Inscrie firma »

training managementul stresului bucuresti - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre training managementul stresului bucuresti
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Training managementul stresului  organizational

Training MANAGEMENTUL STRESULUI ORGANIZATIONAL


Training MANAGEMENTUL STRESULUI ORGANIZATIONAL Stresul organizational este... vechi sau mai noi de diminuare a stresului organizational. Programul de training... organizatia performeaza are desigur rolul sau in aparitia stresului organizational, dar ... »

Pret: 250 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Training de dezvoltare personala

Training de DEZVOLTARE PERSONALA


Cursuri organizate in Timisoara, Bucuresti - (3 zile), destinate in principal... altundeva, decat la un training de dezvoltare personala...? ********************************************* Cui se adreseaza trainingul? Cursul este destinat persoanelor sau angajatiilor ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Nlp practitioner in bucuresti, rezervarea locurilor a

NLP PRACTITIONER in Bucuresti, Rezervarea locurilor a inceput


Practitioner Locatia unde se desfasoara training-ul: Bucuresti, Zona Parcul Icoanei... conflictele externe si interne * Sa scazi nivelul de stres si te bucuri de viata....Clair. Tiberiu Felber sustine programe de training la standarde ITANLP, ceea ce inseamna ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Curs dezvoltare personala - optimizare: aleg sa fiu eu!

Curs Dezvoltare personala - Optimizare: Aleg sa fiu eu!


-25 oct. Bucuresti Modul 1 (al treilea grup) - Grupul e in formare, retine un loc... acum! 13-15 nov. Bucuresti Modul 3 27-29 nov. Bucuresti Modul 2 18-20 dec... nu stii cum sa faci asta? Vrei echilibru in viata ta? Un training pe masura ... »
Buyer Member 12 ani
Valcea
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea