Inscrie firma »

transport timisoara budapesta viena - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre transport timisoara budapesta viena
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Shopping la viena!

Shopping la Viena!


Miercuri Plecare din Bucuresti la ora 05h00 pe traseul Bucuresti-Ploiesti-Brasov-Sibiu-Sebes-Deva-Arad-Timisoara-Budapesta... la Budapesta, hotel 3*** - tur de oras Viena cu ghid local - vizita la Piata de Craciun.... Sosire la Budapesta seara, in functie de conditiile de trafic si de formalitatile ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Piata de craciun la budapesta

Piata de Craciun la Budapesta


- Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii. Cazare hotel Expo Congress 4..., in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere... la Budapesta - Transport cu autocar propriu clasificat 4**** pe toata durata programului ... »

Pret: 129 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Targul de craciun la viena

Targul de Craciun la Viena


excursiei: ZIUA 1. Plecare din Timisoara (ora 12.00), pe traseul Szeged, Budapesta..., Viena. Sosire Viena, in jurul orelor 21. Tur de Viena - by night. Cazare hotel 2... in cea mai frumoasa Piata de Craciun din Europa, cea din fata Primariei din Viena ... »

Pret: 165 EUR
Buyer Member 9 ani
Timis
 Carnavalul de la venetia 2009.queen travel,ieftin.

CARNAVALUL DE LA VENETIA 2009.QUEEN TRAVEL,IEFTIN.


Timisoara - Budapesta. Sosire in cursul serii, in functie de formalitatile vamale.... Cazare hotel 3***. Ziua 2 BUDAPESTA - VIENA Mic dejun. Excursia continua...Ziua 1 BUCURESTI - BUDAPESTA Plecare din Bucuresti la ora 06h00 dimineata ... »
 Vacanta de vis la paris

VACANTA DE VIS LA PARIS


de oras Paris - Tur de oras Budapesta - Transport cu autocar propriu, 4...***. 31 octombrie BUDAPESTA - VIENA (230km) & VIENA - SALZBURG (290km) Mic dejun... - Tur de oras Viena - Tur de oras Salzburg - Tur de oras Strassbourg - Tur ... »

Pret: 449 EUR
Buyer Member 11 ani
Constanta
 Circuit franta italia,  13 zle autocar

CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar


la Budapesta. Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- SALZBURG (540 km) Mic dejun. Plecare spre Viena...FRANTA- ITALIA de la 575 € 13 zile: Viena, Salzburg, Munchen... in autocar Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (895 km) Ora 6:00 Plecare din Bucuresti ... »

Pret: 575 EUR
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"transport timisoara budapesta viena" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea