Inscrie firma »

training negociere - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre training negociere
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training negociere

Training Negociere


Training Negociere si Mediere. Un om nu primeste in viata ceea ce merita, ci... ceea ce este capabil sa negocieze& Un training despre arta negocierii, cum sa... obtii ceea ce vrei. Nimic nu se pierde, totul se negociaza. Training ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Training "tehnici de prezentare si

Training "Tehnici de Prezentare si Negociere"


Cabinet Pari va ofera training-uri pe teme diverse, inclusiv posibilitatea... de a concepe si implementa training-uri care nu se afla in lista noastra. ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Brightlink - negociere si comunicare

Brightlink - Negociere si Comunicare


Brightlink - Negociere si Comunicare Ce inseamna brightlink...®? Succesul/esecul tau sau al partenerului de negociere sta la baza relatiei viitoare... de influenta pentru negocierile ulterioare. Este important sa inveti cum sa eviti esecurile ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tehnici vanzari-modul iv-programul negociatorul

Tehnici vanzari-modul IV-Programul Negociatorul


desfasurare: Bucuresti Tematica Trainingului * contracararea obiectiilor... vanzarilor - trainingul va fi util atat celor din domeniul productiei, cat si celor... cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita de avantajele ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Tehnici de negociere-modul i-programul negociatorul

Tehnici de negociere-modul I-Programul Negociatorul


interesate sa se perfectioneze in arta negocierii. - Trainingul de negociere, avand... Structura cursului: * Pregatirea Negocierii * Legile Negocierii... * Stiluri in Negociere * Tactici de Negociere * Contraatac in Negociere ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Tehnici de negociere

Tehnici de NEGOCIERE


Tehnici de NEGOCIERE Abilitati dobandite de participanti: * aplicarea... tehnicilor de negociere; * vor sti sa aprecieze mai bine situatia in care se afla... intr-o negociere; * cresterea capacitatii de comunicare; * capacitatea ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training strategie si persuasiune-modul v-programul

Training strategie si persuasiune-modul V-Programul negociatorul


desfasurare: Bucuresti Structura training Ziua 1 - metalimbajul... de dialog! Cui se adreseaza? - Persoanelor care folosesc instrumentul negocierii... de negociere. - Agentilor de vanzari care vor sa descopere cum pot contracara obiectiile ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training- psihologie neconvetionala

Training- Psihologie neconvetionala


Va invitam sa participati la trainingul nostru de Psihologie Neconventionala.... In cadrul acestui training veti fi informati despre cum sa stiti totul despre o persoana.... La finalul trainingului veti fi o persoana extrem de pregatitat sa stiti sa faceti fata ... »
Oferit de:EuroBusiness
Light Member 19 ani
Cluj
 Training limbaj non verbal, paraverbal si

Training Limbaj non verbal, paraverbal si metalimbaj-modul III


instrumentele necesare pentru a deschide o negociere cu dreptul - Tuturor celor care au... cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita de avantajele... Extreme Training. Important: Cele trei discounturi sunt cumulative! Detalii ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Training public speaking-modul ii-programul

Training public Speaking-modul II-Programul negociatorul


cealalta jumatate cu cel tarziu 7 zile inainte de inceperea trainingului). Profita... clientii vechi ai Extreme Training. Important: Cele trei discounturi sunt cumulative ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Cursuri - startpack

Cursuri - STARTPACK


Trainin basic de vanzari,comunicare,negociere ... »
Buyer Member 16 ani
Timis
 Training

Training


Programele noastre de training se concentreaza pe practica si pe dezvoltarea.... Programe de training pe care le realizam: - Comunicare Interna - Construirea... si Negociere - Cum sa Motivam Angajatii - Tehnici de Asistare a Angajatilor ... »
Buyer Member 15 ani
Prahova
 Training

Training


Programele noastre de training sunt adaptate trebuintelor fiecarei organizatii... dumneavoastra. Training-uri Management -Comunicarea pentru manageri -Leadership... -Planificarea si luarea deciziei -Negociere si managementul conflictelor -Managementul ... »
Oferit de:H&H CONSULTING
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Training

Training


- Argumentare eficienta si negociere - Colectarea informatilor si luarea ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Training

Training


? Vrei sa atragi si sa integrezi in echipa noii angajati? Programele de training... impreuna cu tine solutia de training cea mai potrivita, astfel incat programele... de training: - cursuri deschise organizate periodic sau - cursuri intracompanie ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Training vanzari personalizat

TRAINING VANZARI personalizat


intinse de cumparator; * cunoasterea tacticilor de negociere in vanzari ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Oferta de training

Oferta de Training


de Negociere si Mediere - Training Vanzari - Abordari si tehnici - Training Inteligenta...Oferta Training. Servicii de training. Traininguri Oferite: - Tehnici... Emotionala - Training Comunicare - Training HR. Managementul resurselor umane ... »
Light Member 17 ani
Cluj
 Programe de training

Programe de training


Training Leadership Training Managementul Conflictelor Training Negociere TEAM...Programe de training: Training Profesional Skills Training Vanzari ... »
Buyer Member 16 ani
Brasov
 Training leadership

Training Leadership


lider se impune cu necesitate. Prin abordarea sa practica, training-ul de leadership... dezvoltand inteligenta emotionala, aptitudini de comunicare, negociere, capacitatea ... »

Pret: 500 RON
Buyer Member 12 ani
Bihor
 Programe de training \

Programe de training \


Pe langa cursurile de limbi straine, programele de training pe care le oferim... de training specifice unor teme sau situatii asociate cu folosirea limbii engleze... in afaceri. Aceste seminarii de training au fost create cu recomandarea bordului ... »
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Servicii de training si pregatire profesionala

SERVICII DE TRAINING SI PREGATIRE PROFESIONALA


Module de training: - Managementul timpului. - Managementul...;. - Tehnici de vanzare. - Tehnici de negociere. ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training vanzari

Training Vanzari


, tehnici de finalizare, influenta si negociere, customer care si after sales, follow... tehnicilor : cerere referinte, finalizarea prin influenta si negociere, sesiuni practice ... »
Buyer Member 16 ani
Cluj
 Training in vanzari

Training in Vanzari


Programele noastre de training in vanzari sunt practice, adaptate, focalizate... in cariera si rezultatele lor. Negocierea in vanzari Abordari, atitudini si tehnici... pentru a fi un AS in negocieri. Marketing: segmentare si pozitionare Un program ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training experential personalizat

TRAINING experential personalizat


- Tehnici de Negociere - Excelenta in Relatiile cu Clientii. ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Programe sales training

Programe Sales Training


Training In/Outdoor pentru Agenti de Vanzare si Middle Manageri Oferta..., comunicare, negociere, leadership, teambuilding, etc.)- gama completa de servicii... auxiliare activitatilor de training: logistica, transport, rezervari, achizitie ... »
Light Member 18 ani
Timis
63 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"training negociere" in Firme Hot - 23 Rezultat(e)
Folositi cautarea