Inscrie firma »

training_negociere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre training_negociere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training negociere

Training Negociere


Training Negociere si Mediere. Un om nu primeste in viata ceea ce merita, ci... ceea ce este capabil sa negocieze& Un training despre arta negocierii, cum sa... obtii ceea ce vrei. Nimic nu se pierde, totul se negociaza. Training ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Training "tehnici de prezentare si

Training "Tehnici de Prezentare si Negociere"


Cabinet Pari va ofera training-uri pe teme diverse, inclusiv posibilitatea... de a concepe si implementa training-uri care nu se afla in lista noastra. ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Tehnici vanzari-modul iv-programul negociatorul

Tehnici vanzari-modul IV-Programul Negociatorul


desfasurare: Bucuresti Tematica Trainingului * contracararea obiectiilor... vanzarilor - trainingul va fi util atat celor din domeniul productiei, cat si celor... cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita de avantajele ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Brightlink - negociere si comunicare

Brightlink - Negociere si Comunicare


Brightlink - Negociere si Comunicare Ce inseamna brightlink...®? Succesul/esecul tau sau al partenerului de negociere sta la baza relatiei viitoare... de influenta pentru negocierile ulterioare. Este important sa inveti cum sa eviti esecurile ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tehnici de negociere-modul i-programul negociatorul

Tehnici de negociere-modul I-Programul Negociatorul


interesate sa se perfectioneze in arta negocierii. - Trainingul de negociere, avand... Structura cursului: * Pregatirea Negocierii * Legile Negocierii... * Stiluri in Negociere * Tactici de Negociere * Contraatac in Negociere ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training strategie si persuasiune-modul v-programul

Training strategie si persuasiune-modul V-Programul negociatorul


desfasurare: Bucuresti Structura training Ziua 1 - metalimbajul... de dialog! Cui se adreseaza? - Persoanelor care folosesc instrumentul negocierii... de negociere. - Agentilor de vanzari care vor sa descopere cum pot contracara obiectiile ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training limbaj non verbal, paraverbal si

Training Limbaj non verbal, paraverbal si metalimbaj-modul III


instrumentele necesare pentru a deschide o negociere cu dreptul - Tuturor celor care au... cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita de avantajele... Extreme Training. Important: Cele trei discounturi sunt cumulative! Detalii ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training- psihologie neconvetionala

Training- Psihologie neconvetionala


Va invitam sa participati la trainingul nostru de Psihologie Neconventionala.... In cadrul acestui training veti fi informati despre cum sa stiti totul despre o persoana.... La finalul trainingului veti fi o persoana extrem de pregatitat sa stiti sa faceti fata ... »
Oferit de:EuroBusiness
Light Member 19 ani
Cluj
 Training public speaking-modul ii-programul

Training public Speaking-modul II-Programul negociatorul


cealalta jumatate cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita... clientii vechi ai Extreme Training. Important: Cele trei discounturi sunt cumulative ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Cursuri - startpack

Cursuri - STARTPACK


Trainin basic de vanzari,comunicare,negociere ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Tehnici de negociere

Tehnici de NEGOCIERE


Tehnici de NEGOCIERE Abilitati dobandite de participanti: * aplicarea... tehnicilor de negociere; * vor sti sa aprecieze mai bine situatia in care se afla... intr-o negociere; * cresterea capacitatii de comunicare; * capacitatea ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Negocierea

Negocierea


demersuri ale negocierii , definind mizele acestora si descriind modul in care se pot... cu precadere pe modelul de referinta al negocierii metodice si ofera cititorului un parcurs ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training

Training


Programele noastre de training se concentreaza pe practica si pe dezvoltarea.... Programe de training pe care le realizam: - Comunicare Interna - Construirea... si Negociere - Cum sa Motivam Angajatii - Tehnici de Asistare a Angajatilor ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Training

Training


Pentru 38 de companii din Romania, MINDexpress inseamna respectarea in detaliu a angajamentelor asumate. Pentru 413 echipe antrenate, MINDexpress inseamna livrarea celor mai creative solutii cu aplicabilitate practica. Pentru 5300 de angajati instr... ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training

Training


Programele noastre de training sunt adaptate trebuintelor fiecarei organizatii... dumneavoastra. Training-uri Management -Comunicarea pentru manageri -Leadership... -Planificarea si luarea deciziei -Negociere si managementul conflictelor -Managementul ... »
Oferit de:H&H CONSULTING
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Training

Training


- Argumentare eficienta si negociere - Colectarea informatilor si luarea ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Training

Training


Traininguri pe diferite teme: 1.abilitati de management: management organizational, managementul proiectelor, managementul resurselor umane, leadership 2.abilitati de lucru in echipa: comunicare in echipa, team-building, motivare 3.imagine si rela... ... »
Light Member 21 ani
Bucuresti
 Training

training


a. Standardele Internationale de Raportare Financiara: aspecte teoretice fundamentale, interpretari si aspecte controversate, aplicatii practice de maxima relevanta, adaptate specificului activitatii clientului); b. Constructia de foi de lucru (MS E... ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Training

Training


Vino la cursulde vanzare profesionala - Craiova sau Bucuresti ! Daca lucrezi in vanzari ca agent, merchandiser sau iti doresti asta, inscrie-te la acest curs si vei dobandi abilitati pentru care vei fi apreciat. Detalii si inscriere pe site.... ... »
Oferit de:Proinfluent
Light Member 18 ani
Dolj
 Training

Training


Teme: Leadership, tehnici manageriale, tehnica vanzarilor, serviciile pentru clienti, managementul proiectelor, construirea echipelor, comunicare, managementul stresului, prezentare publica, organizare si dezvoltare personala, organizarea timpului... ... »
Oferit de:Ascent Group
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Negociere in vanzari

Negociere in Vanzari


Cel mai bun rezultat intr-o negociere este cel de win-win (castig...-castig). Acest curs ofera posibilitatea de a transforma negocierea din cadrul vanzarii intr...-o cooperare, obtinand impreuna cu partenerul de negociere cele mai bune rezultate. Veti ... »

Pret: 550 RON
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Argumentare si negociere

ARGUMENTARE si NEGOCIERE


in discutii, in situatii de negociere, reprezinta de cele mai multe ori, aspectele cele... mai dificile din cadrul procesului de vanzare. Negocierea este, in sens general... ca negocierea este cea mai buna cale prin care poti obtine ceea ce vrei, de la cei care pot ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Tehnici de negociere

Tehnici de negociere


Cartea este o incursiune in lumea complexa si uneori foarte dura a negocierilor.... Negocierile sunt prezente peste tot in viata de zi cu zi, iar capacitatea de a le face... fata cu succes iti va deschide toate usile. Negocierea reusita incepe cu pregatirea ... »

Pret: 12 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Tehnici de negociere

Tehnici de negociere


in lumea complexa si uneori foarte dura a negocierilor. Negocierile sunt prezente peste... deschide toate usile. Negocierea reusita incepe cu pregatirea orientata catre scop... ale unei bune negocieri sunt: partenerul de discutie tipurile de intrebari tehnicile ... »

Pret: 11.92 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Negociere in avantaj

Negociere in avantaj


in negociere, indiferent de abordarea lor. In privinta stilului exista un singur adevar...: ca sa fie buni, negociatorii trebuie sa invete sa fie ei insisi la masa negocierii...;O carte noua, care poate cu adevarat sa va inlature anxietatea legata de negociere ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
2814 produse / 113 pagini
25 produse pe pagina.

"training_negociere" in Firme Hot - 640 Rezultat(e)
Folositi cautarea