Inscrie firma »

turn de racire apa - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre turn de racire apa
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sisteme distributie apa in turnuri de

Sisteme distributie apa in turnuri de racire


la jgeaburile colectoare ale turnului, reducþii, coturi, capace, etc. Sistemele...;n interiorul turnului de rãcire, pe suprafaþa irigatã a turnului...;ntreþinere ºi reparaþii curente cu turnul în funcþiune, protejarea ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Duze de dispersie apa

Duze de dispersie apa


ã fragmenteze fluidul ce trebuie rãcit (apa), în pic... uniform pe suprafaþa irigatã a turnului, pe cât posibil, f... proiectului tehnologic al turnului de rãcire. Dispozitivele de dispersie a apei ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Chiller

Chiller


cu apa (turn de racire). Chillerul are puteri frigorifice cuprinse intre 8 kw... de racirea apei folosite in instalatii cu ventiloconvectori sau aplicatii cu centrale... de tratare aer. Echipamentul chiller, raceste apa la 7C si poate fi monobloc, splitat ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Turnuri de racire mici cu circuit deschis

Turnuri de racire mici cu circuit deschis


Turnuri de racire mici si medii / Cu circuit deschis Turnurile de r...ãcire cu circuit deschis sunt turnurile la care fluidul rãcit (apa) intrã î... turnului (sau pachetul schimbãtor de cãldurã) este realizat ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Grupuri de racire seria grw

GRUPURI DE RACIRE SERIA GRW


Grupurile de racire apa ale seriei “GRW” sunt unitati... monobloc cu condensare cu apa, realizate in versiune cu rezervor intern sau pentru... succesivi. Seria GRW este indicata in special pentru racirea masinilor la procesarea ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Grupuri de racire seria gr2a

GRUPURI DE RACIRE SERIA GR2A


Grupurile de racire apa ale seriei “GR2A” sunt unitati... din proces de peste 8 ºC. Seria GR2A este indicata in special pentru racirea... masinilor la procesarea maselor plastice si cauciucului, masinilor de turnare sub ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Turnuri de racire mici si mijlocii cu circuit inchis

Turnuri de racire mici si mijlocii cu circuit inchis


ãcire, în plus serpentinele sunt încontinuu udate de apa din bazinul turnului...Turnuri de racire mici si medii / Cu circuit inchis Turnurile de r...ãtuiesc un schimbãtor de cãldurã plasat în interiorul turnului de r ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Separator de picaturi ss 38

Separator de picaturi SS 38


din "panasul" turnului) nu sunt retinute de separatoarele de picaturi. Apa separata...Separatoarele de picaturi sunt utilizate pentru retinerea picaturilor de apa... in dispozitivele de dispersie) in turnuri de racire in contracurent si la turnuri in curenti ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Grupuri de racire seria ifga

GRUPURI DE RACIRE SERIA IFGA


Grupurile de racire apa ale seriei “IFGA” sunt unitati... indicata in special la racirea masinilor pentru procesarea maselor plastice... si cauciucului, masinilor de turnare sub presiune, instalatiilor de galvanizare, preselor ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Grupuri de racire seria gra

GRUPURI DE RACIRE SERIA GRA


Grupurile de racire apa ale seriei “GRA” sunt unitati... succesivi. Seria GRA este indicata in special pentru racirea masinilor la procesarea... maselor plastice si cauciucului, masinilor de turnare sub presiune, instalatiilor ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Lichid racire  pentru instalatii

LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII


LICHID RACIRE PENTRU INSTALATII - Proprietati : Lichid limpede, incolor... in apa, acetona, alcool. Punct de congelare : - 12.... 0,0001 Fier (Fe) %max. 0,0001 Reziduu la calcinare (SO4) %max. 0,01 Apa (KF ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Umplutura pentru turnuri de racire r80, r27

Umplutura pentru turnuri de racire R80, R27


ãsurã de caracteristicile funcþionale ale umpluturilor de turn utilizate în cadrul...;i caracteristicile dimensionale ale turnului de rãcire, de cerinþele func.... Moduri de livrare pentru umplutura de turn: a) Sub formã de elemente ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 15 ani
Ilfov
 Grupuri de racire seria gr1a

GRUPURI DE RACIRE SERIA GR1A


Grupurile de racire apa ale seriei “GR1A” sunt unitati... racirea masinilor la procesarea maselor plastice si cauciucului, masinilor de turnare... proces industrial ce necesita temperaturi ale agentului de racire mai mari de -5 & ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Termoregulatoare

TERMOREGULATOARE


. Termoregulatoarele sunt legate la un circuit de racire a apei, apa furnizata fie de un chiller... ce contin o zona de incalzire (electrica sau cu gaz) si o zona de racire, legate intre... sau fie de o baterie de racire/free cooling si functioneaza in circuit inchis. Sunt ... »
Buyer Member 18 ani
Sibiu
 Cuptor microunde bosch hmt85dl53

Cuptor microunde Bosch HMT85DL53


si control preincalzire Iluminare interioara cu LED Rezervor de apa - 0.9 l Culoare... Ventilator de racire integrat Cavitate interioara pentru generare aburi Putere maxim...; posibilitate de montaj in dulap tip turn posibila Dimensiuni: (IxLxA) 382 x 594 x 300 mm ... »

Pret: 3299 RON
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc rs1313

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC RS1313


- echipament CNC Router dotat cu motor invertor 3.0Kw (racire cu apa), ideal... invertor 3.0 KW (High Speed - racire cu apa)- tip motor: Micro-Motor pas cu pas- viteza... promotionale- realizarea de matrite metalice (hot-stamp) si nemetalice pentru turnare ... »

Pret: 37409.99 RON
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc 3040

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC 3040


800W (racire cu apa) tip deplasare pe axe: surub pe rulmenti cu bile viteza maxima... echipament CNC Router REDSAIL CNC 3040 dotat cu motor invertor de 800W (racire... cu apa), ideal pentru prelucrari mecanice din materiale dure, prelucrari lemn ... »

Pret: 16906.55 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc 4060

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC 4060


800W (racire cu apa) tip deplasare pe axe: surub pe rulmenti cu bile viteza maxima... echipament CNC Router REDSAIL CNC 4060 dotat cu motor invertor de 800W (racire... cu apa), ideal pentru prelucrari mecanice din materiale dure, prelucrari lemn ... »

Pret: 18997.43 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc rs1313

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC RS1313


echipament CNC Router dotat cu motor invertor 3.0Kw (racire cu apa), ideal... invertor 3.0 KW (High Speed - racire cu apa) tip motor: Micro-Motor pas cu pas viteza... de matrite metalice (hot-stamp) si nemetalice pentru turnare realizarea de machete ... »

Pret: 37440.73 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc 3040

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC 3040


(racire cu apa), ideal pentru prelucrari mecanice din materiale dure, prelucrari lemn... invertor 800W (racire cu apa)- tip deplasare pe axe: surub pe rulmenti cu bile- viteza...-stamp) si nemetalice pentru turnare- realizarea de machete in arhitectura- realizarea de cablaje ... »

Pret: 12349.99 RON
 Aparat de gravat mecanic redsail cnc 4060

APARAT DE GRAVAT MECANIC REDSAIL CNC 4060


(racire cu apa), - ideal pentru prelucrari mecanice din materiale dure, prelucrari... motor invertor 800W (racire cu apa)- tip deplasare pe axe: surub pe rulmenti cu bile...-stamp) si nemetalice pentru turnare- realizarea de machete in arhitectura- realizarea de cablaje ... »

Pret: 13725.99 RON
 Masina de rectificat plan cu arbore orizontal ytu 400

Masina de rectificat plan cu arbore orizontal YTU 400


- Separator magnetic de racire cu apa Specificatii YTU 400... iluminat cu brat flexibil DOTARE STANDARD - Rezervor de apa cu sistem de filtrare... a materialelor textile - Sistem racire hidraulica - Masa magnetica - Sistem de iluminat ... »

Pret: 169641.72 RON
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Biguma - 1401 masa elastica de rosturi

BIGUMA - 1401 masa elastica de rosturi


masei de rostuit cauzata de tensiuni. Racirea masei de dupa turnare poate avea drept... pe baza de apa, la saruri,la acizi diluati, etc - material cu continut de bitum... si pe suprafata carosabila de langa rost. Acest strat trebuie sa fie uscat inainte de turnarea ... »
Oferit de:DITO GROUP SRL
Buyer Member 15 ani
Bihor
 Cuptor bosch hmt85dl53

Cuptor Bosch HMT85DL53


preincalzire; Iluminare interioara cu LED Rezervor de apa - 0.9 l DESIGN: Culoare display...: Program pentru decalcifiere DETALII TEHNICE / DIMENSIUNI: Ventilator de racire... cu latimea de 60 cm; posibilitate de montaj in dulap tip turn posibila Dimensiuni: (Ix ... »

Pret: 3142.3 RON
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Gravator mecanic redsail cnc 3040

Gravator mecanic REDSAIL CNC 3040


promotionale; - realizarea de matrite metalice (hot-stamp) si nemetalice pentru turnare... (L) x 315 (l) x 55(H) mm; - putere motor invertor 800W (High Speed - racire... cu apa); - tip deplasare pe axe: surub pe rulmenti cu bile; - viteza maxima reglabila ... »

Pret: 14403.09 RON
Buyer Member 12 ani
Alba
37 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"turn de racire apa" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea