Inscrie firma »

triplustrat - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre triplustrat
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Sistem complet cofraje triplustrat

SISTEM COMPLET COFRAJE TRIPLUSTRAT


VINDEM INCHIRIEM SISTEM COMPLET PANOURI TRIPLUSTRAT PLANSEE ... »
Buyer Member 16 ani
Bihor
 Parchet triplustrat stejar garda medio

Parchet triplustrat Stejar Garda Medio


Parchet clasic din lemn de stejar 100% natural, in nuanta de maro inchis, cu numeroase noduri mici si mari, inele clar desenate; este un produs ecologic, non alergic, sanatos. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este confect... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar cappuccino molti

Parchet triplustrat Stejar Cappuccino Molti


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta delicata de alb crem, cu noduri mici, contrastante, dispuse aleator, cu un finisaj discret, este un produs ecologic, antialergen, sanatos. Disponibil in varianta de placa cu 3 lamele, parchetul este... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar marsala grande

Parchet triplustrat Stejar Marsala Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta inchisa de stejar afumat, cu numeroase noduri si desene clare ale elementelor structurii, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetu... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat frasin coffee molti

Parchet triplustrat Frasin Coffee Molti


Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, greu, dens, cu aspect asemanator lemnului de stejar, in nuanta inchisa de cafeniu roscat, cu noduri izolate, clare (obtinute prin decolorarea nodurilor sanatoase ale acestui tip de lemn), inele vizibil... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar jaspis piccolo

Parchet triplustrat Stejar Jaspis Piccolo


Parchet din lemn de stejar 100% natural, produs ecologic, non alergic, de culoare maro cu nuante aurii reflectand imaginea stejarului vechi, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si inele deosebite, se intalneste in diverse variante datorita dif... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat jatoba titicaca molti

Parchet triplustrat Jatoba Titicaca Molti


Parchet din lemn exotic de Jatoba 100% natural, de esenta tare, intr-o gama coloristica interesanta, imbinand gratios diverse nuante, pornind de la culoarea somonului, trecand prin portocaliu pana la un maro auriu profund, cu aspect natural. Produsul... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar madeira grande

Parchet triplustrat Stejar Madeira Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa de maro bej, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur st... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar askania piccolo

Parchet triplustrat Stejar Askania Piccolo


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta uniforma, naturala, deschisa de bej deschis, cu noduri izolate si fibra decorativa, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar caramel grande

Parchet triplustrat Stejar Caramel Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta deschisa, calda de crem, cu noduri izolate, inele clar desenate, este un produs ecologic, antialergen. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de ... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar conchi grande

Parchet triplustrat Stejar Conchi Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, crem-bej cu nuante de maro intr-un joc de culori si texturi indraznete, cu un numar mediu de noduri de diferite dimensiuni dispuse aleator si o bogatie a elementelor structurale , este un produs ecologic, anti... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar sunny grande

Parchet triplustrat Stejar Sunny Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta naturala, deschisa de bej, cu portiuni decolorate, cu noduri izolate mici si un desen clar al inelelor, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur str... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat frasin saimaa molti

Parchet triplustrat Frasin Saimaa Molti


Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, dur, rezistent, lucios, in nuante deschise de bej cu umbre, cu noduri izolate si un model decorativ al inelelor, asemanator lemnului de stejar, este un produs ecologic, antialergen. Disponibil in varian... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat fag masuria molti

Parchet triplustrat Fag Masuria Molti


Parchet din lemn de fag 100% natural, tare, greu, dur, rezistent, in culoare calda de maro deschis cu nuante luminoase de aramiu, cu noduri izolate si un model delicat de elemente inchise inserate, inele mai vizibile decat in cazul stejarului, fibra ... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat frasin milkshake grande

Parchet triplustrat Frasin Milkshake Grande


Parchet din lemn de frasin 100% natural, tare, greu, flexibil, in culoare uniforma de bej si maro deschis, albit , cu aspect laptos, cu noduri izolate si inele clar desenate, este un produs ecologic, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu 1... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar bianco grande

Parchet triplustrat Stejar Bianco Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare de bej albit, o nuanta aristocratica, usor rece, cu noduri mici izolate, dispuse aleator , este un produs ecologic, antialergen, sanatos. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetu... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar dartmoor grande

Parchet triplustrat Stejar Dartmoor Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in culoare delicata de bej luminos, cu numeroase noduri si o bogatie a elementelor structurale, este un produs ecologic, non alergic, sanatos. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, parchetul este... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat frasin platinium grande

Parchet triplustrat Frasin Platinium Grande


Parchet din lemn de frasin 100% natural, lucios, tare, rezistent, in nuante deschise de gri si crem, cu un numar mediu de noduri pregnante si inele vizibile, este un produs ecologic, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu 1 singur strip, pa... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar grand canyon medio

Parchet triplustrat Stejar Grand Canyon Medio


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta bej deschis cu luciu discret, cu usoare tonuri de invechit, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni si inele clar desenate, structura bine evidentiata, este un produs ecologic, non alergic. Dispo... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar grand canyon herringbone

Parchet triplustrat Stejar Grand Canyon Herringbone


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro deschis, cu numeroase noduri de dimensiuni mari, este un produs ecologic, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchetul este realizat din 3 straturi de lemn faltui... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar tay river grande

Parchet triplustrat Stejar Tay River Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o nuanta bruna care aminteste de stejarul afumat, cu numar mediu de noduri mari si inele clare, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parchet... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustrat stejar white pepper molti

Parchet triplustrat Stejar White Pepper Molti


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta naturala, deschisa de bej, cu portiuni decolorate, cu noduri izolate mici, o compozitie armonioasa de texturi diverse, este un produs ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa ... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustratificat stejar affogato molti

Parchet triplustratificat Stejar Affogato Molti


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta inchisa de stejar / wenge, cu noduri izolate, este un produs ecologic, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu 3 strip-uri, parchetul este confectionat din 3 straturi de lemn vopsit si peri... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustratificat stejar olive crostini medio

Parchet triplustratificat Stejar Olive Crostini Medio


Parchet din lemn de stejar 100% natural, intr-o culoare interesanta de gri masliniu combinat cu tonuri calde de maro ale lemnului de stejar, avand un numar moderat de noduri evidentiate prin aplicarea lacului mat, se intalneste in diverse variante da... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Parchet triplustratificat stejar clyde grande

Parchet triplustratificat Stejar Clyde Grande


Parchet din lemn de stejar 100% natural, in nuanta maro inchis, cu numeroase noduri de diferite dimensiuni, inele clar desenate, este un produs neconventional ecologic, sanatos, non alergic. Disponibil in varianta de placa cu o singura lamela, parch... ... »
Light Member 15 ani
Bucuresti
58 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"triplustrat" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea