Inscrie firma »

turbine eoliene instalare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre turbine eoliene instalare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Inele colectoare pentru turbine eoliene

Inele colectoare pentru turbine eoliene


;bako®”, inele colectoare (componente ale sistemelor de producere a energiei eoliene...âna la + 80° -Productie individuala -Instalare rapida -Transfer date (CAN-, PROFI ... »
Oferit de:AROS SRL
Light Member 11 ani
Brasov
 Transport instalatii  eoliene

TRANSPORT INSTALATII EOLIENE


Universal Spedition organizeaza transport special turbine eoliene atat... in Romania, cat si in Europa. Transport agabaritic turbina eoliana in Italia ... »
Light Member 13 ani
Timis
 Turbine eoliene - 2 kw - kit complet

Turbine eoliene - 2 KW - KIT COMPLET


la panou - Instalare inclusa CONTROLLER...(KG): 19.5 Kg OFERTA: KITUL COMPLET: TURBINA, GENERATOR, STALP, CONTROLER ... »
Oferit de:Lehliu Village
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Turbine eoliene - sistem hibrid solar-eolian 100 w/

Turbine Eoliene - Sistem hibrid solar-eolian 100 W/ 300 W


ã energie. Sistemul este usor de instalat, cu costuri de întretinere sc... ca nouã sursã de alimentare a locuintei. Putere turbin ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Turbine eoliene - sistem hibrid solar-eolian 200w /

Turbine Eoliene - Sistem hibrid solar-eolian 200W / 600W


ã energie. Sistemul este usor de instalat, cu costuri de întretinere sc... ca nouã sursã de alimentare a locuinte Putere turbina ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Turbina eoliana 30.000 w

turbina eoliana 30.000 W


de birouri de marime mica sau medie. Kiturile cuprind sisteme cu o putere instalata... de siguranta si impamantare sunt incluse, fapt ce face ca sistemul sa fie usor de instalat... eoliene Contra vantului Turatia nominala(RPM) 75 Numar de pale 3 Inaltime turn ... »
Oferit de:QSET ENERGY SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Proiectare instalatii pentru producerea energiei

Proiectare instalatii pentru producerea energiei neconventionale


fotovoltaice - instalatii pentru producerea energiei electrice cu ajutorul turbinelor...- instalatii pentru producerea energiei termice cu ajutorul captatoarelor... solare - instalatii pentru producerea energiei electrice cu ajutorul celulelor ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Culegatori rotativi de curent

CULEGATORI ROTATIVI DE CURENT


miscarii de rotatie a unor ansamble, cum ar fi la instalatiile de evacuare cu rotire... lenta din uzinele de rafinare , sau la rotoarele cu rotatie mare din turbinele... eoliene .Se pot raeliza si constructii speciale cum ar fi sistemele de transmisie ... »
Oferit de:AROS SRL
Light Member 11 ani
Brasov
 Sistem complet de alimentare solar si eolian

Sistem complet de alimentare solar si eolian


Instalatiile eoliene si solare pentru casa pot avea puteri diferite de 1kw... si de puterea constanta a vantului si luminii solare in zona de instalare. Odata calculat... puteri mai mari, a se vedea tabelul de mai jos.Sistemele solare si eoliene pentru ... »

Pret: 15734 RON
Buyer Member 10 ani
Calarasi
 Radiografia computerizata

Radiografia Computerizata


cablurilor electrice de la turbinele eoliene Avantaje Metoda poate fi utilizata... din instalatiile in functiune) Examinarea pieselor ceramice(izolatori, etc) Examinarea... pe instalatii in functiune, fara oprirea procesului de productie si pe conducte izolate ... »
Buyer Member 13 ani
Vrancea
 S istem telecom izolat alimentat cu energie solara sau eoliana

S istem telecom izolat alimentat cu energie solara sau eoliana


opta pentru alimentare folosind panouri fotovolatice si/sau generatoare eoliene... de internet ( ISP ) au avut dificultati tehnice uriase pentru instalarea unor echipamente.... aplicatie : componente principale: - Panouri solare fotovoltaice sau o turbina eoliana ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Alpinism utilitar - energie solara - constructii

Alpinism utilitar - Energie solara - Constructii


panouri fotovoltaice Degivrare pale turbine eoliene Spalare pale turbine eoliene... litere volumetrice Instalatii decorative Curatare suprafete vitrate Curatare... mocheta Raschetat si paluxat parchet Montare instalatii sanitare (cupru ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Anemometru wireless  750m pce-wsac 50w 230

Anemometru wireless 750m PCE-WSAC 50W 230


vantului pe cladiri, macarale, turbine eoliene. In plus, parametrii vantului pot fi m...�surati si analizati inainte de punerea in functiune a unei turbine eoliene.... La instalarea statiei de avertizare a parametrilor de monitorizare a vantului PCE-WSAC 50W ... »

Pret: 5960 RON
Oferit de:Telecomed SRL
Buyer Member 17 ani
Iasi
 Ridicatoare stabilizatoare magnetice de tensiune

Ridicatoare stabilizatoare magnetice de tensiune


, microhidrocentrale, turbine eoliene. Pe baza topologiei ºi caracteristicilor elementelor...ã se integreze. Instalarea RSMT în reþea este similar...ã cu instalarea unui simplu transformator. Timpul necesar operaþiei de instalare este ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 16 ani
Ilfov
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


, solare sau eoliene datorita avantajelor prezentate, pot deveni, in cazul locuintelor... a traseelor de instalatii, eliminand pentru aceste trasee lucrarile de sapare... si cu un grad ridicat de confort. - Se recomanda folosirea panourilor solare, a turbinelor ... »
Buyer Member 21 ani
Arad
 
15 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"turbine eoliene instalare" in Firme Hot - 18 Rezultat(e)
Folositi cautarea