Inscrie firma »

tratamente pompe injectii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre tratamente pompe injectii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Tratamente motor

TRATAMENTE MOTOR


! Avantajele folosirii:- Unge chiuloasa, carburatorul si sistemele de injectie ... »
Buyer Member 13 ani
Galati
 Pompe si solutii  pentru eliminarea crustelor

Pompe si solutii pentru eliminarea crustelor (detartrare)


specifice. In acest sens, oferim o gama de pompe, avansate tehnologic, pentru... eliminarea crustelor (detartrare) si depunerilor din matritele de injectie si capetele... de extrudare. Toate modelele de pompe pentru eliminarea crustelor sunt dotate ... »
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Pulverizator vermorel 18 l

Pulverizator VERMOREL 18 L


recomandat pentru stropirea pomilor in livezi si gospodaria proprie. Pompa : Pompa... : Rezervor din polipropilena injectata Joja transparenta si nivelul lichidului vizibil ... »

Pret: 330 RON
Buyer Member 11 ani
Arges
 Wynn's 3xa petrol - tratament motoare benzina

Wynn's 3XA Petrol - Tratament Motoare Benzina


<p> <strong>Wynn's 3XA Petrol - Tratament Motoare Benzina...</strong> este un tratament chimic compus din amelioratori de ardere si agenti de curatare... intregul sistem de combustibil (injectoare, pompa de combustibil si valve);<br /> ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Metabond megasel

METABOND MEGASEL


combustibili. Duzele de injectie colmatate, conducte infectate, filtrele si pompele murdare... sistematice conform prescriptiilor: Curata si protejeaza pompele de injectie... de pulverizare-dozare adecvat va creste de asemenea eficienta duzelor de injectie. Chiuloasa ... »
Oferit de:SC ECO TEAM SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Aditiv "nano engine protect & seal" protec 9201

Aditiv "Nano Engine Protect & Seal" PROtec 9201


sau pompa de injectie. Recomandat si la motoarele turbo, cu catalizator sau filtru...  Se foloseste la motoarele pe benzina si diesel cu injectie common rail... este suficient pentru tratamentul a 5 litri de ulei. Se poate folosi in sistemul ... »

Pret: 48 RON
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Pompa dozatoare - model pkx - domeniu rezidential

Pompa Dozatoare - Model PKX - Domeniu Rezidential


Tratamentul prin clorinare este cel mai uzual si mai sigur mod pentru..., a bacteriilor, virusilor si microorganismelor din apa. Pompele dozatoare sunt echipamente.../ora, la diverse presiuni. Aceste pompe pot fi montate pe perete sau pe o suprafata ... »

Pret: 272 EUR
 Pompa clor - decontaminare microbiologica - model

Pompa Clor - Decontaminare Microbiologica - Model Hidra


Tratamentul prin clorinare este cel mai uzual si mai sigur mod pentru..., a bacteriilor, virusilor si microorganismelor din apa. Pompele dozatoare sunt echipamente.../ora, la diverse presiuni. Aceste pompe pot fi montate pe perete sau pe o suprafata ... »

Pret: 262 EUR
 Metabond h

METABOND H


, masini de injectat, ciocane pneumatice, pompe centrifugale sau cu piston). METABOND H ... »

Pret: 195 RON
 Liqui moly injection reiniger - aditiv curatare injectoare

Liqui Moly Injection Reiniger - Aditiv Curatare Injectoare


pentru toate sistemele de injectie pe benzina cum ar fi K, KE si sistemele L... Injectoare</strong> curata sistemul de injectie de reziduurile lasate... din distribuitori, supape de injectie, supape de admisie si alte componente ale sistemului ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Systempflege diesel

Systempflege Diesel


Aditiv intretinere sistem de injectie motorina Liqui-Moly 8386 Tratamentul... ca sa corespunda cerintelor sistemelor de injectie Common Rail si Pompe-Duse (care ... »

Pret: 24 RON
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Metabond megasel plus aditiv

METABOND MEGASEL PLUS ADITIV


Aditivul de motorina Metabond Megasel Plus este un tratament de generatie noua.... Asigura o etansare foarte buna a partilor metalice ale sistemului de injectie... capacitatii calorice a acestor combustibili. Duzele de injectie colmatate, conductele ... »

Pret: 95 RON
 Metabond uleiuri si aditivi

metabond uleiuri si aditivi


, masini de injectat, ciocane pneumatice, pompe centrifugale sau cu piston). METABOND H... tratament si 1% in tratamentele ulterioare. in situatii speciale la pompele hidraulice...METABOND C- PRODUS DE TRATAMENT NEPOLUANT PENTRU REDUCEREA FRECa ... »
Buyer Member 14 ani
Olt
 Metabond megasel 250ml

Metabond Megasel 250ml


Este un tratament modern pentru tratarea motorinelor. Are proprietatile unui... tratament performant, dar datorita continutului de Metabond efectueaza innobilarea....  Duzele injectoarelor colmatate, conductele infectate, filtrele si pompele murdare ... »

Pret: 104 RON
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Statii epurare industriale

Statii Epurare Industriale


de canalizare. - STATIE DE POMPARE: Apa uzata colectata prin sistemul de canalizare... a doua pompe submersibile (1 activa + 1 rezerva). Pentru protectia pompelor..., in amonte de statia de pompare este montat un gratar rar cu curatare manuala. Pomparea ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Piscine publice

Piscine publice


si injectarea substantelor pentru tratarea apei se face cu ajutorul pompelor speciale... de filtrare, pompa tragand cu presiune apa din piscina prin skimmereA - gurile... in care se deverseaza apa colectata prin canal si sistemul de filtrare, pompa tragand ... »
Oferit de:TURSOHOLZ
Buyer Member 2020 ani
Brasov
 Piscine publice si rezidentiale

Piscine publice si rezidentiale


ingropat, aflat in imediata apropiere a bazinului se afla sistemul de filtrare, pompa... prin canal si sistemul de filtrare, pompa tragand cu presiune apa din rezervorul tampon... in piscina a apei, prin sa de bransare este injectat atat clorul cat si ph-ul minus ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Generator 1000 kva soundproof

Generator 1000 kva soundproof


cilindrica 31.840 cc Injectie carburant Direct Sistem de aspiratie Turbo Sistem... suplimentara. Tratamente speciale pentru medii particulare de folosire sunt disponobile... in concordanta cu sumbansamblele utilizate. --Pompa manuala de ulei pentru facilitarea ... »
Buyer Member 14 ani
Calarasi
 Ulei erectii vigrx 60 ml razmed pharma

Ulei Erectii VigRx 60 ml Razmed Pharma


bun dintre toate... Nu trebuie sa fiti supus unor injectii dureroase, pastile...:     Fara injectii dureroase! Fara medicamente cu efecte secundare grave! Fara exercitii... pentru tratamentul ejacularii premature, leucoreei precum si dureri ale spatelui ... »

Pret: 219.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 
19 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"tratamente pompe injectii" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea