Inscrie firma »

transport persoane cluj bistrita cluj - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre transport persoane cluj bistrita cluj
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Transport persoane cluj-bistrita-cluj

Transport persoane cluj-bistrita-cluj


Transport persoane Cluj-Bistrita-N-Cluj, cu microbuze de 8+1 locuri, doar... pentru grupuri este valabil transportul, de minim 6-8 persoane, in condti foarte bune ... »
Oferit de:PFA MAN ROBERT
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Transport persoane

TRANSPORT PERSOANE


GARA JOI 21:00 BISTRITA GARA JOI 24:00 CLUJ...SC FABY TRANS SRL, societate cu experienta in transportul intern... si international de persoane, va pune la dispozitie plecari saptamanale, in fiecare joi ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Transport international de persoane

TRANSPORT INTERNATIONAL DE PERSOANE CU AUTOCARE


:00 BISTRITA GARA JOI 24:00 CLUJ GARA TRANZIT UNGARIA AUSTRIA VINERI (21...SC FABY TRANS SRL, societate cu experienta in transportul intern... si international de persoane, va pune la dispozitie plecari saptamanale, in fiecare joi ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Circuit italia clasica   de la 435 €

Circuit ITALIA Clasica de la 435 €


Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 persoane). Intoarcere pentru cazare... INCLUDE: - transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat minim 2....; Transferurile GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt ... »

Pret: 435 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit franta italia, 13 zle autocar

CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar


SUNT INCLUSE IN PRET: - transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2- 4...* exceptand ziua 6 (contra cost cu transportul public) - 12 cazari cu mic dejun... (Strasbourg, Paris), ascensiunea in Turnul Eiffel si transportul local in Paris ... »

Pret: 575 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Circuit italia- grecia  de la 439 €

Circuit ITALIA- Grecia de la 439 €


traversare în Grecia. Cazare pe ferry-boat în cabine pentru 4 persoane. Ziua...ÞUL INCLUDE: • transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2... INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA ... »

Pret: 439 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit paris autocar de la 375 €

Circuit PARIS autocar de la 375 €


de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT..., urcarea in Turnul Eiffel, transportul în Paris • excursii op... Hotelului CETATE - 11.30 CLUJ - Intrarea în parcarea centrului comercial ... »

Pret: 375 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit spania- costa brava     de la 535 €

Circuit SPANIA- COSTA BRAVA de la 535 €


ãþile vamale. PREÞUL INCLUDE: • transport cu autocar cu climatizare... DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA... A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Punctele ... »

Pret: 535 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit franþa  de la 439 €

Circuit FRANÞA de la 439 €


DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA... A MIJLOCULUI DE TRANSPORT UTILIZAT (4, 8, 14, 18, 28, 34 sau 49 de locuri). Punctele... IULIA - Parcarea Hotelului CETATE - 11.30 CLUJ - Intrarea în parcarea ... »

Pret: 439 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Tarile nordice- þarile baltice  de la 835€

Tarile NORDICE- Þarile Baltice de la 835€


de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA MAXIMA A MIJLOCULUI DE TRANSPORT... de oraº pietonal sau cu transportul public în Helsinki: Pia...;ncepem turul de Stockholm pietonal si cu transportul public: vechiul oraº medieval ... »

Pret: 835 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Italia clasicã + insula capri   de la 449 €

ITALIA Clasicã + Insula Capri de la 449 €


ºul antic Pompei (transport cu autocarul pentru minim 10 persoane). Î...;#8226; transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, except... GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie ... »

Pret: 449 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit anglia- benelux de la 609 €

Circuit ANGLIA- BENELUX de la 609 €


întreagã zi explorãrii oraºului utilizând transportul...ãþile vamale. PREÞUL INCLUDE: • transport cu autocar modern..., climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând ziua 8 (contra cost cu transportul public ... »

Pret: 609 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit anglia- franþa- benelux	 de la 665 €

Circuit ANGLIA- FRANÞA- BENELUX de la 665 €


;ntreagã zi explorãrii oraºului utilizând transportul public: Madame...; transport cu autocar cu climatizare, clasificat 2 - 4*, exceptând zilele 7 º...), ascensiunea in Turnul Eiffel ºi transportul local în Londra, Paris. Amsterdam ... »

Pret: 665 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit anglia- belgia	  de la 485 €

Circuit ANGLIA- BELGIA de la 485 €


;#8226; transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*, except...ând ziua a 6-a (contra cost cu transportul public). • travers... INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE in functie de CAPACITATEA ... »

Pret: 485 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit spania clasicã     de la 605 €

Circuit SPANIA CLASICÃ de la 605 €


ând transportul public, dedicãm întreaga dimineaþã explor...;i formalitãþile vamale. PREÞUL INCLUDE: • transport... GRATUITE SUNT GARANTATE INDIFERENT DE NUMARUL MINIM de persoane, dar sunt LIMITATE ... »

Pret: 605 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Circuit fiorduri scandinave  795€

Circuit Fiorduri SCANDINAVE 795€


DROTTNINGHOLM Mic dejun. Începem turul de Stockholm pietonal si cu transportul... pietonal si cu transportul public: Palatul Rosenborg (fosta re...;i formalitãþile vamale. PREÞUL INCLUDE: • transport ... »

Pret: 795 EUR
Buyer Member 12 ani
Constanta
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"transport persoane cluj bistrita cluj" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea