Inscrie firma »

turbine eoliene generatoare eoliene - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre turbine eoliene generatoare eoliene
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Generatoare eoliene turbine  eoliene  whisper whi-100

Generatoare Eoliene Turbine Eoliene Whisper WHI-100


Numarul unu in lume pentru turbine eoliene de mica capacitate acum... si in Romania. Energia electrica obtinuta cu ajutorul generatoarelor eoliene Whisper, poate ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Generatoare eoliene

Generatoare eoliene


Generatoarele eoliene sau cum se mai numesc,turbine de vint, sunt productie USA... eoliana este captata de aceste generatoare eoliene , se transmite si se inmagazineaza... ca turbinele eoliene sa faca parte dintr-un sistem hibrid de producere a energiei electrice ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Generatoare eoliene

Generatoare eoliene


Generatoarele eoliene sau cum se mai numesc,turbine de vint, sunt productie USA... independenta energetica sa fie si mai accentuata se recomanda ca turbinele eoliene sa faca... si sunt printre cele mai vindute eoliene din lume. AIR- X, Wishper 100 sau Wishper 200 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Generatoare eoliene air breeze

Generatoare Eoliene Air Breeze


Rotor Diameter: 1,17 m Weight: 5,85 kg Mount: 48 mm diameter Start up wind speed: 2,68 m/s Voltage: 12, 24 iar in Martie 2008 - 48 Volt Rated output: 200 W at 12,5m/s Product Code Model 361 Air Breeze -include regulatorul la 12V 362 Air Breez... ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Turbine eoliene - 2 kw - kit complet

Turbine eoliene - 2 KW - KIT COMPLET


(KG): 19.5 Kg OFERTA: KITUL COMPLET: TURBINA, GENERATOR, STALP, CONTROLER... maxima: 3kw Viteza rotorului: 400r/min Tipul generatorului: magneti neodinium...: -------------------------------------------------------------- - 3 pale diametru 4 m - Generator, suport generator, coada, rulment presiune ... »
Oferit de:Lehliu Village
Buyer Member 15 ani
Calarasi
 Turbine eoliene - sistem hibrid solar-eolian 100 w/

Turbine Eoliene - Sistem hibrid solar-eolian 100 W/ 300 W


vantului sunt complementare. Realizarea unui sistem hibrid (soare-vant) de generare...ãzute. Sistemul WSH este mai eficient decât clasicul sistem solar de generare... ca nouã sursã de alimentare a locuintei. Putere turbin ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Turbine eoliene - sistem hibrid solar-eolian 200w /

Turbine Eoliene - Sistem hibrid solar-eolian 200W / 600W


vantului sunt complementare. Realizarea unui sistem hibrid (soare-vant) de generare...ãzute. Sistemul WSH este mai eficient decât clasicul sistem solar de generare... ca nouã sursã de alimentare a locuinte Putere turbina ... »
Oferit de:SC TEKNO FM SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Turbina eoliana cu ax vertical

Turbina eoliana cu ax vertical


Executam turbine eoliene cu ax vertical cu puteri de la 200w pana la 20 kw... ,generatoare trifazate de joasa turatie cu magneti permanenti , fundatii amplasare turbina..., stalpi sustinere turbina cu sau fara ridicare hidraulica, controlere incarcare. ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Generator eolian 500w /wind charger /invertor

Generator Eolian 500W /wind charger /invertor


Generator eolian profesional 3 patente SUA de fabricatie.Cel mai robust... si eficient generator din gama de putere mica 0,5kw.Randament mare datorita rotorului... de producere a energiei electrice eolian sau hibrid. Diferenta fata de alte generatoare ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Generator eolian

Generator Eolian


Generatoare eoliene de curent 400W - 10KW. Aplicatii: cabane si locuinte ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Sistem complet de alimentare solar si eolian

Sistem complet de alimentare solar si eolian


casa sau firma, includ solutia completa:-panouri solare-turbina/generator eolian...Instalatiile eoliene si solare pentru casa pot avea puteri diferite de 1kw... puteri mai mari, a se vedea tabelul de mai jos.Sistemele solare si eoliene pentru ... »

Pret: 15734 RON
Buyer Member 10 ani
Calarasi
 S istem telecom izolat alimentat cu energie solara sau eoliana

S istem telecom izolat alimentat cu energie solara sau eoliana


opta pentru alimentare folosind panouri fotovolatice si/sau generatoare eoliene.... aplicatie : componente principale: - Panouri solare fotovoltaice sau o turbina eoliana ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Sisteme de pompare - sq flex  io 102

Sisteme de Pompare - SQ Flex IO 102


, de panouri fotovoltaice cu generator de rezerva, de turbina de vant (cu posibilitate... 102 permite combinarea energiei eoliene de la turbina eoliana cu energia solara... de tensiune din energie regenerabila cu ajutorul panourilor fotovoltaice si/sau turbinelor ... »
Oferit de:SC FLUXON SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Sistem eolian

Sistem eolian


18500 RON (TVA inclus) Unul dintre ce le mai eficiente siteme eoliene de mica... la viteza vantului de 3 m/s. Este compus din: * turbina eoliana cu puterea medie... pentru corpul generatorului si de 7 ani pentru elice * timp de viata 15-20 de ani ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Aplicatie  solara eoliana casa de vacanta

APLICATIE SOLARA EOLIANA CASA DE VACANTA


fotovolatice sau generatoare eoliene. Folosirea lor combinata este intodeauna posibila... panouri solare sau un generator eolian ( turbina eoliana) care trebuie sa produca tot... fotovoltaice sau turbina eoliana.   Descrierea sumara a sistemului folosit ... »
Buyer Member 16 ani
Calarasi
 Ridicatoare stabilizatoare magnetice de tensiune

Ridicatoare stabilizatoare magnetice de tensiune


, microhidrocentrale, turbine eoliene. Pe baza topologiei ºi caracteristicilor elementelor...þia de tensiune este cauzatã de generare distribuitã, gen - celule solare ... »
Oferit de:Romind T&G
Light Member 16 ani
Ilfov
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


si disconfortul generat de anvergura anvelopei termice a cladirii, sunt sensibil diminuate... armat : -sa preia eforturile statice si dinamice generate de ansamblul cladirii..., -sa corespunda eforturilor generate de miscarile tectonice, -sa faca fata ... »
Buyer Member 21 ani
Arad
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"turbine eoliene generatoare eoliene" in Firme Hot - 7 Rezultat(e)
Folositi cautarea