneze corect, trebuie un ulei... sunt prevazute sa  mearga pe terenuri foarte mobile (noroi, zapada ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Mumie extract purificat de rasina mumie cu propolis 30 cpr damar

Mumie Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis 30 cpr DAMAR


zonei afectate. Se aplica cate 0,5 gr. Mumie in amestec cu ulei de trandafir... nazaleSe picura in nari dintr-o solutie de 0,1 gr. Mumie in amestec cu ulei de camfor... amestecat cu ulei de trandafiri si vin curat (in paralizia nervului facial);  - mumio ... »

Pret: 27.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Mumie - extract purificat de rasina mumie cu propolis damar

Mumie - Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis DAMAR


afectate. Se aplica cate 0,5 gr. Mumie in amestec cu ulei de trandafir pe locul afectat... nazaleSe picura in nari dintr-o solutie de 0,1 gr. Mumie in amestec cu ulei de camfor... amestecat cu ulei de trandafiri si vin curat (in paralizia nervului facial);  - mumio ... »

Pret: 26.9 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Extract purificat de rasina mumie cu propolis 60 tablete damar

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis 60 tablete Damar


nazaleSe picura in nari dintr-o solutie de 0,1 gr. Mumie in amestec cu ulei de camfor... amestecat cu ulei de trandafiri si vin curat (in paralizia nervului facial);  - mumio...) se amesteca 3 tuburi de crema de fata si 15 gr. Extract Purificat de Rasina Mumie ... »

Pret: 48.8 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Extract purificat de rasina mumie cu propolis 30 capsule damar

Extract Purificat de Rasina Mumie cu Propolis 30 capsule Damar


. Mumie in amestec cu ulei de trandafir pe locul afectat in proportie de 1... nazaleSe picura in nari dintr-o solutie de 0,1 gr. Mumie in amestec cu ulei de camfor... amestecat cu ulei de trandafiri si vin curat (in paralizia nervului facial);  - mumio ... »

Pret: 25.5 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Detergenti ecologici - super 10 gnld

Detergenti ecologici - Super 10 GNLD


motorului, eliminarea petelelor de grasime si ulei, de pe scule sau podeaua garajului...CILE : Amestecati in cantitate de 1 la 3, o parte de Super 10 si trei de apa intr... indepartarea urmelor. PENTRU CURATARILE MAI PUTIN DIFICILE : Amestecati 1 la 10, o ... »
Buyer Member 13 ani
Arges
 Vertimec 1.8 ec

Vertimec 1.8 EC


cu Vertimec pe sezon Se recomanda utilizarea in amestec cu ulei mineral in doza de 0.... Combate formele mobile ale acarienilor si purecilor meliferi ( adulti si larve), dar ... »
Oferit de:SC Bipiem SRL
Buyer Member 11 ani
Bihor
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea